3 znamenja, ki bodo v tednu pred polno luno bolj občutljiva

Komu se obetajo posebni izzivi v tem tednu pred polno luno? 

3 znamenja, ki bodo v tednu pred polno luno bolj občutljiva (foto: shutterstock) shutterstock
30. 1. 2023

Rak

V tem tednu, ko se bližamo polni luni, boste precej občutljivi. S tem ni nič narobe; pravzaprav je lepo, ko vse čutite tako zelo globoko. Vseeno pa se lahko zgodi, da boste zaradi tega jemali stvari preveč osebno, kar lahko v odnosih privede do prepirov in slabe volje.

Ne pozabite, da besede in dejanja drugih ljudi odražajo njihovo notranje stanje in v resnici niso povezane z vami. Potrudite se prisluhniti in razumeti druge, namesto da bi v njihovem obnašanju iskali napad nase.

Lev

Veliko vam pomeni odobravanje okolice, v tem tednu pa ga morda ne boste dobili. Tudi če vam bo uspelo nekaj, na kar boste zelo ponosni, vas bo spremljal neprijeten občutek, da drugi okoli vas ne cenijo vašega truda.

To je za vas odlična priložnost, da poiščete potrditev v sebi. Ozavestite, da si sami lahko ponudite tisto, kar potrebujete in naredite korak proti temu, da se nehate obremenjevati z mnenjem drugih.

Kozorog

Podobno kakor levu, je tudi vam pomembno, kaj si o vas mislijo drugi, zato vedno pazite, kako se izražate. V tem tednu pa vam lahko spodleti; morda boste rekli nekaj, kar boste kasneje obžalovali.

Največje spoštovanje boste dobili takrat, ko prevzamete odgovornost za lastna dejanja. Opravičite se za svojo napako, predvsem pa tudi sami ne bodite prestrogi do sebe in si oprostite.