Tedenski horoskop od 28. 12. do 3. 1. 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 28. 12. do 3. 1. 2021 (foto: pixabay) pixabay
27. 12. 2020

OVEN

V prazničnem tednu si boste želeli navezati tesnejše vezi z družinskimi člani. Potrebno bo najti primeren čas, ter odpreti pozitivne teme saj lahko drugače v sredo, ko nastopi Polna luna izbruhnejo konflikti. Razpoloženje bo v soboto in nedeljo nihalo kakor vreme, zato ostanite pozitivno naravnani. V ljubezenskih odnosih boste v soboto neverjetno zadržani. Vzemite si več časa za rekreacijo in sprostitev, saj vas vodi k boljšemu počutju. Ne izgovarjajte se na pomanjkanje časa, ker vas bo več gibanja prebudilo. Marsikaj boste sprejeli veliko bolj sproščeno. 

BIK

Romantično bo v torek, ko luna prehaja v raka na področju ljubezni in ujeli se boste v energijo prijetne strasti. Odkriti bo potrebno, kaj bi lahko še spremenili. Nekaj več ustvarjalnosti in kreativnosti se bo pričakovalo v povezavi z zaključevanjem določenih nalog. Zelo dobro veste, kaj od nekoga pričakujete, zato ne boste več ovinkarili. Nesporazumi bodo hitro rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi sami niste popolni. Sprejmite odgovornost in sodelujte. Čustvena skladnost bo v nedeljo pričarala ravnovesje in umirjenost. 

DVOJČKA

Sprememba iz dobre v slabo voljo bo v sredo, ko nastopi Polna luna tako nagla, da se bodo temu čudili tudi bližnji. Vendar boste za to imeli razlog. To, da vas ne razumejo vas bo še bolj razburilo. Pozitivna naravnanost vam lahko pomaga do boljšega razumevanja in sproščenosti, ki jo boste potrebovali v najdaljši noči. Prav zlahka se boste odločili za nekaj, kar bo naletelo na odobravanje. Okolico boste presenetili z lahkotnim pristopom k življenju. Samski vstopate v obdobje nenadnih in nenavadnih sprememb.

RAK

Nekaj boste v ponedeljek, ko bo luna v dvojčkih v povsem drugačni luči kot do sedaj, zato boste že sredi tedna nekoliko mirnejši. Pomembna oseba bo glede določene zadeve prikimala, kar vas bo morda celo presenetilo. Čeprav se boste želeli resnim pogovorom izogniti, to žal ne bo mogoče. Nekatera prizadevanja se obrestujejo takoj, druga pa z zamikom. Ne bodite razočarani, če bo v tem tednu bolj malo rezultatov, kljub temu ste na pravi poti. Polni boste idej in zamisli, ki jih je vredno tudi finančno unovčiti. Dodatni zaslužek bi vam prijetno polepšal vaše življenje.

LEV

Potrpite še malo. Čustveno boste v sredo, ko nastopi Polna luna v raku ranljivi, zato ne morete oceniti stvari nepristransko. Pazite tudi na denar. Čeprav naj bi vse delo pustili za seboj, temu ne bo tako. Še vedno vas muči nekaj nerazčiščenih računov. Počakajte, saj prihaja veliko možnosti, da bi dosegli svoje, zato ne razmišljajte o preteklosti, vse se bo hitro popravilo. Čez vikend se prepustite lenarjenju in spremljali, kaj se dogaja v domačem okolju.

DEVICA

V zadnjih dneh leta se boste začeli zavedati novih obveznosti, ki prihajajo. Nikar si ne dovolite, da se vas loti stanje nervoze, saj ste v takšni poziciji šibkejši. Napredovali boste skozi samozavest in vztrajnost. Odločna in temperamentna energija lune v levu vam bo v pomoč v najdaljši noči. V ljubezni se boste v nedeljo vračali nazaj k že prehojeni poti in obujali lepe spomine. Vprašajte se, v čem bi dejansko uživali in našli boste odgovor. Bodite pripravljeni, saj boste kmalu primorani pokazati moč in odločnost. Stojte za svojimi prepričanji, saj vam bodo olajšala marsikaj.

TEHTNICA

V ponedeljek, ko bo luna v dvojčkih prihaja več poguma in pripravljenosti za zadevo, ki jo morate zaključiti. Ob drobnih radostih, ki jih boste odkrivali na svojih vsakdanjih poteh, se boste počutili kot majhen otrok. Čeprav vam delovnih obveznosti ne bo zmanjkalo, vam bo ostalo dovolj energije, da preživite spontano najdaljšo noč. Prav navdušeni boste, tudi nad malenkostmi, s katerim vas bodo razveseljevali doma. Vse bo tokrat potekalo dokaj gladko, še hitreje, kot ste pričakovali. Odločni boste pri svojih namerah.

ŠKORPIJON

Umirite se, a ostanite pozorni in reagirajte, ko bo to potrebno. Pretirano vztrajanje se v sredo, ko nastopi Polna luna ne bo izplačalo. Dogajanje v domačem krogu vas bo v najdaljši noči odvrnilo od notranje bolečine, ki se vam kopiči že nekaj časa. Raje se zapletate, kot da bi priznali, da pravzaprav ne veste, kam ste se napotili. Dvignite glavo in prisluhnite tistim, ki vas dobro poznajo. Odpornost bo v soboto in nedeljo nekoliko slabša, zato poskrbite za pravilno prehranjevanje.

STRELEC

Ničemur se nočete odpovedati in z nekaj pripravljenosti vam lahko tudi uspe, da se izkažete pri več pomembnih zadevah. Presenetila vas bo novica od mlajših ali od prijateljev, ki potrebujejo manjši nasvet. Nehajte hrepeneti po nedosegljivem. Slabo voljo in neprijetne občutke boste skušali pospraviti daleč v ozadje, kar vam bo tudi uspelo. Nehajte bodite tako črnogledi, lahko vas drago stane. V najdaljši noči boste opazovali, kaj se dogaja okoli vas in se nekajkrat srčno vključili v pogovor. Pazite, da ne bi ponovili stare napake.

KOZOROG

Nekaj vam bo v ponedeljek, ko bo luna v dvojčkih izredno všeč, potem se boste malce ustavili, tudi zato ker bo nekdo preveč pritiskal na vas. Vprašajte se, zakaj ste v določenih situacijah in z nekaterimi ljudmi tako zelo nepotrpežljivi. Preveč ste obljubili, zdaj vam preostane le, da to tudi izpolnite. Nekomu bo sicer uspelo, da vas izzove ampak kljub temu ne boste najbolj zadovoljni. Ugajala vam bodo lahkotna kramljanja brez prevelikega omenjanja prihodnosti. Čas bi bil, da si privoščite malo več sprostitve.

VODNAR

Želite si nekaj nenavadnega, čeprav vas prirojena previdnost še vedno nekoliko ustavlja. Nočete porabiti preveč ali tvegati v odnosih z ljubljeno osebo, čeprav okoliščine zahtevajo drugačen pristop. Čustveno boste v tem tednu bolj sproščeni in preprosti. Lahkotnost bo pripisati stabilnim ciljem in dejstvu, da bo vse na svojem mestu. Nekaj, pri čemer ste nekoč uživali, vas tokrat pušča ravnodušne. Prisluhnili boste različnim željam in predlogom, ter jih znali tudi upoštevati, ne da bi iz tega nastala nepotrebna panika.

RIBI

Morda vam ni jasno, zakaj se morate ustaviti, ter se poglobiti v pretekle lekcije. Odgovor je na dlani, zato si nikar zatiskajte oči. Doma niste dovolj navzoči, da bi dojeli, kako vzpostaviti mir ter ravnovesje. Prisluhnite svojim čustvom. To, kar se dogaja, je nekaj, kar ste že zaslutili in zdaj naj vam ne bo pretežko, da bi se odločili. Načrtujte predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližji prihodnosti. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani med sabo. Uporabili boste svojo izvirnost in natančnost, ki vam bo prinesla nepričakovan uspeh.

Pripravil: Horoskop.si