4 znamenja, ki bodo imela v tem tednu izzive v odnosih

Nekatera znamenja se bodo v tem tednu srečevala s posebnimi izzivi v svojem razmerju.

4 znamenja, ki bodo imela v tem tednu izzive v odnosih (foto: profimedia) profimedia
8. 11. 2022

Vodnar

Najpomembnejši astrološki dogodek tega tedna je krvavi lunin mrk, ki bo imel močen vpliv na vaše področje doma in družine. Na tem področju bodo na plan privreli določeni občutki, ki ste jih do sedaj prikrivali.

Vaši občutki bodo povezani s spremembo, ki ste jo naredili maja, v prejšnjem obdobju mrkov. Morda ste se v tem času podali na novo pot; selitev, zaroka, zaveza k razmerju... V tem trenutku ne sklepajte naglih odločitev. 

Dvojčka

Energija v tem tednu je precej močna in vas spodbuja, da se soočite s svojimi najglobljimi občutki. Vaša podzavest usmerja vaša dejanja, zdaj pa je čas, da ji namenite več pozornosti in odkrijete, kako lahko življenje vzamete v svoje roke.

Morda boste ob tem ugotovili tudi, da ste v odnosu pogosto na "avtopilotu" in sploh ne razmišljate o tem, ali ste srečni. Je odnos, v katerem ste trenutno, takšen, kakršnega si želite? Premislite, kaj lahko spremenite pri sebi. 

Kozorog

Pogosto v življenju razmišljate precej racionalno in sklepate logične odločitve, kar vam velikokrat koristi. A tokrat vas vesolje prosi, da delujete iz srca in se osredotočite na svoje občutke. 

Morda boste nenadoma imeli dovolj pretvarjanja, da je vse v redu in občutili boste potrebo, da poveste, kaj točno se dogaja v vas. Morda partner teh občutkov ne bo želel sprejeti, a pomembno je, da ste odkriti in ostajate zvesti sebi tudi, če to drugim ni najbolj po godu.

Lev

Obeta se vam nekaj dobrih priložnosti na področju kariere, po drugi strani pa lahko pričakujete izzive v razmerju. Zdelo se bo, da v razmerju niste pripravljeni sprejeti tveganj in se odpreti svojemu partnerju, zaradi česar vaš odnos ostaja površinski.

Težava pa nastane, ko ugotovite, da vas površinsko razmerje ne osrečuje. Želite si globine, intimnosti in povezanosti. Se bojite bližine ali se preprosto ne počutite varno ob partnerju? Čas je, da ugotovite, kaj ste pripravljeni storiti za boljši odnos in ali želite biti ranljivi pred osebo, s katero ste.