3 znamenja, ki jih končno čaka več sreče v ljubezni

20. 3. 2023
Deli
3 znamenja, ki jih končno čaka več sreče v ljubezni (foto: shutterstock)
shutterstock

Nekatera astroznamenja bodo v tem tednu imela nekaj več sreče v ljubezni. Preverite, katera!

Tehtnica

Ne marate nepotrebnih prepirov in dobri ste v sklepanju kompromisov, kar se vam bo v tem tednu še posebej obrestovalo. S partnerjem boste zlahka iskala skupni jezik in se prilagajala tako, da ustreza obema. Tudi samski boste s svojo prijetno in umirjeno energijo navdušili ljudi okoli sebe - morda tudi nekoga, ki bo v prihodnje igral pomembno vlogo v vašem življenju.

Strelec

Ta teden vam bo namenil ljudi, ki so vaše ogledalo. Če ste v razmerju, boste na partnerju naenkrat opazili lastnosti, ki vam prinašajo neverjetno priložnost za rast in razvoj. Tudi samski boste na svoji poti srečali ljudi, ki vam bodo pokazali, katere napake ste počeli na področju ljubezni. Bodite pozorni na lekcije, ki vam bodo prišle prav tudi v bodoče.

Kozorog

Obetajo se vam izboljšave na ljubezenskem področju, a morda boste potrebovali več časa, da jih prepoznate. Saj veste; da bi lahko prišlo do krasnih začetkov, včasih potrebujemo težke konce. Morda boste v tem tednu spustili razmerja, ki vam ne služijo več ali razrešili stare vzorce. To vam bo omogočilo, da odprete srce, obrnete nov list in si omogočite boljše življenje, polno ljubezni.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu