Tedenski horoskop od 24. do 30. maja 2021

Kaj so vam zvezde namenile v tem tednu?
 

Tedenski horoskop od 24. do 30. maja 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
24. 5. 2021

OVEN

V sredo, ko nastopi Lunin mrk vas lahko doleti šok zaradi gore obveznosti, ki so se nabrale v preteklih dneh. Več časa namenite sebi in si znova določite prioritete, saj v nasprotnem primeru ne boste uspešni v opravljanju nalog. Stres bo negativno vplival tudi na vaš imunski sistem, zato poskrbite za dovolj vitaminov in predvsem gibanja. V zadnjih dneh tedna vam bodo najpomembnejši odnosi. Končno prihaja čas, da se dogovorite o zelo pomembni zadevi oziroma s pomočjo Sonca v dvojčkih uskladite različna mnenja. 

BIK

V tednu pred vami prihaja veliko zanimivih ter tudi napornih dogodkov. Na delovnem področju pričakujte premike. Vsekakor boste tokrat lahko imeli zadnjo besedo. Razpolagate s pravimi argumenti, zato čim prej z resnico na dan. Zdravje bo nekoliko občutljivo, še posebej konec tedna. Spremljala vas bo vzkipljivost, ki lahko za tiste, ki vas obkrožajo postane moteča. Ljubezenske zvezde vam lahko v nedeljo obrnejo hrbet. Del krivde bo na vaši strani, saj nočete popustiti.

DVOJČKA

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v škorpijonu se boste predstavili v pravi luči in končno boste dobili priložnost da zažarite. Pazite le, da pazljivo prisluhnite. Odgovor vas bo prijetno presenetil in vam podaril upanje. Če boste začeli nekaj novega, pazite, da ne boste že na začetku naredili kakšne nesmiselne napake. Morda boste morali načrtovati več manjših korakov do cilja. Zdravje vam bo zelo dobro služilo, zato boste izžarevali odločnost, nihče se vam ne bo poskušal postaviti po robu.

RAK

V ponedeljek in torek, ko bo luna v škorpijonu boste žalostni in težko vas bo razvedriti. Nečesa se predolgo oklepate in o tem čim prej razmislite. Morda morate samo spremeniti svoja stališča. Če morate storiti nov korak, se čim prej podajte v to smer. Poudarjeno senzibilni boste, temu boste podredili tudi tempo, ki ga boste precej upočasnili. Brez vmešavanja boste pustili, da se stvari odvijajo po svoje. Misel na nekaj nežnega in drugačnega bo prijetna in vznemirljiva.

LEV

Že v ponedeljek prihaja prava priložnost, da začnete znova in zmagate. Odlično boste z energijo Sonca v dvojčkih predstavili svoje zamisli. Uporabite odlične sposobnosti tudi v zasebnem življenju in uredite ljubezensko situacijo, ki trenutno ni najbolj blesteča. Konec tedna se boste lahko sami odločili, kaj vas osreči in vam pričara notranji mir. Delovali boste predano in odločno, prav nič vas ne bo spravilo v slabo voljo. Trdno boste zastopali svoja stališča in izžarevali pogum.

DEVICA

V sredo, ko se vas bo dotaknila energija Luninega mrka prihaja v odnose notranja napetost, ki jo boste težko nadzirali. Tudi na finančnem področju lahko za trenutek oblak prekrije sonce. Skušajte se pogovoriti o nečem pomembnem, kar vas bremeni že dlje časa. Zastavili si boste veliko ciljev, ki pa ne bodo praktično izvedljivi. Pomanjkanje energije bo krivo, da vsega ne izpeljete uspešno. Veliko se boste naučili o sebi, lažje se boste tudi povezali z drugimi.

TEHTNICA

Ljubezensko področje vam bo dajalo moč in obilico energije, ki vas vodi v prijetne dogodivščine. Sedenje pri miru tokrat ne pride v poštev. Osrečevale vas bodo majhne pozornosti in vse tisto, kar je na videz morda nepomembno. Nekoliko manj boste v drugi polovici tedna razpoloženi za ljubezenska in prijateljska srečanja. Prihaja tudi navidezni občutek, da se določeni odnosi na podirajo, vendar se nikar ne ustrašite, saj je to le vaš kratkoročen občutek, ne pa dejstvo.

ŠKORPIJON

Smeh bo v ponedeljek in torek, ko bo luna v vašem znamenju na prvem mestu. Energijo boste v sredo, ko nastopi Lunin mrk vlagali v delo in športne aktivnosti, samo da bi se izognili poglabljanju v čustva. Poiskali boste odlično ravnotežje med hišnimi opravili in družinskimi obveznostmi. Navduševalo vas bo vse, kar je novega, ne bo vam žal ne časa, ne denarja. Presenečenje sledi morda že v nedeljo, ko si boste znali oddahniti in se prepustiti toku dogajanja.

STRELEC

Pozabite sedaj na stare navade in na dolgočasen vsakdan. Morali si boste drugače organizirati delo, da boste postorili vse, kar vas čaka. Nepričakovano poslovno dogajanje bo odprlo nove dimenzije, in vas popeljalo v bolj stabilno finančno stanje. Od vikenda si lahko veliko obetate. Če želite določen ljubezenski odnos rešiti, boste morali najprej iskreno spregovoriti o problemih iz preteklosti. V nedeljo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom se posvetite urejanju doma, kar vas bo razveseljevalo.

KOZOROG

Energija Sonca v znamenju dvojčkov vam prinaša spremembe. Čas je, da se naučite poslušati in upoštevati mnenje tistih, ki jim ni vseeno za vas. V sredo, ko nastopi Lunin mrk, bo napeto, najprej v delovnem krogu, potem še v domačem okolju. V ljubezni bo manj novosti, tudi zaradi tega, ker ste nerazpoloženi in nezaupljivi. Bremenijo vas slabe izkušnje, ki jih ne morete pozabiti. Prihaja pa veliko prostora za osebne ambicije. Vikend vam bodo naklonjen in z lahkoto se boste sprostili. 

VODNAR

Finančne situacije v ponedeljek in torek, ko bo luna v škorpijonu prinašajo ugodnosti in odločno boste zagovarjali svoje korake. Sporazumevanje bo v četrtek, ko se bo energija mrka umirila vaša pozitivna lastnost. Tako zelo se boste vživeli v to vlogo, da boste večkrat kar preveč prepričljivi in boste premalo poslušali. Luna v vašem znamenju vas lahko v nedeljo zbega, nekaj minut boste polni zaupanja in aktivni, takoj zatem se pojavljajo in ponavljajo dvomi in nestabilnost, ki se bo kmalu sprostila.

RIBI

Zdaj je čas, da se nekaj naučite, da privedete odnose na višjo točko. Po eni strani hrepenite po pozornosti, po drugi pa vam ni všeč vse, kar vam ponujajo. Zato se boste odzivali nekoliko nenavadno. Nebo vam bo proti koncu tedna namignilo, da vztrajajte in da v kočljivi situaciji ne obupajte prehitro. Odpornost bo v nedeljo nekoliko slabša kot v preteklih dneh. Zato dobro premislite, ko se boste lotili nečesa, kar ni lahek zalogaj. Skušajte kljub vsemu ohraniti notranji mir.

Tekst: Horoskop.si

 Preberite še: