Tedenski horoskop od 27. marca do 2. aprila

Kaj je zapisano v zvezdah za vaše znamenje za zadnji teden v marcu?

Tedenski horoskop od 27. marca do 2. aprila (foto: shutterstock) shutterstock
26. 3. 2023

OVEN

Na kariernem področju se boste z energijo vašega znamenja, ki bo pogumna prebili v ospredje. Vse kar je bilo v preteklih dneh nedorečenega se bo sedaj razjasnilo. V pretek, ko se bo luna nahajala v levu bo primeren dan, da izvedete večji nakup, ki ga planirate že nekaj časa. Najprej pa seveda preverite svoje finančno stanje, da ne boste na koncu razočarani. Telefonski klic bo v soboto tisti, ki vas bo pripravil do akcije. Optimistično se boste lotili naloge, pomagali vam bodo tudi drugi. 

BIK

Čeprav z nečim že dlje časa niste zadovoljni, nikar ne iščite razlage za vsako ceno, saj bi vas to le še dodatno zmedlo. Ne vdajajte se črnim mislim, ampak sprejmite nekaj čemur se ne morete izogniti saj predstavlja del življenja. Proti koncu tedna se boste lažje prilagodili dogajanju, veliko boste spraševali, ob tem pa ne boste pozabili na pomembne obveznosti. Zdelo se vam bo, da še nikoli niste tako zelo močno v svoje sanje, zato bo tudi vikend razposajen in sproščen.

DVOJČKA

Počasi prihajate z energijo Sonca v znamenju ovna do spoznanja, da ste v preteklem obdobju preveč pozornosti polagali temu, kaj si mislijo drugi. Odločili se boste direktno izraziti svoje mnenje ter tvegati, da se morda kdo z vami ne bo strinjal.  V petek, ko bo luna v levu se vam bo prikupil nekdo ki deluje čisto drugače od vas. Vse skupaj bo zelo zanimivo, posebno če močno hrepenite po druženju. Nedelja bo več kot primeren dan za daljše izlete in obiske, ki vas spravijo v dobro voljo. 

RAK

Odločitve, ki jih boste sprejemali bodo z Merkurjem v znamenju ovna, ki ne dovoli balasta modre in preudarne.  Ne dovolite črnim mislim, da se vam približajo, čeprav bo vse skupaj zaradi Marsa v vašem znamenju težje izvedljivo. Proti koncu tedna boste sicer stabilni in vitalni, a kljub temu popazite na kondicijo. V soboto, ko si boste vzeli čas zase, se boste poglobili v globoke zaznave, povezane s preteklostjo. Pomembno bo, da bolj intenzivno prisluhnite sebi ter svojim potrebam.

LEV

Nikar ne pretiravajte z delom, saj vam bodo, če boste spustili ego sodelavci v veliko oporo. Opazili boste, da nekdo izmed njih goji podobna razmišljanja in prepričanja. Na samopodobo bo imelo vpliv dogajanje na področju čustev, ki se bo proti koncu tedna obarvalo s strastjo. Ne jemljite nekoga od bližnjih, ki bo doživel izbruh jeze resno, dobro veste da je besedno močan in da se ne zna umiriti. Osvobodite se vsega kar vam krade energijo in bodite bolj iskreni, ko se boste predajali presoji o sebi. 

DEVICA

Zaljubljenost vas bo zaradi prijetne energije Venere, ki se nahaja v biku, s katerim je povezana močno zadela. Jasno boste na področju kariere povedali česar si ne dovolite in kaj ste pripravljeni sprejeti. Preidite do konca tedna k bistvu problema, ne odlašajte s pogovorom. Domače okolje bo v nedeljo, ko luna prehaja v vaše znamenje trdnjava, v kateri se boste varno počutili. Sledi tudi manjši napredek na področju čustev, nad katerim boste pozitivno presenečeni.

TEHTNICA

Poskrbite za uradne dokumente in uredite vse kar je pomembno. Spoznali boste, da si hitrost sprejemanja odločitev določite sami, zato boste delovali počasi, vendar učinkovito. Prizadevali si boste, da vam podarijo nagrado, ki vam pripada. V petek, ko se bo ego z energijo lune v levu občutno povečal, boste morali biti previdni in premišljeni. Poiskati bo potrebno pravo mero. Čeprav bi določena čustva radi zadržali zase, bo priporočljivo, da o njih v nedeljo iskreno spregovorite. 

ŠKORPIJON

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov boste navihani. S svojo prikupnostjo boste premikali gore, tako zasebno, kot tudi poslovno. Vedro razpoloženje prinaša tudi močno potrebo po druženju s prijatelji. V petek se boste počutili dovolj sposobni, zato prevzemite dodatne odgovornosti, ki vam dolgoročno obetajo boljše finančno stanje. Ni razlogov, da bi sredi poti obupali. Nedelja vam lahko ponudi novo doživetje in vas obogati z optimistično naravnanim razmišljanjem. 

STRELEC

Prepustite zadeve, ki vam niso blizu drugim, saj vas trmasto vztrajanje lahko pripelje do večjih napetosti, ki bi dolgoročno slabo vplivale na odnose in delo. Sproščeno se s sodelavci pogovorite in ovire bodo postale preteklost. Konec tedna lahko preživite z družino ali z ljubljeno osebo, vstran od napetega vrveža. Godila vam bo tudi družba živali, ob katerih boste zaznavali pozitivne energije. Tudi zdravje vam bo dobro služilo, še posebej tistim, ki ste že prišli do zaključka, da je zdrav način tisto kar šteje. 

KOZOROG

Nove naloge in drugačna pravila, ki jih boste deležni na področju kariere bodo za vas prej izziv kot breme, saj boste končno lahko uporabili znanje, katerega ste si v preteklosti pridobili. Tudi proti koncu tedna boste lažje dihali, prebudil se bo občutek, da potrebujete osebnostno nadgradnjo. V soboto in nedeljo se boste z veseljem posvetili urejanju doma, vrta in rož. Povezovali boste družino in se zelo izkazali s kuhalnico v roki. Dobrota ima svoj čar in se seveda vrača. 

VODNAR

Potrebovali boste čustvene odzive, brez ljubezni in iskrenosti se zaradi Venere v znamenju bika ne boste znali podati naprej. Naj vas praveč ne obremeni kritika, ki bo sicer dobronamerna, saj vam bo dolgoročno odprla oči. Graditi ljubezenski odnos na zaupanju bo tudi konec tedna pomemben temelj za nadaljevanje. Prevzemite v nedeljo, ko prihaja nekaj sivih oblakov odgovornost za svoje nepremišljene besede, opravičilo bo sprejeto.

RIBI

Globoke spremembe se bodo kljub energiji Sonca v ovnu uresničile. Poglabljali se boste v razne zaznave ter vzorce in iskali intimen prostor za svojo dušo. Naredili boste neobičajen korak, ki se vam lahko kmalu obrestuje. Začelo se bo nekaj novega, obetavnega in končno boste v soboto bolj nasmejani. Nedelja bo namenjena ustvarjanju in prijateljevanju. Oči si boste tako samski kot tudi vezani spočili na osebi, ki se že nekaj časa naključno pojavlja v vašem življenju.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: