Tedenski horoskop od 5. do 11. septembra

Preberite kaj vam napovedujejo zvezde za teden od 5. avgusta do 11. septembra.

Tedenski horoskop od 5. do 11. septembra (foto: shutterstock) shutterstock
4. 9. 2022

OVEN

Hitro boste dosegli kar ste si zastavili, še posebej, če vas bo nekdo spremljal in spodbujal z navdušenjem. Ovirale vas bodo tudi nerešene zadeve, zato se boste odločili, da s pomočjo energije Sonca v devici z njimi počistite. Konec tedna vas bodo navdihnili pozitivni dogodki, ki bodo v družinskem okolju odstranili razne nesporazume med generacijami. Nova izkušnja o kateri sanjate ni slaba ideja, zato vztrajajte pri njej. 

BIK

Čeprav bo v začetku tedna zaradi neugodne konjunkcije odnos s sodelavci problematičen, ne prenašajte slabe volje v domače okolje. Še večja napaka bi bila v tem trenutku nepremišljenost na finančnem področju. Izkažite v soboto, ko boste z vplivom Polne lune zelo dovzetni za občutke tistim, ki so vam blizu ljubezen in naklonjenost. V nevarnosti boste v nedeljo, saj se boste težko zadržali, da ne bi pretiravali, tako s hrano kot tudi z besedami.

DVOJČKA

Zaplet v odnosih s katerim boste zakorakali v teden se bo hitro razblinil, saj se nihče ne bo želel preveč poglabljati. Samski dvojčki, novi čustveni kontakti bodo dvignili vaš ego ter vam dali potrditev, da ste za nasprotni spol zelo privlačni. Vezani, če želite ohraniti kvaliteten odnos, boste morali nekoliko popustiti. Priznajte si, da se tudi počasi lahko daleč pride. Korak nazaj je lahko poteza, ki vas vodi v slabo voljo.

RAK

V očeh drugih boste v začetku tedna zaradi lune v kozorogu delovali disciplinirani. Brez zadržkov  se boste pogovorili o vseh vprašanjih, ki so povezana s kariernim področjem. Na področju čustev boste zaradi nekoga, ki se spretno izmika soočenju utesnjeni in obremenjeni. Nikar zopet razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša nekaj obremenitev. Situacija v kateri se boste v nedeljo znašli zopet prebuja optimizem.

LEV

Ko boste morali nekaj razložiti, ne bodite presenečeni, če boste ostali brez besed. Teden bo zaradi energije device čas napornega dela in čustvenih nihanj. Toda vse skupaj vas bo naredilo močnejše, zato se preveč ne pritožujte. Spopadali se boste z nevoščljivostjo sodelavcev, vendar ji ne pripisujte prevelikega pomena. V domačem okolju bo delo v soboto kljub temu da prihaja vpliv Polne lune temeljito in natančno opravljeno. Zopet boste zaupali vase.

DEVICA

V tednu pred vami, ki ga bo polepšalo Sonce v vašem znamenju boste še bolj kot običajno stali na realnih tleh. Ker boste dobro organizirani pri postavljanju ciljev, se bodo drugi z veseljem učili od vas. V petek, ko se bo luna nahajala v ribah, pričakujte na čustvenem področju nekaj prijetnih presenečenj. Spoznali boste, da vam nič ne manjka, da ste izpopolnjeni. Izognite se pretiranemu razmišljanju o zdravju, saj vse skupaj ni tako slabo kot morda občutite.

TEHTNICA

Pričakovali boste informacijo, ki vam lahko olajša delovanje v prihodnjih dneh. Vse, česar se boste na področju dela lotili se bo odvilo v začrtani smeri. Tudi če se pojavijo težave, se boste znali dvignit nad njih in poiskati logično rešitev, ki vam je dosegljiva. V nedeljo se boste umaknili pred tistimi, ki vam ves čas postavljajo vprašanja. Zadržanost bo tista, ki vam bo pomagala ugotoviti kaj potrebujete in čemu bi se morali izogniti.

ŠKORPIJON

Najbolj vas bodo vznemirjale situacije in zgodbe, ki se bodo komplicirale. V enem trenutku vam bo nagajala neučakanost, v drugem trenutku pa nesporazumi. Kljub temu, da ste prepričani, da nekaj ni tako, kot bi moralo biti skušajte zadeve popeljati do končne točke. Nekdo vam bo v petek namenil več pozornosti, vendar za nadaljevanje še ne boste pripravljeni. Pazite, da se ne boste v mislih izgubili v svojih dvomih in zaznavah.

STRELEC

Energija Sonca v znamenju device vam ne bo najbolj pisana na kožo, saj prinaša več preizkušenj in manjših nihanj. Najbolj težavno področje bo ljubezen, zato čim prej odvrzite zakoreninjena prepričanja in zahteve. Samski strelci lahko konec tedna spoznate nekoga, ki bo prinesel več strasti. Pri vezanih ne bo tako enostavno, saj si ne boste čisto na jasnem, kaj vas v resnici moti. Preden boste naredili kakšen korak se ustavite in razmislite.

KOZOROG

Denarna zadeve bodo urejene, uresničevali boste dolgoročne načrte, saj čutite, da je prišel čas, v katerem bi se morali izogniti ležernosti. V soboto, ko nastopi Polna luna boste potrebovali veliko mero potrpljenja, saj se boste znašli v situaciji, ki bo od vas zahtevala tudi to, da brez pravega razloga odnehate. Obremenjenost vas bo v nedeljo zapustila, zato ne oklevajte in v domačem okolju opravite nekaj, kar ste prestavljali iz tedna v teden. 

VODNAR

Sonce v znamenju device prebuja karierni napredek, ki vas bo popeljal k temu, da zgradite bolj stabilne temelje. Potrebno si bo določiti prioritete, kar vam niti ne bo težko. Razmišljali boste samo s svojo glavo in se spretno izognili tistim, ki si za prijaznim nasmeškom želijo da vam spodleti. Področje ljubezni bo bolj intenzivno izpostavljeno v nedeljo, saj se vam bodo dogajale pestre situacije. O ljubosumju ne bo tokrat niti sledu.

RIBI

Vzhičeni boste zaradi pomembne zadeve, ki je na urniku. Nikar se ne pripravljate predolgo, raje dovolite, da vse skupaj pride na dan spontano. Pohvalili vas bodo da ste našli odlično rešitev za slabo organizacijo določene situacije. Uredite tudi področje financ, da se ne bo nekaj pomembnega zakompliciralo. Na ljubezenske odnose boste v soboto kljub vplivu Polne lune gledali bolj lahkotno. Uskladite čustva in zaupajte sebi. 

Pripravil: Horoskop.si