Kateri dan v SEPTEMBRU bo najboljši za vaše znamenje?

Na kateri dan v tem mesecu vam bodo zvezde še posebej naklonjene?

Kateri dan v SEPTEMBRU bo najboljši za vaše znamenje? (foto: Profimedia) Profimedia
1. 9. 2022

Oven: sobota, 10. september

Polna luna v znamenju rib bo osvetlila vaše duhovno življenje in vam omogočila, da se v življenju premaknete naprej. Čeprav načeloma veljate za impulzivne, vas bo lunina energija spodbudila, da se ustavite in povežete z globljimi deli sebe. 

Bik: nedelja, 25. september

Lunin mlaj v tehtnici vas spodbuja, da postavite svoje zdravje na prvo mesto. Osredotočite se na svoje navade in razmislite, če so slednje za vas res optimalne. Ob tem pa ne pozabite, da zdravje pomeni tudi to, kako skrbite za svoj um in srce.

Dvojčka: petek, 9. september

Ko se približuje polna luna v ribah, se vam obeta izboljšanje na področju kariere in financ. Morda vas bo presenetila možnost napredovanja, ponudba za novo delo ali zaslužena povišica. Največje priložnosti lahko pogosto zamudite zaradi strahu, zato pogumno zgrabite vse, kar vam prekriža pot.

Rak: sreda, 28. september

Retrogradni Jupiter v ovnu se poravna z retrogradnim Uranom v biku, kar bo imelo vpliv na vaše finance. To je idealen čas, da uporabite vse izkušnje v preteklosti in razmislite, kako lahko ustvarite finančno bogatejšo prihodnost. Naj vas ne bo strah vprašati za povišico ali izkoristiti priložnost za dodaten zaslužek.

Lev: četrtek, 22. september

Začetek obdobja tehtnice prinaša izboljšave na področju komunikacije. Naučili se boste bolje poslušati in resnično sprejeti mnenj drugih. Izkoristite priložnost in odkrito povejte tudi, kar vam leži na duši. Le tako boste lahko izboljšali svoje odnose.

Devica: četrtek, 29. september

Ko Venera vstopi v znamenje tehtnice, boste spremembe čutili na področju financ. To je odlična priložnost, da razmislite o svojem proračunu in ga po potrebi prilagodite. S tem lahko v svoje življenje vnesete več finančne stabilnosti ter svobode.

Tehtnica: četrtek, 29. september

Pritlikavi planet Cerera, ki uravnava skrb zase, se na ta dan premakne v znamenje device. To vas spodbudi, da še bolje poskrbite zase; poiščite načine, s katerimi si lahko odpustite za pretekle napake in se v celoti sprejmete takšne, kakršne ste.

Škorpijon: sobota, 3. september

Venera vstopi v znamenje device in vašo pozornost usmeri na krog ljudi, s katerimi ste obdani. Morda boste poklicani, da razširite svoj krog ljudi ali samo vidite, koliko izjemnih posameznikov že imate okoli sebe, obenem pa boste ozavestili tudi, za katere odnose je čas, da jih pustite za seboj.

Strelec: ponedeljek, 5. september

Vplive Venere v devici boste čutili predvsem na področju kariere. Obetajo se vam številne priložnosti in napredovanja, vendar ne pozabite: sreča je na strani pogumnih! Neustrašno sledite svojim občutkom in tvegajte takrat, ko si nekaj resnično želite.

Kozorog: sobota, 24. september

Energijo tehtnice ponavadi čutite na področju kariere in financ. Ko se luna premakne v to znamenje, vam prinaša priložnosti, ki vam bodo na teh področjih pomagale napredovati in zaživeti še bolj v skladu s seboj.

Vodnar: četrtek, 29. september

Ko pritlikavi planet Cerera vstopi v znamenje device, bo ta energija poudarila intimnost s seboj. Obetajo se vam nova spoznanja o sebi, celjenje ran in razreševanje vzorcev iz preteklosti. Čas je, da se osvobodite vsega, česar vam več ne služi ter se prepustite sreči.

Ribi: sobota, 17. september

Energija dvojčkov bo imela močan vpliv na vaše življenje v naslednjih mesecih, saj bo Mars v tem znamenju preživel veliko svojega časa. Obenem pa se na ta dan v to znamenje premakne tudi luna, ki vam pomaga opustiti tisto, kar vam ni namenjeno in narediti prostor za tisto, kar vam je. To je priložnost, da prisluhnete sebi, sledite svoji intuiciji in delujete skladno s svojimi občutki.