Prihaja polna luna - veča se naša občutljivost

Polna luna bo nastopila v sredo, 2.9.2020 ob 07.22 uri zjutraj. 

Prihaja polna luna - veča se naša občutljivost (foto: pixabay) pixabay
31. 8. 2020

Tokratna polna luna se bo nahajala v zasanjanem in občutljivem znamenju ribi.

V času tokratne polne lune bo prisotna globoka, prebujajoča energija, ne le zato, ker se nahaja v intuitivnem znamenju ribi, pač pa, ker se nahaja v harmonični poravnavi z Uranom. 

Uran je planet razsvetljenja, prebujenja in sprememb. Spodbuja nas, da vidimo stvari iz nove perspektive. Vodi nas, da pogledamo na stvari skozi drugačne oči in da premaknemo svoje zavedanje na višjo raven. 

Tako polna luna kot Uran skupaj vam lahko prineseta prebujenje na nekem nivoju. 

V tem času se lahko se pojavljajo težave v odnosih - najbolj pomembno je, da se naučimo izražati svojo resnico mirno, brez da se počutimo ogrožene in se postavljamo v obrambni položaj. 

Da ne prenašamo krivde na druge in da zares sprejmemo odgovornost za svoje obnašanje. 

Povečana bo tudi želja po iskanju svoje neodvisnosti. 

Nedvomno pa lahko polna luna v ribah okrepi naša čustva in poveča našo občutljvost. 

Če ste že tako bolj občutljive in empatične narave, bodite pozorni, da zaščitite svojo energijo in ne posrkate še vsega od svoje okolice. 

Lahko si napolnite baterije in se očistite slabe energije z meditacijo nekje ob vodi ali pa si privoščite kopel s soljo. 

Napolnite se lahko tudi tako, da nekomu pomagate, da nekoga pokličete oz. pokažete skrb tudi za druge. 

Čeprav je povezovanje z našimi bližnjimi lahko v letošnjem letu še posebej zahtevno in polno izzivov, je za naše zdravje pomembno, da kljub vsemu ostanemo povezani s svojimi bližnjimi. Poskusite z majhnimi pozornostmi. Ni potrebno veliko, da se nekdo počuti bolje, s tem pa tudi vi. 

September naj bi prinesel velike spremembe v energijah. Morda nas bo prav septembrska polna luna pripravila na določene zaključke tega ultra transformativnega leta. 

Ne pozabite, da vsaka transformacija zahteva tudi padce oz. rušenje stvari, da se lahko vzpostavi novo. 

Spustite svoja pričakovanja glede sebe in glede vsega. Spustite svojo preteklost in kdor ste bili še včeraj, ali samo trenutek nazaj... Spustite stare zgodbe. 

Pomembno je samo to, kdo se v tem trenutek, v tem prostoru, v tem stanju. 

foreverconscious.com

Poglejte si še: