Tedenski horoskop od 3. do 9. oktobra

Kaj napovedujejo zvezde za prvi teden oktobra?

Tedenski horoskop od 3. do 9. oktobra (foto: shutterstock) shutterstock
3. 10. 2022

OVEN

Nekaj kar vas že dlje časa skrbi, bo potekalo po drugačnem vrstnem redu, kot ste ga zastavili. Zaupajte svojemu notranjemu glasu, ki vas bo predhodno opozoril na morebitne nepravilnosti. Lahkotno in objektivno se boste znali prilagoditi tudi v ljubezni. Čeprav boste naleteli na nekaj novic, povezanih s preteklostjo, je prav da ostanete usmerjeni v prihodnost. Nekaj, česar trenutno ne morete spremeniti, pustite v nedeljo, ko nastopi Polna luna raje na miru.

BIK

Čeprav vas nekdo zelo sumničavo opazuje, se v ponedeljek ne boste pustili zmotiti. Predali se boste  kariernim načrtom, saj boste odlično pripravljeni in bolj samozavestni kot ste običajno. Dovzetni boste tudi za vse spremembe, ki se bodo odvijale v domačem okolju. Nekdo se bo v nedeljo, ko se lahko zaradi energije Polne lune znajdete v konfliktu izkazal za precej nesramnega, vendar vas to ne bo odvrnilo od spremembe, ki jo želite udejanjiti. 

DVOJČKA

Sami presodite, ali je v zgodbi, ki se neprestano komplicira resnično vredno nadaljevati, ali bi bilo bolj smiselno odnehati. Vse skupaj ne bo nič kaj prijetno, ko boste razčistili, vam bo jasno, zakaj se je zgodilo. Čustveni vzpon vas bo proti koncu tedna močno vznemiril, porajali se bodo dvomljivi občutki. Besedno zmorete veliko, zato usmerite pozornost k uresničevanju prijetnejših stvari. V nedeljo boste na trenutke zelo razdražljivi. Če imate fizične težave, si ne zatiskajte oči pred resnico. 

RAK

Z energijo Sonca v tehtnici boste doživeli manjše osebne spremembe, ki bodo delovale kot korak nazaj, vendar se bodo učinki pokazali v prihodnosti. Potrudite se za odnose in jih negujte. Reševali boste tudi situacije drugih, saj boste razmišljali objektivno. Vikend bo kljub vplivu Polne lune pozitiven in nasmejan. Samski se poskusite več gibati na spletu, saj prihajajo čudovite priložnosti. Vezani boste znali ravnati z ljubljeno osebo tako dobro, da vam bo uresničila kakšno skrito željo.

LEV

Čeprav prihajajo v začetku tedna manjše preizkušnje na ljubezenskem področju, se boste znali postaviti zase. Poslovne zadeve se bodo odvijale brez večjih zapletov, ustaljeno in hkrati umirjeno. V nedeljo boste z energijo Polne lune neprepoznavni, nemirni in polni dvomov. Čim prej se znebite zasebnih težav, ki posledično vplivajo na počutje ter ostanite odločni. Pojdite tokrat globoko vase, ter se vprašajte, ali ste s svojim življenjem zadovoljni. 

DEVICA

V teden stopate dobre volje, saj se bodo situacije odvijale v pričakovano smer.  Nikar pa se na področju dela in izobraževanja preveč ne vsiljujte, saj bi vas lahko nekdo napačno dojel. V drugi polovici tedna boste razmišljali o spremembah na področju ljubezni, vendar ne bo dovolj poguma, da bi naredili odločilen korak. V nedeljo sledijo situacije, ki jih niste načrtovali. Polna luna vam bo omogočila, da boste ujeli boste povezavo, ki bo v prihodnosti ključnega pomena.

TEHTNICA

Odločite se in začnite počasi reševati zaplete, ki vas ne spustijo, da bi se usmerili v prihodnost. Z energijo tehtnice se boste lažje prilagodili in prisluhnili osebi, ki vidi nekaj, česar sami ne zaznavate. Dovolj boste na področju dela in denarja iznajdljivi, zato lahko pričakujete lepo nagrado. Z nasmeškom na obrazu boste doma rešili marsikatero neprijetno situacijo, ki jo prinaša v nedeljo vpliv Polne lune. 

ŠKORPIJON

Psihično stopate v teden nekoliko bolj razdražljivi, saj niste prepričani, če delate prav ali ne.  Veliko se boste ukvarjali z dvomi, ki pa vas lahko še dodatno zmedejo. Bodite pogumni vsaj na področju čustev in zastavite tista vprašanja, ki vas v notranjosti mučijo že dlje časa. V družinskem okolju bo nekoliko bolj naporno v nedeljo, saj vpliv Polne lune  v znamenju ovna prebuja borbenost in ugaša noto prilagodljivosti.

STRELEC

Zagnano se boste v začetku tedna lotili reševanja nakopičenih težav, uspelo vam bo zaznati, kaj je bilo krivo za nesporazum. Čas je, da se psihično stabilizirate in poglavje, ki ni urejeno uredite s svojim spontanim pristopom. V nedeljo se boste težko izognili energiji Polne lune, ki vas bo zasipala s čustveno obarvanimi nesporazumi. Nikakor vam ne bo uspelo vsega skupaj rešiti enostavno, čeprav se boste trudili. 

KOZOROG

Določene zadeve vas spravljajo v slabo voljo, zato boste razmišljali o tem, kako bi se jim lahko izognili. Če ste nekomu nekaj obljubili nikar ne iščite izgovorov, saj lahko le tako skrhate lep odnos. V soboto vam nikakor ne bo dolgčas, saj se bo z energijo lune v ovnu ves čas dogajalo nekaj prijetnega in hkrati vznemirljivega. Srčne priložnost lahko obnovijo zaupanje v iskreno ljubezen, po kateri samski kozorogi že nekaj časa močno hrepenite.

VODNAR

Energije boste imeli z vplivom Sonca v tehtnici dovolj, tudi srečne okoliščine bodo v začetku tedna na vaši strani. Napočil je pravi trenutek, da tvegate ter se s tem približate boljšim pogojem. Presenečeni boste, ko se vam bo v soboto nasmehnil nekdo, ki je bil do sedaj vedno bolj hladen. Predolge z analitičnim pristopom obarvane razlage v domačem okolju lahko v nedeljo, ko nastopi Polna luna vse skupaj še bolj zapletejo ali zaostrijo. 

RIBI

Zaradi prijetne energije Sonca v tehtnici se boste podali v razčiščevanje medsebojnih odnosov. Ujemite pravi trenutek, da si priznate, kaj si želite.  Na področju kariere se ne boste ozirali na kritične napade, raje boste sledili svojim zamislim, s prepričanjem, da so ustrezne. Na določeno vprašanje bo potrebno v nedeljo, ko bo nekdo v bližini zaradi Polne lune nevzdržen odgovoriti z da ali ne, zato ne iščite raznih bližnjic.

 

Pripravil: Horoskop.si

 Preberite še: