Tedenski horoskop od 31. 8. do 6. 9. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 31. 8. do 6. 9. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
30. 8. 2020

OVEN

Teden pred vami vključuje duhovno iskanje ter intenzivno doživljanje določenih situacij. Poglobite se v svoje sanje in pretehtajte, ali so realne ali ne, tako boste s Soncem v devici dobili boljšo sliko o svoji načrtovani prihodnosti. Mikalo vas bo pisanje, ki bo tokrat usmerjeno v druge smeri kot običajno. Pozvani boste k nadgradnji svojega intelektualnega področja, te možnosti nikar prehitro ne zavrzite, saj vam bo kasneje žal. 

BIK

V tem tednu se skušajte izogibati razni nezdravi prehrani. Skušajte s pomočjo Sonca v devici poskrbeti, da ima vaše telo dosti gibanja in zadovoljiti svoje čustvene potrebe. Konec tedna bodo slaba točka posesivnost, nadzor nad dogajanji in ljubosumje, ki bo velikokrat brez prave osnove. Oseba, ki vam je že dlje časa simpatična bo pokazala interes za vas. Notranje nezadovoljstvo, ljubezenske težave in pomanjkanje energije v nedeljo odhajajo. 

DVOJČKA

V začetku tedna bo nekaj več miru, partner ali prijatelj vas bo brez posebnih korakov spontano umiril in vam pokazal, da so mogoči tudi boljši izhodi. Samski dvojčki  boste prav tako kmalu dovolili, da se zaljubite. Obremenjeni boste z mislimi o stvareh iz preteklosti in o tem, kaj bi lahko naredili bolje kot ste. Vendar bo v drugi polovici tedna delo na zadnjem mestu vaših zanimanj, prav tako tudi denar.

RAK

V prvih dneh tedna boste zaznavali povišan optimizem in ves čas boste odprti za različne spremembe, ki vas bodo vedno znova navdihnile s pozitivno energijo. Zadnji dnevi v tednu bodo od vas zahtevali spremembe. Zaigrali boste ravnodušnost, čeprav je resnica popolnoma nasprotna. Spoznali boste tudi, da vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. Brez težav se boste usmerili v boljše energije, zato ne zapletajte stvari z nepotrebnimi vprašanji. Vse boste izvedeli ob pravem času. 

LEV

Namesto dolgočasnih dni si boste želeli aktivnega preživljanja časa, le tako boste poskrbeli tudi za kondicijo in zdravje. Manjši glavobol vas bo konec tedna spravil v nekoliko slabšo voljo. Popijte veliko zeliščnih čajev, povečajte vnos vitaminov, umirite se in spet bo vaše počutje stabilno. Na čustvenem področju boste v nedeljo doživeli prijetno presenečenje, ki vas bo opomnilo na nekaj lepega, povezanega s preteklimi dogodki.

DEVICA

Skrbi s katerimi ste se obremenjevali se v torek in sredo z ugodno Luno umikajo bolj preprostim in veselim rečem. Nihanja na čustvenem področju bo konec. Končno boste dobili potrditev, da ste pravi zmagovalec v tekmi.  Okupirani boste s skupnimi cilji in ostalimi stvarmi, ki nimajo kaj dosti opravka s čustvovanjem. To je prehodno obdobje, ki pa ne bo naredilo večje škode. Še vedno imate popolno oporo v prijateljih. Zaupajte jim svoje tegobe in prisluhnili vam bodo. 

TEHTNICA

Vaše počutje bo v prvih dneh tedna nekoliko nestabilno, vendar večjih problemov z zdravjem ne boste imeli, razen v četrtek, ko se bo vaša energija zmanjšala. Izogibajte se stresnih situacij in pretiranega kajenja. Konec tedna boste veliko bolj sproščeni. Na področju osebnih odnosov se ne bo zgodilo nič takšnega, kar ne bi že sami vedeli, zato boste ostali tudi v nedeljo umirjeni in prepričani v svoj prav. 

ŠKORPIJON

Končno je nastopil težko pričakovani čas, ko se boste spremenili način na katerega ste se odzivali. Bodite previdni, ko boste iskali nekoga, ki je morda že zaseden ali pa se preprosto ne more odločiti tako hitro. Preštejte vse razloge za in proti, ter racionalno analizirajte vse skupaj. Ob koncu tedna vas bodo privlačile tudi osebe, ki so energične, takšne, ki vas bodo znale nasmejati. Sprejemajte odločitve, ki so skoraj že dozorele, verjemite, ne bo vam žal. 

STRELEC

Zaradi nervoze si boste v ponedeljek po nepotrebnem otežili bančni račun, saj boste mislili, da nekaj potrebujete. Zadeve, na katere nimate vpliva enostavno ne postavljajte na stranski tir. Raje se posvetujte z znancem, ki vas bo navdihnil z svojim razmišljanjem. Najbolj odprti boste proti koncu tedna. Takrat se bodo zadeve, ki jih morate rešiti odvijale počasi, a vendar bolj natančno. Nečesa se boste spomnili z manjšo zamudo, a kljub temu to ne bo prepozno. 

KOZOROG

Na finančnem področju se vam v prvih dneh tedna obetajo pozitivne spremembe, ki vam bodo podarile možnost, da zaživite bolj sproščeno. Vaše počutje se bo začelo končno premikati na boljše. Strahovi, ki so se vam nakopičili, bodo sedaj dosegli svoj vrh in se začeli pomikati vstran. Dobili boste občutek, da lahko napredujete, pazite pa se neprimernih pripomb. Poskusite se čim bolj iskreno odzivati, saj boste s tem ponovno dvignili svojo energijo. 

VODNAR

Najbolje je, da odnose, ki so zelo napeti pustite nekaj časa takšne kot so in se ne obremenjujete z raznimi razpravami. Čas bo prinesel razbremenitve in svetlo opcijo, ki bo zgladila vse skupaj. Sobota in nedelja vam prinašata veliko prijetnega. Spoznali boste osebo, ki se vam bo izredno priljubila s svojim simpatičnim načinom komunikacije. Kljub vsemu pa se raje intenzivno pozanimajte, s kakšnimi nameni prihaja v vašo bližino.

RIBI

Energija, s katero se bodo v prvih dneh tedna odvijali dogodki, vas bo negativno presenetila. Vztrajali boste na nemogočem, tudi takrat, ko vas nihče več ne bo podpiral. Številne obveznosti vas bodo ujele, če se ne boste pametno organizirali časa in se držali urnika. V zadnjih dneh tedna se boste stabilizirali in zadihali. Odprti boste tudi za predloge ljubljene osebe, ki bo pripravljena spregovoriti o temi, ki sta se ji dlje časa izogibala. 

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri