Najboljši dan v OKTOBRU za vaše znamenje

Kateri dan bo za vas najboljši?

Najboljši dan v OKTOBRU za vaše znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2022

Oktober bo astrološko pomemben mesec. Med drugim se zaključijo trije retrogradni planeti, prične pa se obdobje retrogradnega Marsa. V tem mesecu se bomo srečali tudi s sončevim mrkom in polno luno v ovnu.

Odkrijte vse astrološke dogodke v tem mesecu >

Vsakemu astroznamenju pa bo en dan v oktobru še posebej naklonjen. Preverite, kateri dan bo vaš. 

Oven: ponedeljek: 24. oktober

Lunin severni vozel v biku se poravna z asteroidom Hironom v ovnu in aktivira vaše področje financ. To je priložnost, da razmislite, kakšna so vaša prepričanja o obilju in kako slednja krojijo vaše življenje. Obenem pa se lahko rešijo določene stare finančne težave.

Bik: sobota, 8. oktober

Ko se Pluton obrne v znamenje kozoroga, vam bo to dobesedno prineslo nekaj sreče. Imeli boste občutek, da je vesolje na vaši strani, v tem času pa je pomembno, da izkoristite vse priložnosti, ki se vam bodo ponudile.

Dvojčka: sreda, 5. oktober

Vesta je asteroid, ki upravlja vašo lastno notranjo svetlobo. Ko se ta premakne v znamenje vodnarja, okrepi vašo intuicijo. V tem času boste sami vedeli, katera odločitev vas bo pripeljala tam, kamor želite. Zaupajte svojim občutkom.

Rak: nedelja, 23. oktober

Asteroid Juno med drugim vpliva tudi na pogodbe in dogovore. Ko se premakne v znamenje rib, vam bo to dalo novo samozavest pri podpisovanju pogodb, dogovorov in pomembnih sporazumov. 

Lev: nedelja, 9. oktober

Polna luna v znamenju ovna bo tokrat na vaši strani. Obeta se vam nekaj optimističnih dogodkov in neverjetnih priložnosti. Pomembno je, da po svetu hodite z odprtimi očmi ter dajete priložnost tudi situacijam, ki so vam sprva morda nenavadne.

Devica: ponedeljek, 10. oktober

Ko se Merkur premakne v znamenje tehtnice, boste razmišljali, kaj in koga v življenju najbolj cenite. Dotaknite se svojih ciljev za prihodnost in razmislite, česa si v bodoče želite več in kako lahko v svoj vsakdan pripeljete več harmonije.

Tehtnica: nedelja, 30. oktober

Retrogradni Mars v znamenju dvojčkov vas spodbuja, da stopite na realna tla in zaživite v sedanjem trenutku. Čas je, da vse svoje načrte v glavi preslikate v realnost in si začnete kreirati življenje, o katerem že dolgo razmišljate.

Škorpijon: torek, 25. oktober

Sončev mrk v vašem znamenju vam prinaša upanje in željo po spremembi. V zadnjem času ste že veliko naredili na sebi, zdaj pa je čas, da naredite zadnji korak proti novemu začetku. Spustite tisto, kar vam več ne služi in naredite prostor za novo poglavje.

Strelec: sobota, 8. oktober

Pluton se premakne v znamenje kozoroga in vam prinaša nekaj sreče na področju financ. Morda se bodo razrešile določene finančne težave ali pa boste dobili boljšo predstavo o tem, kako težave preprečiti v bodoče. Zaupajte svoji intuiciji in razmislite, katere naložbe so vam zares pomembne.

Kozorog: nedelja, 2. oktober

Merkur v znamenju device prinaša pomembne pogovore in priložnosti. Morda se vam obeta ponudba za zaposlitev, možnost novega učenja ali zanimivega potovanja. Čas je, da razširite svoje obzorje in tako svoje življenje popeljete na višjo raven.

Vodnar: ponedeljek, 10. oktober

Ko se Merkur premakne v tehtnico, boste imeli jasno vizijo o tem, kaj se je dogajalo v preteklih tednih, ko je ta planet bil retrograden. Ozavestili boste vse lekcije in ugotovili, kaj si želite v bodoče. V odnosih boste pripravljeni na pogovore, ki ste se jim do sedaj nekoliko izogibali.

Ribi: torek, 25. oktober

Sončev mrk vam prinaša novo priložnost za napredek - bodisi osebni ali poslovni. Razmislite, kaj vas ovira pri rasti in kaj lahko storite, da bi to oviro odpravili. Ne pozabite, da si zaslužite samo najboljše.