Tedenski horoskop od 8. do 14. 6. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 8. do 14. 6. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
8. 6. 2020

OVEN

Izžarevali boste neustavljivo privlačnost in v tem tednu se boste samski ovni končno podali v uspešno osvajanje. Vezani se lahko znajdete v manjših težavah, saj bo zamajano partnerjevo zaupanje in s težavo se boste pomirili. Ne delajte večjih korakov, saj vam planetarne energije trenutno ustvarjajo drugačno podobo. Vaše misli bodo najbolj globoke in intenzivne konec tedna, ko se boste z luno v vašem znamenju sposobni tudi pogovoriti o svojih željah in globini vaših čustev. 

BIK

Prvi dnevi v tednu vam prinašajo globoke pogovore z ljubljeno osebo. Tisti, ki že dolgo čakate, da se simpatija odzove tako kot si vi želite, boste počasi obupali in si začeli nizati nove načrte. Četrtek bo obarvan s čustvenimi presenečenji. Globoko v sebi boste spoznali pojem ljubezen in se veselili presenečenj, ki prihajajo v vaše naročje. Na delovnem mestu vas čaka manjše zatišje, ki vam bo odgovarjalo. Spontano se boste soočali z novimi izzivi in preživeli več časa s prijatelji.

DVOJČKA

Čustvene odnose boste želeli v tem tednu na vsak način urediti. Nikar se ne smilite sami sebi, saj to nikakor ni v vaši domeni. Raje temeljito razmislite o situaciji, ki vsekakor ni rožnata, kljub temu pa je lahko rešljiva. Ne komplicirajte s svojimi principi in zahtevami, saj boste s tem samo še bolj porušili odnos, ki ste ga dolgo sestavljali in se zanj trudili. Boljše bi bilo, da se posvetite drugim zadevam in čustva bodo tista, ki se bodo sama zložila v celoto, ki vam bo pisana na kožo.

RAK

Razmislite, če vas čakajo kakšni neporavnani računi, ki bi vam lahko dihali za ovratnik. Več kot nove zmage vam bodo pomenili zdravi odnosi, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste s svojim vedenjem in dejanji naredili velik vtis. Nekdo vam je izredno naklonjen, kar bo jasno tudi, ko se bosta pogovarjala o skupnih ciljih. Zastavili si boste tudi nekaj novih smernic. Tako delate najbolje in se tudi počutite na vrhuncu moči in navdušenja, posebno če se vam odpira nova priložnost.

LEV

Prvi dnevi v tednu vam prinašajo nekaj dvomov in nezadovoljstva na ljubezenskem področju. Poskusite dokazati, da vam lahko zaupajo, bodite zanesljivi in vztrajni. Soočili se boste s tistim, kar morate še spremeniti. Konec tedna bo zaznamovan s spremembami, kljub vaši želji, da bi življenje na čustvenem področju ostalo umirjeno. Počutite se varne in zadovoljne, zato nikakor ne želite drastičnih sprememb. Zavedati se morate, da spremembe ne bodo slabe, saj bodo v vas zbudile željo po odkrivanju novih dimenzij. 

DEVICA

V tem tednu se vzemite v roke in nadzorujte svoje obnašanje, da ne bo prepozno. S prijateljem bosta imela o nečem različno mnenje, kar vas lahko vznemiri. Druga polovica tedna bo obarvana z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Lahko sprejmete predlog nekoga, ki vas očitno dobro pozna in točno ve, kaj je dobro za vas. Nič ne bo narobe, če boste uporabili več domišljije, ko boste poskušali narediti vtis ali pa znova zanetiti iskrico strasti. Najprej pa boste morali pritegniti pozornost tistih, ki so pomembni. 

TEHTNICA

Preveč prijazni boste, zato vaša sporočila v prvih dneh tedna ne bodo imela takšne teže in jih boste morali še kdaj ponoviti. Naveličani boste določene rutine. Če le imate priložnost, se pogovorite s prijateljem, saj vam le on lahko pomaga pri tem. Na zasebnem področju vam dogajanja nikakor ne bo primanjkovalo. Mars vas bo usmeril v akcijo in odprte odnose. Tudi samskim se nakazujejo možnosti, ki pa jih najprej skrbno pretehtajte. Čeprav nihče, s komer boste sodelovali, ne bo hotel popuščati, sploh ne bo tako težko najti skupnega jezika. 

ŠKORPIJON

Merkur vam bo v tednu pred vami prinesel srečo in zadovoljstvo. Paziti morate le, da se v ljubezenske zgodbe ne boste preveč poglabljali. Ločiti bo potrebno med novimi in starimi epizodami, kar vam bo predstavljalo manjši problem. Če ste na začetku novega razmerja, boste zadovoljni z odzivi partnerja, ki bodo obarvani s pridihom nežnosti in romantike. Konec tedna prihaja vaš čas, ko boste polni samozavesti in neustavljive privlačnosti. Tudi komunikacija bo odprta, zato se nikar ne skrivajte pred soočenji z osebami nasprotnega spola.

STRELEC

Največ energije in motivacije boste v tem tednu, ki ga spremlja Zadnji krajec potrebovali v domačem okolju. Spremembe bodo sestavni del življenja, to boste morali tako ali drugače sprejeti. V ljubezni je na vidiku zjasnitev, toda vse prihaja izredno počasi, zato nikar ne bodite tako neučakani. Čeprav se boste na čustvenem področju stabilizirali s pomočjo Venere, boste imeli na trenutke občutek, da se nič ne dogaja tako, kot bi si želeli. Odzovite se, vendar nikar ne pričakujte preveč. 

KOZOROG

Spremljal vas bo občutek, da svet vidite zelo trezno in preudarno. Možnosti za napredek na ljubezenskem področju so vam nakazane sredi tedna. Všeč vam bodo nenavadni predlogi. Še predobro se zavedate, da počnete stvari, ki vas ne navdušujejo preveč, zato so izidi povprečni. Pazite, kako in kaj boste odgovorili. Obeta se vam poplava informacij, ki pa večinoma ne bodo posebno pomembne. Omejite se na področja, ki so trenutno za vas aktualna in pomembna. 

VODNAR

Sonce v znamenju dvojčkov bo še bolj razpršilo vaše misli in vas popeljalo v bolj razbremenjeno vzdušje, ki vam bo popolnoma pisano na kožo. Z nekom se boste končno pogovorili in ugotovili, da ste imeli dolgo časa o tej osebi napačno predstavo, ki se bo sedaj razblinila. Poskusite pristopiti na bolj eleganten način, saj se lahko iz vsega skupaj razvije zelo prijetna zgodba. Venera vam prinaša zadržanost in hladnost na čustvenem področju. Lahko se vam zgodi, da boste nezainteresirani za druženje z nekom, ki vam je v preteklem obdobju še kako odgovarjal. 

RIBI

V prvih dneh tedna ni izključeno, da naredite prvi korak in nekoga s tem presenetite. Ponosni boste nase, kaj vse zmorete. Vaše energije bodo ljubezensko obarvane. Želeli si boste bližine svojega partnerja in skupaj bosta počela vse kar vas veseli. Če ste pred kratkim zaključili razmerje, se boste odločili le uživati in zabavati se, brez da bi razmišljali in kovali novo razmerje, ki ga zaenkrat ne potrebujete, saj ste dovolj sami sebi.