3 znamenja, ki se bodo v tem tednu srečala s posebnimi izzivi

Nov teden trem astroznamenjem prinaša prav posebne izzive. Preverite, katerim.

3 znamenja, ki se bodo v tem tednu srečala s posebnimi izzivi (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2023

Rak

V sebi veste, da ste izjemno sposobni, a pogosto tega ne zmorete pokazati takrat, ko ste pod pritiskom. V tem tednu vas bo spremljal občutek, da morate stvari početi tako, da navdušite druge, kar bo negativno vplivalo na vašo produktivnost. Sprostite se in ne pozabite, da vse, kar počnete, počnete zase. Najdite svoj ritem in razmislite o tem, kako si lahko olajšate delo takrat, ko ste pod pritiskom. 

Tehtnica

V tem tednu boste morda nagnjeni k pesimizmu. Če vam nekaj ne bo uspelo, boste hitro obupali in preprosto ne boste imeli potrpljenja za spodrsljaje. To je čas, da ozavestite, kolikokrat so vam ravno porazi prinesli pomembne lekcije in ne pozabite, da je največji neuspeh to, da obupate ob prvi oviri. 

Ribi

V prejšnjem tednu ste morda imeli dovolj energije in dobre volje, v tem tednu pa lahko pričakujete tudi pomanjkanje motivacije. Preprosto ne boste imeli energije za vse projekte, obenem pa boste tudi bolj razdražljivi, kar se lahko pozna na odnosih. Vzemite si nekaj časa zase in napolnite svoje baterije.