Tedenski horoskop od 9. do 15. 11. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 9.  do 15. 11. 2020 (foto: pixabay) pixabay
8. 11. 2020

OVEN

Od torka dalje, ko se bo direkten Merkur gibal v znamenju škorpijona prihaja obdobje, ki bo vas zahtevalo veliko zrelosti in pogumnih odločitev, vendar vas bodo le te popeljale v lepše in boljše čase na področju osebne rasti. Morda si boste želeli več poglobitev, po drugi stani boste delovali individualno, kar lahko pripelje do začasnega umika. Možnosti za srečna naključja boste imeli tudi tam, kjer najmanj pričakujete, saj boste konec tedna, ko nastopi Mlaj izžarevali notranjo in zunanjo lepoto.

BIK

Nikar se ne bojte, če situacija na ljubezenskem področju ni v najboljšem stanju, saj počasi prihajate v čas realizacije na tem področju. Družina vam bo zelo naklonjena, vendar še žal ni čas, da spregovorite o skupnih temah, ki so kočljivega značaja. Najprej se soočite s svojo preteklostjo in se od nje oddaljite, šele nato se boste podali v prihodnost očiščeni vseh nepotrebnih bremen. V nedeljo boste deležni pripombe bližnjih, ki se je boste najprej ustrašili, nato pa se boste z nasmeškom na obrazu odzvali. 

DVOJČKA

Zadovoljstvo povezano s čustvi bo od sredine tedna dalje, ko bo luna v tehtnici vaša glavna prioriteta. Tudi tisti, ki ste že dlje časa v razmerju boste ponovno prebudili iskrice, ki vam jih bo partner vračal na simpatičen način. Dogajalo se vam bo toliko lepega, da v določenem trenutku celo ne boste verjeli da je vse skupaj resnično. Če se nahajate v zmedenih okoliščinah, se boste konec tedna počasi začeli umikati od vpletenih in si črtati svojo pot, ki bo veliko bolj čista in predvsem popolnoma iskrena. 

RAK

Že nekaj časa ste v dobri psihični formi. Niti slabo vreme, niti negodovanje družinskih članov vas ne bo zmotilo. Energije boste imeli več kot dovolj in brez težav se boste soočali tudi z manjšimi težavami, ki so vas pred kratkim obremenile. Rešili jih boste taktično in predvsem diplomatsko. Soočite se v nedeljo, ko boste z energijo Mlaja bolj budni z notranjimi strahovi in naredite korak, s katerim odlašate že dlje časa. Tokrat se boste veliko ukvarjali z družino in domom. Tisti, ki ste v resni vezi pa se boste pogovarjali o večjih skupnih načrtih. 

LEV

Čas za sprostitev v obdobju tega tedna prihaja šele, ko bodo vse nujne zadeve za vami in si boste lahko brez slabe vesti privoščili nekaj trenutkov zase. Čustva vas tokrat niti ne bodo preveč zanimala. Zresnili se boste, stopili na realna tla in poskušali čim več narediti zase. Nekaj nejasnosti prihaja na poslovnem področju, kjer bo v soboto zaradi lune v škorpijonu zelo napeto stanje. Monotonost vas bo utrujala, želeli si boste sprememb, še posebej v zvezi s svojo zunanjo podobo. 

DEVICA

Za trenutek se boste v torek, ko bo luna v vašem znamenju ustrašili svoje prihodnosti na čustvenem področju, saj boste s strani partnerja deležni sumničavih vprašanj in besed. Vendar ne nasedite takoj, raje se posvetite, saj vas pogreša. Srečo boste imeli predvsem tisti, ki se v družinskem ali poslovnem krogu trudite za naklonjenost določene osebe, pa vam do sedaj ni ustregla. Pazite, da se boste pravilno odzvali, saj priložnost zamujena ne vrne se nobena. Pogumno se boste v nedeljo soočili s svojimi strahovi in se stabilizirali. 

TEHTNICA

Planeti vam bodo v prvih dneh tedna olajšali čustveno situacijo in vas pripeljali do spoznanja, da v bistvu delate prav, le drugi tega ne znajo sprejeti na pravi način  Težave, ki ste jih bili deležni v preteklem obdobju so v večini že pospravljene na varno. Razen na poslovnem področju, kjer vas zaradi vaše neodločnosti čaka še nekaj dela in morda tudi odrekanja. Znašli se boste v situaciji, ko bo na preizkušnji vaša iznajdljivost, vendar vam to ne bo predstavljalo nobene težave. 

ŠKORPIJON

Upoštevajte v torek, ko prehaja z luno v devici trdo energija razuma, šele potem se odločite o pomembni zadevi. Do konca tedna vam bo vse skupaj veliko bolj jasno tudi glede finančnega in poslovnega področja. Oddajali boste izredno pozitivno energijo. Konec tedna boste notranje nemirni, zato je najboljša zaposlitev šport, ki vam bodo povrnil vašo vitalnost. Znali se boste motivirati in se vztrajno veseliti končnega rezultata.

STRELEC

Varujte se v sredini tedna manjših poškodb, povezanih z hitrim gibanjem. Ves čas boste kalkulirali, koliko si v resnici lahko privoščite, da se ne boste po nepotrebnem znašli v težavah. Nikar ne bodite tako strogi do sebe in svojih bližnjih. Včasih si je treba dovoliti več in tvegati, kar vam bo konec tedna še kako všeč. Če se v nedeljo ne boste zaščitili, vam lahko ponagajajo kakšne manjše zdravstvene težavice, ki se jih boste znebili z gibanjem v naravi ali s športnimi aktivnostmi. 

KOZOROG

V teden stopate raztreseni, kar je za vas, ki ste vedno zbrani malce nenavadno. Razmislite bolj globoko o svojih odzivih na čustvenem področju. V sredini tedna boste pokazali, kako vztrajni ste takrat, ko zaslutite, da ste na pravi poti. Vseeno pazite, posebno če bi tudi v ljubezni radi doživeli nekaj nenavadnega. Nekdo, ki vam predstavlja avtoriteto, se bo postavil na vašo stran. S tem se bo vse skupaj zavrtelo v smer, da boste lahko nadaljevali zadevo, o kateri razmišljate že nekaj časa.

VODNAR

V začetku tedna vam bodo naložili dodatne obveznosti, s katerimi še nimate pravih izkušenj. Ne skrbite, vsega se boste naučili, saj ste zelo iznajdljivi. Z optimizmom si boste marsikaj olajšali, zato se čim prej znebite črnogledosti, ki vam krade miren spanec. V petek se bo vse vrtelo okrog poslovnih in finančnih zadev, vi pa boste v določenih trenutkih preveč zbegani, da bi vsemu temu sledili, zato vas lahko obsodijo, da ste nekaj pomembnega preslišali ali spregledali.

RIBI

Odločitve tega tedna vas bodo popeljale na novo pot. Pred tem pa poskusite svoj odnos do dela še nekoliko osvežiti ali izpopolniti. Izredno dobro se boste počutili v okolju, ki bo zahtevalo hitre korake. Čas je, da se premaknete naprej. Od nekoga iz družine ali od dobrih prijateljev lahko v soboto pričakujete podporo, vendar ponujene pomoči ne izkoriščajte preveč. Pokažite tudi sami več iznajdljivosti in se ne skrivajte več za temno zaveso.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: