Tedenski horoskop od 7. do 13. novembra

6. 11. 2022
Deli
Tedenski horoskop od 7. do 13. novembra (foto: shutterstock)
shutterstock

Kaj napovedujejo zvezde za teden, ki je pred vami?

OVEN

Ne odzivajte se v torek, ko nastopi Lunin mrk na vsako besedo, saj se na takšen način ne boste pogovorili, ampak se boste le vznemirili po nepotrebnem. Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli še več, zato se boste naloge na področju dela lotili na zbran in vztrajen način. Ovire, ki se bodo pojavile, bodo premostljive, zato jim ne dovolite, da vas ustavijo. Prijatelj vas bo v nedeljo spremljal s pozitivno energijo ter razigranostjo in vse skupaj vas bo razveselilo, še posebej samske.

BIK

V koliko vam bo v torek, ko nastopi Mrk nekaj pomembnega spodletelo, je najbolj priporočljivo, da se umaknete in počakate na boljšo priložnost. Med sodelavci vas lahko močno obremeni oseba, ki ji ne morete dopovedati, da imate v nečem prav. Konec tedna bo namenjen resnim zadevam in reševanju tistega, kar vas bremeni že nekaj časa. V vse dogajanje boste v nedeljo vpeljali več sproščenosti. Ustavite se tudi tam, kjer vam je nekaj neznano.

DVOJČKA

Drobna laž bo naredila nekaj škode, a jo boste spretno popravili z zanimivimi izgovori. Ne čudite se, če bodo v torek, ko boste zaznavali energijo mrka prisotne pikre pripombe, ki se jim skušajte izogniti. Več prijetnega počutja se vam nakazuje proti koncu tedna. Na ljubezenskem področju boste končno pripravljeni tvegati ter utišati slabe spomine, ki lahko pridejo na plano. Pomislite pa tudi na tiste, ki si iskreno želijo sproščene družbe, ki jo znate ustvariti.

RAK

V torek, ko nastopi Lunin mrk prihaja čiščenje. Potrebno bo pozabiti na stare vzorce in se osvoboditi navlake, predvsem pa začeti živeli za prihodnost. Čustvena umirjenost, ki bo rezultat preobrazb vas bo spodbujala k zaupanju in lepim trenutkom. Konec tedna si boste zamislili željo po spremembi, ki ne bo naletela na veliko nerazumevanja, zato boste morali nastopiti bolj prepričljivo, da vas bodo začeli resno jemati. Notranje boste v soboto občutljivi in le s težavo boste v določenem odnosu naredili korak.

LEV

Na zasebnem področju se vam odpirajo nova poglavja, hrepeneli boste po globokih pogovorih. Na čustvenem področju imate dovolj časa za skrbno načrtovanje vseh podrobnosti, zato nikar preveč ne hitite. Radodarni boste in prepričani, da vam tokrat ne more spodleteti. Pojdite konec tedna na splet, kjer vas čaka s strastjo začinjeno presenečenje. Pri vezanih levih se lahko v nedeljo pojavijo manjša trenja, zato nikar ne bodite tako zelo trmasti. Vse se bo dobro končalo in lažje kot v preteklih dneh boste ujeli sijajno priložnost.

DEVICA

V začetku tedna se boste kljub energiji mrka med najbolj prepričljivimi, tudi glede stvari, ki niso dosegljive in se lahko zakomplicirajo. Sodelujte in nikar ne odlašajte glede pomembnih odločitev. Namesto pritoževanja se pogumno lotite tudi tistih zadev, s katerimi ste že dlje časa v zaostanku. Dogodki na ljubezenskem področju vas bodo presenetili in spodbudili snovanje simpatičnih načrtov za prihodnost. Ostanite nepristranski in ne dovolite, da bi vas težave drugih spravile v slabo voljo.

TEHTNICA

Ujeli boste nepričakovano možnost za preskok na področju kariere, zato prevzemite pobudo v pomembni situaciji, saj prihajajo dobri rezultati. Na osebnem področju poskusite biti bolj odločni, zlasti glede ljubezenskih odnosov, kjer velikokrat prehitro popustite v svojo škodo. Ne ozirajte se več nazaj, ampak začnite graditi mostove za bolj svetlo prihodnost. Reši vas lahko direktna in iskrena komunikacija, s katero boste spoznali, da se ni vredno zapirati vase. Odločitve bodo v nedeljo preudarne.

ŠKORPIJON

V teden se boste podali s pričakovanji, ki pa se lahko zaradi Luninega mrka razblinijo že v torek. Na področju dela se obrnite k tistim nalogam, ki jih poznate in vam ne predstavljajo dodatnega bremena. Nikakor se ne boste sposobni proti koncu tedna notranje umiriti, saj boste zaznavali težke energije. Ljubezen bo nekoliko v ozadju, vezani škorpijoni, pojavi se lahko celo razmišljanje o morebitni prekinitvi. Tudi samski tokrat ne boste našli kar iščete.

STRELEC

Zaradi energije mrka se boste v torek počutili neuglašeno ter neprijetno. Kljub temu se boste v pomembni situaciji skušali držati zastavljenih pravil. Če se boste odločili, da boste nekomu odkrito pokazali čustva, boste s tem prihranili ogromno energije. V nasprotnem primeru bodo spremembe neučinkovite. Nove informacije vam bodo odprle vrata v svet, kamor ste si do sedaj zaman želeli priti. Pazite, da ne boste zaradi neučakanosti zapravili dobre priložnosti.

KOZOROG

Čeprav si zaradi preobremenjenosti želite, da bi vam kdo priskočil na pomoč, bo dovolj energije, da vse skupaj uredite sami, zato se ne obremenjujte. Odločili se boste za spremembe, ki vam lahko dolgoročno omogočijo boljše finančno stanje. Ne dovolite, da bi vam nekdo s strogo taktiko določal, kaj bi morali storiti in česa ne. Izognite se konec tedna zoprnemu prepiru, zapišite si vse, kar je pomembno, saj lahko v nasprotnem primeru spregledate pomembno informacijo.

VODNAR

V začetku tedna se nikar ne obremenjujte s tem, kako se bo nekaj, kar ni pomembno razpletlo ali razrešilo. Pustite času čas in začnite zaupati v ugodne rešitve. Strahovi bodo popolnoma neutemeljeni, zato se jim na spreten način izognite. V soboto, ko bo luna v raku boste prisiljeni malo upočasniti svoj ritem, saj boste zaradi napornih opravkov precej brez energije in malce utrujeni. Nedelja prinaša informacije, ki bodo na prvi pogled zelo privlačne, vendar pazite, da se ne ujamete v past.

RIBI

Merkur v znamenju prodornega škorpijona vam bo podaril vztrajnost, zato se lahko lotite raziskovanja in situacije, ki prinaša uspeh. Končno boste lahko naredili večje in stabilne načrte. Na področju čustev bo v zadnjih dneh tedna zanimivo, saj prihaja priložnost, da popravite napako in se osredotočite na pomembne zadeve. Mirni boste in izredno dobro razpoloženi, zato boste na vsakem koraku našli tisto, kar vam bo v danem trenutku ustrezalo.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: 

Novo na Metroplay: Lahko spreminjamo življenja ljudi | dr. Marko Bošnjak, predsednik Evropskega sodišča za človekove pravice