Astro napoved: Sonce v devici vas podpira pri povezavi s svojim telesom

Podrobna astrološka napoved za teden od 12. do 18. septembra.

 
Astro napoved: Sonce v devici vas podpira pri povezavi s svojim telesom (foto: shutterstock) shutterstock
12. 9. 2022

V tednu pred vami se boste zaradi vpliva Sonca v znamenju device povezali s svojim telesom in se usmerili k zdravim odločitvam. Bolj dosledni boste tudi pri uživanju hrane, zaradi česar se boste boljše počutili. Vadba bo odlično sredstvo za uravnavanje uma. Energija vpliva združuje afiniteto do fizičnega in praktičnega z ostrim intelektualnim razumom.

Vibracija, ki jo boste zaznavali, bo kritična, podrobno usmerjena in nekoliko ostra. Smiselno je, da se bolj osredotočite na pomembne zadeve in sledite strogemu urniku. Opazili boste tudi, da bolj trdo delate in ste bolj nagnjeni k pospravljanju stanovanja, pisarne ali čiščenju avtomobila.

Začnite korakati v smeri bolj uravnoteženega delovanja, spremenite svoj življenjski slog, ocenite potrebe in investirate v svojo prihodnost. Ker boste bolj odprti za tuja znanja in pripravljeni vztrajati, je sedaj najboljši čas da začnete z učenjem, saj boste snov dojemali hitreje kot običajno.

Lahko bi izpadli hladni, ko gre za medsebojne odnose, zato poskušajte pokazati sočutje in naklonjenost. V negativnem smislu v tem obdobju tvegate, če se boste preveč osredotočali na drobne majhne težave, namesto da bi spregledali širšo sliko. Naj vas ne bo strah narediti koraka nazaj in se osredotočiti na vse, kar se odvija v pravi smeri.

Devica preprosto želi narediti stvari pravilno in včasih se to lahko kaže v preveč kritičnih težnjah. Ne glede na to, kako dobronamerni so nameni, lahko te vibracije zadenejo ljudi, zato bodite pozorni na svoje komunikacijske sposobnosti. 

V odnosih boste zaradi vpliva Venere v znamenju device delovali premišljeno in preden se boste premaknili naprej, morate biti popolnoma prepričani, da se obeta nekaj čudovitega. Ker boste odlični poslušalci, vam bodo z veseljem zaupali. Da vam je mar, boste včasih pokazali z nagajanjem ali kritiziranjem. Vse boste počeli tako tiho, da vas morda niti ne bodo opazili. Strmeli boste k temu, da poskrbite za osnovne potrebe.

Ljubezen mora imeti smisel in namen v nasprotnem primeru se vam bo zdela prazna. Delovali boste čutno, a hkrati tudi zelo zadržano. Temna stran bo, da boste preveč kritični do ljubljene osebe, izbirčni ali zaskrbljeni. Cenili boste točnost in tiste, na katere se lahko resnično zanesete. 

Retrogradni Merkur v znamenju tehtnice vam bo nagajal na področju komunikacije, dela, vsakodnevnih nalog ter odnosov. Zmeda, ki prihaja, bo tokrat usmerjena v to, da razčistite vse, kar se je prepletalo v preteklosti ter da obnovite tisto, kar je resnično potrebno. Vpliv je usmerjen v partnerstvo, zato je to čudovit čas, da se znova povežete s prijateljem iz preteklosti, se lotite katerega koli projekta, s katerim ste odlašali, ali zacelite stare rane v svojih družinskih odnosih.

