Tedenski horoskop od 28. 2. do 6. 3. 2022

Kaj napovedujejo zvezde za prvi teden v marcu?

 

Tedenski horoskop od 28. 2. do 6. 3. 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
27. 2. 2022

OVEN

V prvi polovici tedna se boste ukvarjali s tistimi zadevami, ki vam niso najbolj jasne. Spremlja vas lahko tudi občutek, da ste nemočni. Poslovno boste v sredo, ko nastopi Mlaj izredno uspešni, z veseljem boste nekomu od sodelavcev, ki se ne znajde pomagali iz zagate. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki bodo nekoliko nenavadni, vendar kljub temu zanimivi. Z zgovornostjo se boste rešili v kočljivi situaciji, ki se lahko zaradi nezbranosti pripeti v soboto.

BIK

Zelo boste iznajdljivi, kar vam prinaša popolnoma drugačen pogled na življenje. Nekaj vas bo na področju dela prestrašilo, saj ne boste prepričani, da ste zares pripravljeni. Kljub zahtevnim nalogam boste proti koncu tedna nasmejani, delo vam bo dajalo energijo in vas sproščalo. Znali se boste obrniti tja, kjer se nakazujejo zanimive domislice, ter popestriti domače okolje. Več kot običajno se boste v nedeljo ukvarjali s sorodniki.

DVOJČKA

V teden stopate razigrani in polni zanimivih predlogov. Le z določenimi pogoji se ne boste strinjali in po tihem boste upali, da bo vaš sogovornik dovolj pameten, da bo opazil vaše nezadovoljstvo. V soboto prihaja notranji mir, znali boste se boste nasmejati in uživati v vsakem trenutku življenja. Ljubezenski pripetljaji bodo najbolj strastni v nedeljo, ko boste ostale zadeve pustili za sabo. 

RAK

Trenutno niste v stanju, da bi poslušali kritike ali pripombe nadrejenih ali sodelavcev. Niste sproščeni in še sami ne veste, kako bi se odzvali, zato nikar ne sprejemajte pomembnih odločitev. Nepredvidljivo dogajanje bo tudi tekom tedna povzročalo zastoje in zmešnjavo. Pozitivne spremembe boste v nedeljo začutili v odnosih, pričakujte tudi poštenost, zanesljivost, razumevanje in dobro počutje. V razmerjih bo čutiti zvestobo.

LEV

V začetku tedna se boste izogibali rutinskih in dolgočasnih opravil, več vam bo pomenilo, da se zabavate in počivate. V drugi polovici tedna bo vpliv Sonca v ribah  poskrbel za dobro počutje, vitalnost in odlične odnose s prijatelji. Dajte si duška, saj vas bodo v nedeljo neutemeljena sumničenja spravljala v mračnejše razpoloženje. Nekateri vam bodo srečo in samozavest zavidali, ampak se nikar preveč ne ozirajte nanje. Počnite tisto, kar vam resnično ugaja.

DEVICA

V teden stopate nemirni, zato se skušajte brzdati in si ne dovolite, da bi vas kdorkoli razjezil. Predvsem na področju kariere mnogi čakajo samo na to, da vas bodo dobili v trenutku, ko boste nepripravljeni. Težko boste ohranili koncentracijo, zato bodo športne aktivnosti več kot dobrodošle. Varujte se v četrtek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Neptunom prenagljenega sklepanja in ne nasedajte praznim obljubam. Svoje misli zbistrite tako kot vam najbolj odgovarja.

TEHTNICA

Najbolj idealen dan za pomembne odločitve bo ponedeljek. Konjunkcija med Luno in Merkurjem prinaša lepe priložnosti, reševala vas bo uglajena komunikacija. V kolikor vas bo kdo izzval v trenutku nepripravljenosti, bodite bolj potrpežljivi in brzdajte čustva. Več taktnosti bo potrebne tudi na področju ljubezni. Vezane bo spremljal občutek, da tekmujeta v tem, kdo ima večjo moč. S stabilno samopodobo boste korak bližje k umirjenemu delovanju.

ŠKORPIJON

Samozavest bo tista, ki bo premostila vse napetosti. Obveznostim boste s svojim optimizmom kos, prihajajo tudi pozitivni premiki, obarvani z noto dinamike. Spretni  boste tudi v izražanju želja in podajanju konstruktivne kritike. Dobre misli ob spremljajoči želji vas lahko z nekom še bolj tesno povežejo. Uživali boste tudi tam, kjer ste običajno napeti, saj se boste tokrat znali prilagajati in sprejemati drugačnost. 

STRELEC

Nerealna misel, ki vam ne da miru, bo v začetku tedna malce zapletla življenje. Ne bo vam mar za namige o previdnosti. Ne bo pa vse tako zelo slabo, saj boste z energijo Sonca v ribah lahkotno sledili glasu svojega srca, ki vam prinaša ravnovesje. Romantična dogodivščina se lahko konec tedna prevesi v napeto situacijo. Na trenutke boste negotovi, kar lahko nekdo spretno izkoristi, da vam dokaže, da se o nečem motite.

KOZOROG

Sadove dela boste želeli pokazati predvsem tistim, ki vam uspeha ne privoščijo. Ker vam poslovnih idej ne manjka, pokažite svoje znanje ter aktivirajte druge, da se vam pridružijo. V zadnjih dneh tedna se boste izolirali in snovali načrte, pri tem pa pozabili na določene obveznosti. Nikar ne iščite krivcev, raje si priznajte, da ste nekaj pozabili ali izpustili. Čustvene zadeve se bodo v nedeljo počasi obrnile v bolj toplo smer.

VODNAR

Na ljubezenskem področju se bodo v tednu s Soncem v ribah vrstili pozitivni premiki. Skrbi ne bodo našle svojega prostora, iskreni odzivi bodo pokazatelj, da ste na pravi poti. Sprostitev si privoščite tam, kamor najraje zahajate in se tudi najboljše počutite. Všeč vam bodo predvsem napredne in nenavadne ideje, ki se lahko že konec tedna morda razvijejo v dejstva.  V nedeljo se lahko zaradi napačno izrečene besede namnožijo napetosti.

RIBI

Željo, ki ni realne oblike poskušajte nekoliko brzdati. Pri sklepanju poslov in reševanju finančnih zapletov se prepustite občutku in zaupajte vase. Tekmovalnost na področju interesov bo v petek, ko bo luna v ovnu prebujala borbeni duh zelo izrazita. V iskanju najboljših rezultatov boste pozabili na tiste posameznike, ki si tega ne zaslužijo. S premišljenimi in preudarnimi dejanji lahko vse skupaj rešite, le iskreni boste morali biti.

Pripravil: Horoskop.si