IZJEMEN ČAS: Kaj nam prinaša edini LUNIN MRK v letu 2021?

Kot verjetno že veste, v sredo, 26. maja, prihaja krvavi lunin mrk. To bo edini lunin mrk v tem letu. 

IZJEMEN ČAS: Kaj nam prinaša edini LUNIN MRK v letu 2021? (foto: pixabay) pixabay
26. 5. 2021

Polna luna se bo napolnila v sredo, 26. maja ob 13.14 uri, lunin mrk pa se zgodi nekaj minut kasneje - ob 13.19 uri. Luna se bo nahajala v znamenju strelca. 

To bo prvi popolni lunin mrk od luninega mrka januarja 2019 in edini v letu 2021.

V Evropi ga žal ne bo moč opazovati. Viden bo na območjih vzhodne Azije, Avstralije, Oceanije, Aljaske in Kanade, večine ZDA in večine Južne Amerike. Luna se bo tam obarvala v rdečkasto barvo, zato ji pravimo krvava luna. Luna pa bo videti nekoliko večja kot običajno, zato jo imenujemo tudi super luna.  

Lunin mrk lahko v živo spremljate tukaj:

A vpliv luninega mrka lahko občutimo prav vsi prebivalci Zemlje, saj imajo mrki izjemno močen vpliv. Že nekaj časa v maju se nahajamo v energiji tega mrka.

Lahko bi rekli, da lunin mrk vpliva kot izjemno močna polna luna oz. polna luna na potenco. Že po tem si lahko predstavljate, da imamo lahko v tem času toliko bolj povečano čustveno občutljivost, občutek nemira, tesnobe, anksioznosti in vsa čustva lahko občutimo potencirano. 

Tokrat bo poudarek še posebej na temah strelca, to so: svoboda, resnica in verovanje. Vpliv na vsakega posameznika pa je povezan s področjem, v katerem se nahaja znamenje strelca v vaši natalni karti. To lahko pove, kaj boste v času tega mrka pretresali in spuščali. 

TO JE ČAS KULMINACIJE 

Polna luna je vrhunec luninega cikla in čas, ko lahko spustimo stvari, ki nas bremenijo. Velike stvari lahko odpadejo v tem času, saj to ni le polna luna, ampak redek popolni lunin mrk in hkrati super luna, saj je luna bližje Zemlji kot ponavadi.  Vse to izjemno okrepi njene vplive na Zemljo. 

Stvari sedaj kuliminirajo in dosegajo vrhunce. Svetloba je med mrkom motena, kar povzroči nekakšen "ponovni zagon". Tako kot ponovno zaženemo računalnik, se lahko sedaj zgodi z nami. Mrki nas potisnejo v razvoju naprej, na naslednjo točko življenjske usode. 

Resnica bo prihajala na plano in lunina svetloba bo močno posijala v tiste dele naših življenj, ki jih do sedaj nismo videli dobro. 

Veliko ljudem se lahko v tem času poruši njihov sistem verovanja in prepričanj. Percepcija realnosti, ki smo jo morda imeli celo življenje, se lahko zamaje in popolnoma spremeni. Stvari uvidimo iz drugega zornega kota. Lahko doživimo razodetja. 

Občutek stabilnosti v tem času ne bo prisoten, stvari bodo bolj "majave" in spreminjajoče se. Bo pa toliko bolj prisoten občutek kreativnosti in moči za manifestacijo. 

Lunin mrk deluje skupaj s sončevim mrkom, ki prihaja 10. junija. Dobro izkoristite ta energetsko izjemno intenziven čas. Lahko se zgodijo raznorazni preboji in hitre spremembe. 

Naj vaše vizije v tem času sežejo preko vseh trenutnih dogajanj po svetu. Stopite izven trenutne svetovne realnosti in ustvarjajte drugačno. Da, lahko vstopite v popolnoma drugačno realnost. 

Mrk nas lahko s svetlobno hitrostjo potisne naprej v našem lastnem in v kolektivnem razvoju. 

Bodite v tem času čim več v miru, v naravi, meditirajte, družite se s z živalmi, poslušajte zdravilno glasbo, slikajte, pišite, ustvarjajte, delajte dihalne vaje ali jogo, opazujte plamen sveče ... Karkoli, kar vas ponese v višje stanje zavesti. Bodite pozorni tudi na svoje sanje v tem času - tako tiste ponoči, kot tudi na misli, ki se vam porajajo skozi dan. 

Naj vas val trenutne intenzivnosti ne odnese, plujte na njem zavestno. Vzamite to kot veliko priložnost za to, da lahko ustvarite nekaj mnogo lepšega in boljšega. 

Ne dajajte energije tistemu, kar razpada. Energijo uporabite za ustvarjanje novega - boljšega. 

Dobro postavite svoje namere v tem času, bodite mojstri ustvarjanja nove realnosti, nove Zemlje. Nova Zemlja, o kateri se veliko govori, ni prostor, ampak je raven zavesti. 

Naj vas obdobje mrkov potisne v dimenzijo, o kakršni niste niti sanjali. Na raven zavesti, kjer vse dobi smisel. 

Živimo v izjemnih časih, ko se lahko zgodijo veliki premiki. 

Srečno! 

Povzeto po: Pam Gregory

Poglejte si še: