Tedenski horoskop od 29. avgusta do 4. septembra

Preberite kaj vam napovedujejo zvezde za teden od 29. avgusta do 4. septembra

Tedenski horoskop od 29. avgusta do 4. septembra (foto: shutterstock) shutterstock
28. 8. 2022

OVEN

Z ugodno energijo Merkurja v znamenju tehtnice boste imeli več možnosti, da na
čustvenem področju zastavite tista vprašanja, ki vas mučijo v podzavesti. Z vplivom lune v škorpijonu boste v četrtek in petek sposobni izpeljati izredno pomemben pogovor, ki se bo zaključil s pohvalo. Ne pozabite pokazati več odločnosti. Finančno stanje bo pozitivno, saj boste previdni z denarjem, vsako zadevo boste najprej korenito razmislili ter analizirali.

BIK

Čas je, da se s pomočjo Sonca v znamenju device naučite sprejemati odgovornost
za svoje odločitve ter dejanja. Težava je v tem, da ne zaupate dovolj v svoje
sposobnosti. Nekaj besed lahko spremeni celotno situacijo. S pomočjo intenzivne
poglobitve, ki jo boste izpeljali lahko pričakujete prijeten razplet večje situacije, ki vam prinaša več stabilnosti na finančnem področju. V družinskem okolju boste v nedeljo ustvarili nervozno razpoloženje. Nikar se ne obotavljajte pri iskanju možnosti, raje se posvetite akciji.

DVOJČKA

Situacija, v katero ste bili porinjeni, vam ni najbolj pisana na kožo, vendar se boste
morali z njo čim prej soočiti. Ne obremenjujte se, saj bo počasi prišel čas, da se
premaknete naprej. V družbi prijateljev boste presenečeni nad določenimi reakcijami, ki vas bodo vznemirile, saj tako nesramnega odziva niste pričakovali. Nikomur ne boste dovolili, da bi vas ustavljal. V nedeljo boste spoznali, da lahko z majhnimi koraki ustvarite zase bolj optimističen položaj.

RAK

Če boste preveč komplicirali se bo začelo zatikati in komplicirati. Presenečenju bo
sledila situacija, ki lahko vse skupaj postavi na glavo. Ko se bo stanje umirilo, boste lažje zopet sledili toku. Na področju ljubezni bodo poleg iznajdljivosti pri osvajanju pomembni tudi resni nameni. Pazite, da ne boste prehitro naredili napake. V duhovnem smislu konec tedna, ko nastopi Prvi krajec ne boste smeli pozabiti negovati svojega notranjega otroka. Želeli si boste ujeti notranji mir.

LEV

Ne skrbite, da bi v krogu, ki je za vas pomemben izgubili glavno vlogo. Nekdo vam ne more do živega, zato se nikar ne predajte prehitro. Zaradi nenehnih sporov se varujte pred glavoboli in želodčnimi težavami. Na področju kariere lahko doživite prodoren premik, vendar le v primeru, če boste ostali zvesti sebi. Usmerite svojo energijo v kreativne rešitve. V nedeljo boste spoznali, da vam primanjkuje izkušenj, v ljubezni pa boste preveč trmasti da bi priznali svojo napako, ki ste jo storili pred kratkim.

DEVICA

Na področju dela prihajajo s Soncem v vašem znamenju večje obremenitve, takšne ki jih ne obvladujete. Naj vas ne zagrabi panika, saj bi s tem samo poudarili nemoč. V soboto, ko nastopi Prvi krajec se boste razdajali in skušali priskočiti na pomoč tistim, ki se ne znajdejo. Lažje vam bo, če si boste vzeli nekaj prostih trenutkov. Prebudite lahko tudi ljubezenski preboj, ki vas bo v nedeljo prepričal, da ste se prav odločili.

TEHTNICA

Občutljivost, ki jo boste zaradi vpliva lune v svojem znamenju čutili v torek
preusmerite v drugo smer. Sedaj je čas, da se dvignete, se soočite in si vzamete čas za razmislek, preden vas napadejo z vprašanji. Tudi tisti, ki trenutno niste v najboljši kondiciji, vas bo energija Prvega krajca v soboto prisilila k gibanju, ki mu seveda sledita notranje zadovoljstvo ter boljše počutje. Znali boste nasmejati vse ki vas obdajajo.

ŠKORPIJON

Na področju kariere in izobraževanja ste v turbulentnem obdobju, zato zahtevajte od drugih, da se držijo danih obljub, od katerih ste nekoliko odvisni. Če se še ne
ukvarjate s športom, boste začutili, da bi morali adrenalin sprostiti na takšen način.
Če pa ste bolj zapečkarske narave, se potopite v nedeljo v meditacijo, ki vam prinaša zanimive in bogate odgovore na vprašanja, ki tičijo globoko v podzavesti.

STRELEC

Na področju čustev boste v začetku tedna na testiranju, pripravite se tudi na
nepričakovane korake, ki vas lahko prijetno zmedejo. Vrteli se boste v krogu in
razmišljali, kdo je tisti, ki mu sploh lahko še zaupate. Tudi konec tedna ne bo nič
lažje, saj vas bo doletelo zoprno povezovanje s preteklostjo. Spomini in stara čustva se prebujajo, vendar se jim skušajte z vklopljenim razumom iznajdljivo, kot znate le vi izogniti.

KOZOROG

Glavni poudarek boste v tednu, ki ga bo spremljalo Sonce v devici namenili kariernim odločitvam. Izražanje jeze ter prebujanje starih zamer tokrat ne bo najboljša rešitev. Počakajte na boljše priložnosti, saj se določenih zadev ne da več popraviti. Čas je, da predelate vse stare teme, da boste lahko ujeli svežo energijo. Vse se bo v nedeljo vrtelo okrog doživljanja medsebojnih odnosov, ki bodo ves čas nihali.

VODNAR

Odprti in radovedni boste želeli v čim krajšem času opraviti čim več, ravno zato bi
morali biti bolj pazljivi na cesti in pri težjih opravilih. Koristna izbira v smeri bolj
stabilnega čustvenega delovanja bo zamisel, ki jo boste načrtovali, da bi odnos
popestrili. Venera vam bo pomagala, da se boste bolj intenzivno poglobili v dano
situacijo ter začeli zaupati situacijo, jo analizirali in končno začeli bolj zaupati. Največ pozornosti boste v nedeljo polagali prijateljskim odnosom.

RIBI

Prav je, da ste premišljeni, vendar kljub temu sredi tedna, ko luna prehaja v
znamenje škorpijona pohitite, da vas nekdo ne prehiti. Nekaj se vrti nepričakovano
zato ne računajte na dodatne priložnosti, odločiti se bo treba hitro. Razveselilo vas
bo, ko boste v petek končno stabilizirali finančno stanje in si pridobili nekaj prednosti. V nedeljo se nikar ne skrivajte v ozadju, saj bi vas lahko v pomembnem trenutku spregledali.

Tekst: Horoskop.si

Preberite si še: