Tedenski horoskop od 9. do 15. maja

Kaj je zapisano v zvezdah za teden, ki je pred nami?

Tedenski horoskop od 9. do 15. maja (foto: shutterstock) shutterstock
8. 5. 2022

OVEN

Osredotočeni se boste podali v teden pred vami. Kljub temu, da se Merkur začne gibati retrogradno boste deležni uspeha, ki vam ga lahko nekdo od sodelavcev zavida. Zaustavite se v četrtek pri sebi in svojih pomislekih, ki vas bodo začeli malce bremeniti. Ne bodite pa preveč egocentrični, raje presenetite s prijazno uslugo. Ni pomembno, če vam jo bo kdo vrnil, pomembno je, ga gojite skladne odnose, obarvane s prijetno noto zaupanja. 

BIK

Sonce v vašem znamenju vas vodi v boljše obdobje, kriza, ki vas je v preteklem obdobju obremenjevala bo postopoma minila. Ponovno boste odkrili svoje prednosti, kar bo pripomoglo k boljšemu počutju. V četrtek, ko bo luna v tehtnici se boste počutili nekoliko zmedeno, saj se vam na poslovnem področju obetajo spremembe, na katere ne boste imeli nobenega vpliva. Čeprav ste v zadnjem času morda naredili nekaj napak, lahko v prihodnjih dneh ponovno začnete zaupati. 

DVOJČKA

Mnenje sodelavcev vam bo veliko pomenilo, saj vam bo prebudilo prave smernice, potrebne za napredek. Planeti bodo pokazali svetel obraz, zato se boste znebili nekaterih strahov, ki so vas obremenjevali. Ne boste se več toliko vznemirjali zaradi drobnih malenkosti. Čustva bodo čez vikend, ko luna prehaja v znamenje škorpijona na prvem mestu in povabilu se boste le s težavo uprli. Pazite, da ne bi v domačem okolju pozabili na pomembno vprašanje.

RAK

Upoštevajte močno intuicijo, saj vas bo opozorila na vihar, ki ga prinaša retrogradni Merkur in ga morda lahko preprečite. Ne boste pripravljeni brati med vrsticami, čeprav bo nekdo pričakoval od vas, da razumete tudi neizrečene besede. Veliko boste razmišljali, malo manj storili, ampak kljub temu se lahko premaknete kakšno stopničko višje. Izkazalo se bo, da ste imeli v pomembni zadevi, ki ste jo zagovarjali prav, vendar vseeno pazite, komu boste v prihodnje zaupali.

LEV

Vse se vam bo od torka dalje, ko nastopi retrogradni Merkur zdelo veliko težje, tudi zaradi oseb, ki bodo skrajno neprilagodljive. Čakali boste na nekoga, ki je obljubil da vam bo priskočil na pomoč, vendar lahko vse skupaj pade v vodo, zato si pripravite rezervni načrt. Poskusite si konec tedna zapomniti pomembne podatke, ker bo nekdo od bližnjih le tako vedel, da ste ga resnično poslušali. Prenehali boste iskati domnevnih skriti pomen, ampak se boste raje posvetili osnovnemu sporočilu določene zadeve. 

DEVICA

Nikar se toliko ne obremenjujte z malenkostmi, saj bo zaključek na področju kariere kljub vsemu pozitiven. Pri nečem boste bolj počasni, ker podzavestno čakate na boljšo priložnost. Pri tem se zavedate, da vas drugi zaradi tega morda ne razumejo. Na področju dela ne boste konec tedna ničesar prepustili naključju. Vsaka naloga bo imela točno določeno mesto na skrbno zastavljenem urniku. Tokrat ne boste več tratili energije za razmišljanje o vsem, kar bi lahko šlo narobe. 

TEHTNICA

Oseba iz preteklosti vam bo pošiljala dvoumna sporočila, pomembno je, da zahtevate konkretne odgovore, s katerimi lahko vse skupaj razjasnite. V sredo, ko se bo luna nahajala v devici boste nestrpni, kar boste pripisali utrujenosti in temu, da določene zadeve še vedno niso urejene. Poiščite pravi način, da sprostite odvečno energijo, ki se kopiči zaradi prisotnih obveznosti. Pri tem se potrudite, da boste čim bolj samostojni, saj se boste drugim v soboto in nedeljo bolj s težavo prilagajali. 

ŠKORPIJON

V ponedeljek, ko nastopi Prvi krajec, se boste veliko smejali in nihče vas ne bo mogel spraviti v slabo voljo, ker boste samozavestni. Poskusite tudi v kočljivih situacijah odreagirati čim bolj spontano ter diplomatsko. V petek boste počasnejši, morda namenoma nočete spregledati glede določenih stvari, ki so za ostale več kot očitne. Tokrat ne boste dovolili, da bi vam spodletelo zaradi zamud in malenkosti. Prepričani boste vase, kar vam bo koristilo tudi v domačem okolju. 

STRELEC

V tednu pred vami bo zaradi planetarnega vpliva oteženo odločanje o pomembnih zadevah. Utrujeni boste od nedorečenih zadev in vprašanj, ki se vlečejo že dlje časa. Nekdo vas bo opomnil, da obstaja več izhodov. Samskim se obetajo nova poznanstva, privlačil vas bo nekdo, ki bo skrivnosten in zadržan. Na kariernem področju se vam v petek, ko se bo luna nahajala v tehtnici obeta skladen razvoj poslovne situacije, ki vas bremeni že nekaj časa. Priznati si morate, da vas spremlja sreča.

KOZOROG

Zaradi retrogradnega Merkurja boste na trenutke na področju kariere in denarja nestabilni in obremenjeni, kar načeloma ni v vaši navadi. Pomembnemu soočenju se boste v sredini tedna izogibali, kolikor bo v vaših močeh, morda le zato, ker še ne boste dovolj pripravljeni. V soboto in nedeljo, ko bo luna v škorpijonu boste občutili potrebo po tem, da polepšate ter oplemenitite partnerske in intimne odnose, ki so v zadnjem obdobju obtičali na nezavidljivi točki, prihaja tudi strast. 

VODNAR

Kljub temu da vas bodo drugi ves čas obkrožali, se lahko pojavi osamljenost. Z raziskovanjem na spletu boste razširili obzorja in se povezali s tistimi, ki imajo podobna zanimanja. Morebitni čustveni zapleti se bodo rešili šele v petek, zato nikar ne analizirajte preveč zgodb, ki so za vami. Ljubezen bo v nedeljo, ko boste zelo zadovoljni sami s sabo spremenila vaš pogled na svet in v vsakem trenutku boste razpoloženi za čustvene izlive. 

RIBI

Teden z energijo Sonca v znamenju bika bo namenjen raziskovanju in razmišljanju o zadevah, ki jih še vedno niste pometli pod preprogo. Sredi tedna boste presegli sami sebe, saj boste dovolj močni, da naredite pomemben čustven korak, na poti do soočenja. Konec tedna prinaša močno neodločnost, zato raje še nekaj časa počakajte, da se vse skupaj razjasni, tudi poslovne ter finančne zadeve, ki niso v najbolj ugodnem stanju.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: