Tedenski horoskop od 6. do 12. marca

Kaj nas čaka v prihodnjem tednu, glede na vaše astološko znamenje?

Tedenski horoskop od 6. do 12. marca (foto: shutterstock) shutterstock
5. 3. 2023

OVEN

Prav je, da vas vedno spremlja občutek, da zmorete vse kar si zastavite, tokrat pa vam lahko Polna luna malce prekriža načrte. V kolikor ne boste v torek pazljivi lahko zapadete v situacijo, iz katere se boste težko izvlekli. Zaposlite svoje misli z iskanjem novih rešitev, s tem se boste posledično izognili napadom kritike. Na področju čustev pričakujete v soboto in nedeljo, ko vam bo naklonjena energija škorpijona več strasti in pestrega dogajanja. Znali se boste popolnoma sprostiti. 

BIK

Ukvarjali se boste s težavnimi posamezniki, ki vas bodo ves čas spraševali stvari, ki jih želite obdržati zase. Zaključili boste z mislijo, da je vaš problem le vaša stvar. Iznajdljivost na področju komunikacije vas bo rešila pred zoprnimi pogledi. Konec tedna, ko boste utrujeni, se ne boste sposobni ukvarjati s težjimi opravki. Če vas bo kdo vznemiril se boste brez pomisleka razjezili ter povedali kaj si mislite. V zasebnem odnosu ne pozabite na prilagajanje.

DVOJČKA

Ker že nekaj časa hrepenite po čustvenem zadovoljstvu, skušajte sproščeno pristopiti k osebi, ki se vam pojavlja v mislih. Ne pripravljajte se vnaprej, saj bo pogovor potekal spontano. Energije bo v soboto in nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju škorpijona dovolj, zato se ne zapirajte vase. Na zadeve, povezane z družinskim okoljem začnite gledati bolj optimistično, le tako boste zabrisali vse dvome, ki bi vas lahko v nasprotnem primeru ustavili.

RAK

Prijetna s sočutjem naravnana energija vas bo v sredo, ko se nemiren vpliv Polne lune umika iz obzorja rešila pred številnimi zapleti v odnosih. Ponovno boste razbremenjeni,  zelo dejavni, ter notranje umirjeni. Če boste zaupali vase, vas od končne točke loči le nekaj majhnih korakov. Čeprav vas tudi konec tedna čaka veliko opravkov, boste kljub temu razmišljali o ljubezni. Fokusirali se boste neizpolnjene obljube, kar bo nasprotno stran prijetno očaralo.

LEV

Lotite se pomembnih faktorjev, ki vas že nekaj časa na področju kariere vztrajno bodejo v oči. V torek, ko nastopi Polna luna v devici se lahko vse skupaj zakomplicira, saj boste na vsakem koraku našli nekaj, kar vam ne bo všeč. Če vas bo obremenjevalo tudi čustveno področje, nekoliko počakajte, saj bi lahko naredili preveč drastičen korak v negativno smer. V soboto boste veliko bolj praktični in prilagodljivi, kar bo marsikoga pozitivno presenetilo.

DEVICA

V ponedeljek, ko vas bo bodril vpliv lune v vašem znamenju boste veliko bližje odgovoru, ki ste ga v preteklosti zaman iskali. Vse, kar se bo zgodilo, boste lahko pripisali svoji produktivni naravi, ki vas tudi tokrat ne bo pustila na cedilu. Vikend z luno v škorpijonu poudarja nihanje razpoloženja. Občutljivi boste, zato boste naredili vse, da se spretno izognete pomembnemu pogovoru na ljubezenskem področju. Vse skupaj bo enostavno preveč obremenilno za vas.

TEHTNICA

Mikalo vas bo, da čim prej na področju kariere preizkusite odločitve preteklega obdobja ter dokažete da zmorete. Ne bodite trmasti, če vas bo nekdo prijazno opomnil na določene pomanjkljivosti. Odnosi s prijatelji bodo prijetni, znali si boste priskočiti na pomoč ter se vzpodbujati tudi v težkih trenutkih.  Uporabite konec tedna, ko boste zaradi lune v škorpijonu nemirni fizično energijo v pravi smeri. Ukvarjajte se s športom ali pa se vsaj odpravite na daljši sprehod.

ŠKORPIJON

Nikar v torek, ko vas bo na področju dela močno obremenila Polna luna preveč ne vztrajajte pri svojih zakoreninjenih odločitvah. Ker vas bo nekdo težko prepričal da govori resnico, boste še nekaj časa v dvomih. Konec tedna lahko srečate ljudi, ki bodo v vas prebudili nekaj drugačnega. Vezani škorpijoni in škorpijonke, v soboto in nedeljo se boste z energijo svojega znamenja lažje povezali ter povedali, česa si v odnosu ter v spolnosti resnično želite.

STRELEC

Zalotili se boste, da se ne glede na to, da ste karakterno zelo neodvisni preveč prepuščate presoji drugih. Pozornost obrnite tja, kjer čutite da vas sprejemajo z dobro voljo. Samski strelci in strelke, ne bodite presenečeni, če se bo skozi vikend, ko bo luna v škorpijonu nadaljevala zgodba, v kateri bo veliko skrivnostnega ter neznanega. Hitro boste v nedeljo v domačem okolju dokončali tisto, kar vas je nekdo pred kratkim prosil. 

KOZOROG

Tiste, ki bodo v torek, ko nastopi Polna luna v devici pričakovali od vas več prilagajanja in tolerance boste bolj težko razumeli, saj se bodo stališča razlikovala. Kljub temu da ste prepričani da je vaše stališče zelo ugodno, nikar ne vztrajajte pri tem za vsako ceno. S pomočjo energije lune v škorpijonu se boste v soboto in nedeljo odločili, da se bolj intenzivno posvetite področju ljubezni, ne glede na to, ali ste samski ali ste v razmerju. Presenečali boste z bolj drznimi koraki.

VODNAR

Na področju čustev se boste sposobni v torek, ko nastopi Polna luna končno postaviti zase in zahtevati veliko več kot običajno. Pogum bo tisti, ki vas bo popeljal k bolj sproščenemu počutju. Počasi prehajate v čas razsežnosti na področju dela in denarja, zato skušajte o vsem skupaj razmišljati na dolgoročni ravni. Najljubši dan bo zagotovo nedelja, ki jo bo spremljala prodorna energija lune v znamenju škorpijona, tako da bo ostati v ozadju praktično nemogoče.

RIBI

Nekaj vam bo v začetku tedna odvzelo več časa, kot ste predvidevali, vendar ne dovolite, da se zaradi tega usmerite v slabo voljo. Poskusite bolj optimistično zaznavati vse kar se dogaja v vaši bližini. Veliko bo priložnosti za to, da se izpostavite tudi na področju čustev. Zelo boste velikodušni in polni razumevanja, tako vezani kot tudi samski. Prijetna energija se bo prepletala v soboto in nedeljo tudi na področju družinskih odnosov.

Pripravil: Horoskop.si

VIDEO: O pomembnosti družine - Barbara Čeferin o normalnosti ob slavnem možu v podkastu Modra soba