Poleg vpliva na dogodke retrogradni Merkur vpliva tudi na um in duševno procesiranje. Lahko se pojavijo simptomi, kot so nezadovoljstvo, zamegljenost misli in tesnoba. V tem času je običajno tudi, da postanete bolj nostalgični glede svoje preteklosti.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek se bo luna nahajala v ovnu, zato boste temperamentni in pozitivno naravnani. Lažje boste premagovali napetosti, ki vas spremljajo in se jih niste mogli že prej otresti. Manj boste obremenjeni z vsakodnevnimi obveznostim, zato si boste vzeli več časa za razvedrilo. Aktivno usmerjeni boste ves čas razmišljali, kaj morate še postoriti, da popeljete določene zadeve do končne točke. Rešitev zapletov vas vodi v napredek. Oblecite bolj vpadljivo obleko, rdeče barve, okitite se z turmalinom ali ametistom, nadišavite se in zažarite v vsem sijaju, kjerkoli se nahajate.

V torek dopoldne, ko bo luna še v ovnu boste hitri in drzni na vseh področjih. Nič vam ne bo težko in z veseljem se boste spontano nasmejali vsemu kar se vam obeta. Nato ob 13.39 uri luna prehaja v znamenje bika. Več resnosti in urejenega življenjskega ritma bo okrepilo samozavedanje, delovali boste bolj zrelo in odgovorno. V odnosih, za katere se še pred kratkim niti niste obremenjevali boste skušali poiskati globino. Postavljeni boste pred določena dejstva, še posebej tisti, ki se že nekaj časa odločate o pomembni zadevi, pa vam primanjkuje potrditev.  

Zanesite se tudi v sredo, ko se bo luna še nahajala v biku nase in na svojo intuicijo, ki vam bo pokazala pravo pot. Tudi šport bo za vas ustrezna sprostitev, saj boste prekipevali od viška energije, ki jo bo potrebno sprostiti. V negativnem smislu nič ne bo enostavno. Povsod se bo kakšna zadeva zakomplicirala, vendar boste z vztrajnostjo tudi vse skupaj rešili.

V četrtek pričakujte s konjunkcijo med Luno in Uranom nenavaden dan, prav tako se pozno zvečer luna pomakne v znamenje dvojčkov. Doživite lahko presenečenje ali nenavadne spremembe. Spremljalo vas bo tudi vznemirjenje, zato ne boste razmislili, preden boste odreagirali. Prihaja ohladitev na področju čustev, ki bo vodila v resni razmislek o prihodnjih odločitvah. Pomirjalo vas bo ukvarjanje z znanostjo, elektroniko in računalništvom. Prebujali vas bodo komunikacija, pogovori in dogovori. Če boste imeli občutek, da vas je nekdo čustveno prizadel, boste neusmiljeni.

V petek se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov, zato bo pomembno, da vzpostavite nivo komunikacije, ki vas bo razvedril. Razvijali boste svojo ustvarjalno žilico in se usmerjali k tistim podvigom, pri katerih ne potrebujete popolne zbranosti. Samski boste na vsak način želeli, da se vam nekaj zgodi, vendar boste žal morali še počakati na bolj ugodne vibracije. Znali se boste posvetiti sebi in užitkom, ki vas bodo popeljali v zadovoljstvo. Druženje in zabava vas vodita v dobro počutje. Bodite previdni, da česa ne spregledate in ne podpisujte ničesar, dokler niste popolnoma prepričani, da ste preverili tudi droben tisk. 

V soboto nastopi Zadnji krajec. Njegova energija prinaša željo po zaključkih, pričakujte pa tudi razne zamude, ki vas lahko notranje obremenijo. Na področju čustev boste zadovoljni, vendar boste vseeno razmišljali o tem, da bi vam ljubljena oseba lahko ponudila več razumevanja. Zaupajte predvsem sebi in ne nasedajte na zadeve, ki se vam že na prvi pogled zdijo dvomljive.

V nedeljo dopoldne luna prehaja v znamenje raka, zato boste deležni številnih nesporazumov, ki lahko, če jih ne boste razrešili vodijo v nezadovoljstvo. Hrepeneli boste po pozornosti, motilo vas bo, da se bodo čustva ves čas v mislih vračajo v preteklost. V družinskih odnosih boste veliko bolj občutljivi kot običajno, kritike nikakor ne boste prenesli. Težja opravila vas bodo močno vznemirjala, neurejene finančne zadeve pustite raje na miru. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi