4 znamenja, ki bodo v letu 2023 imela posebne izzive v odnosih

Letos bodo imela nekatera astrološka znamenja posebne izzive v odnosih. 

4 znamenja, ki bodo v letu 2023 imela posebne izzive v odnosih (foto: profimedia) profimedia
7. 1. 2023

Devica

Saturn v znamenju rib vam pomaga, da očistite lastno karmo, se znebite bremen iz preteklosti in sprejmete lepšo prihodnost. Prinaša pa vam tudi moč, da postavite zdrave meje in naredite tisto, kar je najboljše za vas.

V tem letu boste morda opažali, da ste vse manj odvisni in da ne tolerirate več stvari v odnosih, ki so se vam še lani zdele povsem običajne. Morda ob tem spoznate, da ste končno začeli postavljati meje in se bolj ceniti. Seveda pa mora ljubezen do sebe biti pristna. 

Bik

Letošnje leto vas spodbuja k ljubezni do sebe ter vas poriva k pomembnim spremembam. Za to bo poskrbel Uran, ki vam bo večkrat v letu spodnesel tla pod nogami in vam pomagal spoznati, da nekatere stvari v vašem življenju niso takšne, kakor mislite.

Ko se prične cikel letošnjih mrkov, boste morda opazili intenizvna čustva. Povsem običajno je, da se naši občutki spreminjajo, vprašanje pa je, kaj vam sporočajo. Naredite prostor vsem čustvom, vsa so dobrodošla in vsa imajo svoj namen. Spoznajte ga. 

Dvojčka

Mars je v vašem znamenju že vse od avgusta, od oktobra do januarja pa je bil retrograden. V začetku leta se ponovno obrača direktno in vas spodbudi, da se posvetite vsem neprijetnim občutkom, ki ste jih do sedaj ignorirali, saj niste imeli kapacitete, da bi se z njimi soočili. 

Čas je, da se soočite z vsemi težavami v svojem odnosu. Vaš prvi instinkt bo morda beg. A pomembno je, da se potrudite razrešiti težave in se šele nato odločite, kaj bo naslednji korak.

Oven

Jupiter v vašem znamenju vam omogoča rast in širitev, a tudi svobodo. Prinaša vam energijo, da se odcepite in osvobodite odnosov, ki vas ovirajo pri življenju, kakršnega si želite.

Aprila nastopi še sončev mrk v vašem znamenju, ki vam prinaša nekaj šokantnih preobratov in novih spoznanj o sebi. Še bolj intenzivno boste opažali, česa v življenju si želite in kaj morate spustiti. Vplival bo najverjetneje tudi na spremembe v odnosih. Kakšne? Odvisno je od vas.