5 znamenj, ki lahko doživijo velike spremembe na LUNIN MRK

Katera znamenja zodiaka bodo lahko najbolj občutila velike spremembe v obdobju mrkov? 

5 znamenj, ki lahko doživijo velike spremembe na LUNIN MRK (foto: pixabay) pixabay
25. 5. 2021

Vse o prihajajočem luninem mrku, ki že vpliva na nas, si lahko preberete TUKAJ. 

Nahajal se bo v znamenju strelca. V teh dneh lahko občutimo močno kaotično energijo, imamo močne čustvene reakcije, hkrati pa je to za vsakogar lahko odskočna deska za velike spremembe v življenju. Vsakdo bo občutil ta dogodek na svoj način.

Tokrat pa si poglejmo, katera znamenja zodiaka bodo lahko najbolj očitno občutila velike spremembe (to ne velja le za znamenja po našem soncu, pač pa za tiste, ki imajo v natalni karti močno prisotne energije v naslednjih znamenjih). 

1. DVOJČKI

Trenutno obdobje mrkov osvetljuje vaše odnose in partnerstvo. To pomeni, da bo lahko na tem področju najbolj živahno dogajanje; velike spremembe v načinu dojemanja vaših odnosov, točke premika v vaših najbližnjih odnosih... Morda prav sedaj uspete vaš partnerski ali kateri drug odnos povzvigniti na novo raven, ali pa ugotovite, da se je nek odnos izpel. Velike spremembe dinamike odnosov torej in lahko tudi nekaj drame na tem področju. 

2. DEVICE

Lunin mrk pretresa vašo izjemno občutljivo podorčje, področje doma in družine. Na plano lahko prihajajo raznorazni globoki občutki ter spomini. Lunin kaos lahko občutite v svoji družini kot dramo, lahko pa ga obrnete v tiho verzijo in se obrnete vase ter poskrbite za svojo občutljivo plat in za vaše potrebe. Če potrebujete izbruh čustev, pa jih le dajte iz sebe - a poskušajte to storiti v varnem prostoru ter tega ne stresajte na vse okoli sebe. 

3. STRELCI

Lunin mrk bo vplival na vaše dojemanje samega sebe in na vaš ego. Zdelo se bo, kot da luna sije direktno na vas. V vas se lahko sedaj dogajajo globoke osebne spremembe. To je lahko točka preobrata na vašem odkrivanju samega sebe. Ne zamotite se z zabavami, odnosi in zunanjimi motilci, poskusite biti čim več sami s seboj v tišini, brez motenj. Lahko boste presenečeni, kaj vse boste odkrili v sebi. Kako čudovito je, ko vam uspe vzpostaviti stik s samim seboj! Če se vam zdi, da imate krizo identitete, je to lahko ključna točka na vaši poti razvoja - ste tik pred tem, da kot metulj poletite iz kokona. 

4. RAK

Rakci se ne morete izogniti nobeni luni, saj je to vendar vaš planet, s katerim ste povezani in na vas vedno vpliva. Tokratni lunin mrk pa vpliva predvsem na vaše dnevne rutine - kaj je potrebno pretresti? Vaše delo ali vaše navade in razvade? Morda boste morali sprejeti kakšne nove spremembe v svojem življenju, ki vam bodo prinesle več ravnovesja. Največji izziv za vas bo, da ne boste odtavali povsem v svoj fantazijski svet v oblakih. V redu je, da imate svoj sanjski svet, a poskrbite tudi za vaše odgovornosti. 

5. RIBE

Ribice ste lahko sedaj še bolj občutljive kot običajno. Vaša čustva so lahko kaotična. A lunin mrk osvetljuje predvsem vaše delo in kariero. Morda se vam prav sedaj odpirajo ali zapirajo kakšna vrata. Vse to nakazuje na velike spremembe. Spremembe so dobre. Zaupajte v svoje sposobnosti, ki vam bodo odprle povsem nove priložnosti, o katerih si niste upali niti sanjati.

Prirejeno po: bustle.com

Poglejte si še: