Tedenski horoskop od 4. do 10. 1. 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 4. do 10. 1. 2021 (foto: pexels) pexels
3. 1. 2021

OVEN

Z veseljem boste v ponedeljek, ko bo luna v devici vodili dialoge in poveljevali, vendar pa ne boste zaslužili vedno zaupanja, ki vam ga ljudje izkazujejo. Če boste napeti, bi bilo treba najprej dobro premisliti, kajti tiste, ki vam sledijo lahko popeljete v slabe odločitve. Vaša avtoriteta bo samoumevna in z njo lahko priplezate še višje. Če se vam bo posrečilo, da ujamete pravi trenutek in se znate ob tem obvladati, lahko marsikaj razrešite. Trmoglavi, samoljubni in gospodovalni, se boste lotili svojih opravil. Vedno pa boste imeli kakšnega sovražnika, saj izstopate iz množice. 

BIK

V tem tednu vas bodo častili kot pametno, odločno in ljubeznivo osebo. Deležni boste tudi odličnega smisla za humor, vaša lepota pa vam lahko pripomore do tega, da se povzpnete na lestvici. Inteligentni boste, zastavljali boste filozofska vprašanja in izžarevali veliko modrost. Dejstev, izkušenj, nasvetov in sodb konec tedna skoraj ne boste upoštevali, saj boste bolj preveč svojeglavi. Tisto, kar ste sklenili, vam mora uspeti, saj ne boste prenesli poraza. Nikomur nočete biti podložni, zato boste vedno pripravljeni na spopad. Toda kljub temu lahko zaradi obotavljanja zamudite pravi trenutek odločitve. 

DVOJČKA

Počasnost drugih vas v bistvu močno vznemirja, toda tokrat boste vi zadržani, raztreseni in neodločni. Na področju kariere bi se morali čim prej osredotočiti na najnujnejše opravke ter se izogniti nepomembnim malenkostim. Bodite tolerantni in tudi pripravljeni na manjša presenečenja. V petek boste zamujali in ponavljali napake, na katere so vas že opozorili. Bodite raje bolj natančni, saj vas nekdo ves čas spremlja.  Neučakani boste tudi glede urejanja poslovne ali študijske zadeve, za katero ne najdete ustreznih rešitev. 

RAK

Pazite v torek in sredo, ko bo luna v tehtnici v družinskih odnosih, ki se počasi krhajo, zaradi vaše neposlušnosti in egoizma. Kljub temu, da se načeloma z mnenjem družinskih članov ne strinjate, bi bilo dobro, da vseeno pokažete svojo podporo, saj se zadeve v nasprotnem primeru le zapletajo. Razporedite obveznosti med ostale in skupaj dokončajte začeto. Konec tedna boste zaključili z nasmehom na obrazu. Zasluga za dobro voljo bo tokrat samo vaša, česar se boste zavedali. Ovirajo vas le mešana čustva v povezavi z razmerjem.

LEV

Ugotovili boste, kaj bi morali spremeniti, toda nimate dovolj moči, da bi storili nekaj bolj konkretnega, še posebej če vas še vedno spremlja občutek, da so drugi boljši od vas. Dobra organizacija bo vsekakor potrebna, zato si zanjo vzemite čas. Pustili boste dober vtis, v ljubezni pa boste nepotrpežljivi, čeprav čisto po nepotrebnem. Konec tedna boste hiteli ter si obljubljali, da se boste pri naslednji oviri pravi čas ustavili. Nihče ne more brati vaših misli, zato bodite nekoliko bolj odkriti, obrestovalo se vam bo. 

DEVICA

Rezultati napredka na osebnem področju bodo sredi tedna, ko nastopi Zadnji krajec v znamenju tehtnice ugodni. Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih. Četrtek vam bo prinesel zadovoljstvo in stabilnost. Vaša energija bo ugodno vplivala na ljubezensko življenje in notranjo radost. Storili boste nekaj pomembnega ter na pravi način združili prijetno s koristnim. Bodite odločni, vendar prijazni, tako boste nekoga lažje osvojili. Pomembno bo, da ohranite stik z določenimi ljudmi, ki vam bodo priskočili na pomoč.

TEHTNICA

Ko boste spregovorili o zadevi, ki si jo že nekaj časa želite udejanjiti boste presenečeni. Do petka, ko se bo Venera še nahajala v znamenju strelca boste znali uživati v vsakem trenutku življenja. Poskusili boste nadoknaditi zamujeno, toda morda na napačen način, zato bodite bolj previdni. Nekomu zavidate, vendar raje ostanite zvesti sebi in svojim načelom. Ne marate priganjanja, saj vas le vznemirja, želeli bi vse opraviti v miru. Presenetila vas bo nenadna novica, posebno če je povezana z reševanjem domačih zadev. 

ŠKORPIJON

Pravočasno si v sredo, ko nastopi Zadnji krajec poiščite rešitve, posebno glede določenih rutinskih nalog in podatkov. Tisto, kar že poznate, opravite brez odvečnih vprašanj. Vsak zakompliciran pristop bi vam povzročil težave. V domačem okolju boste nekoliko zahtevni in zoprni, čeprav ima tudi družinski član, ki vam nasprotuje na nek način prav. Pozanimajte se, kaj se je zgodilo, preden se boste napadalno odzvali. Planetarni vplivi vam bodo v nedeljo naklonjeni v ljubezni, kjer pa ne bo čisto tako, kot ste si zamislili. 

STRELEC

V tednu pred vami lahko tudi nekoliko tvegate, ter posežete za nečim, kar bi radi bolje spoznali. Posebno dobro se boste razumeli s starejšimi. Dobro se pripravite in previdno predstavite svoje zamisli, zato da boste imeli vse odgovore in da boste lahko v čim krajšem času dosegli želeni rezultat. V petek, ko bo luna v škorpijonu ne bo dovolj potrpežljivosti za najtežje opravke, ki se bodo vrstili. Sedaj je pravi čas tudi za konkretne korake na področju ljubezni, v smeri da izboljšate kvaliteto vašega življenja. 

KOZOROG

V prvih dneh tedna se vam bo zdelo, da vam določena situacija ni najbolj naklonjena. Prijazni in ustrežljivi boste želeli dosegati svojo voljo, toda v vas bo več napetosti, odzivali se boste preveč impulzivno.  Vaše misli se bodo proti koncu tedna vrtele okoli različnih ciljev in želeli boste početi nekaj ustvarjalnega, vendar se morate umiriti in preveriti materialne zmogljivosti. Pozanimajte se, kaj lahko čim prej spremenite. Pričakujete lahko velike izzive, še posebej na osebnem področju.

VODNAR

V tednu pred vami prihajajo navidezni pritiski in spremembe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo pojavljale. Pomembno je, da ne pustite slabi vesti, da vam vzame voljo. Poslovno področje bo vsebovalo nekaj stresa. Nepričakovane spremembe vas lahko spravijo v slabo voljo. Ob druženju z družino bo oživelo nekaj starih zamisli. Zato boste proti koncu tedna zopet optimistični in nasmejani. Mirno zaplujte skozi zanimive vibracije, povežite se s sabo, le tako bo zaključek tedna veliko lepši. 

RIBI

Na poslovnem področju se v torek in sredo, ko bo luna v tehtnici osredotočite na nekaj, kar vam lahko omogoči uspeh in varnost. Načrtovanim opravkom se boste posvetili z zagnanostjo. Pozitivna kombinacija planetov vam prinaša konec tedna večjo potrebo po čustveni in finančni varnosti. Veliko ljudi je na vaši strani, zato ne dovolite, da bi vas razburjale malenkosti, ki jih boste kmalu pozabili. Izkoristite vsako priložnost, da bi stvari zgladili in jih rešili v pravi smeri. Želeli boste nadaljevati nekaj, kar je preveč tvegano. 

Pripravil: Horoskop.si