4 znamenja, ki jim POLNA LUNA prinaša možnost za poglobitev odnosov

V torek, 7. marca, nastopi polna luna, ki nekaterim prinaša posebene priložnosti za poglobitev svojih odnosov. Preverite, komu.

4 znamenja, ki jim POLNA LUNA prinaša možnost za poglobitev odnosov (foto: Profimedia) Profimedia
6. 3. 2023

Ribi

Lunin mlaj v devici je v avgustu osvetlil določene teme, ki so se do zdaj razvijale. Če ste poleti razmišljali o tem, da bi radi spremenili ali okrepili svoje odnose, boste zdaj dobili vpogled v to, kaj se je izboljšalo in na katerih področjih je še prostora za rast.

To je odličen čas, da razmislite, kako lahko v svojih odnosih postanete bolj avtentični ter kateri so tisti ljudje, s katerimi si resnično želite graditi življenje.

Škorpijon

Tokratna polna luna bo za vas v znamenju pogovorov in iskanju kompromisov. Prinaša vam priložnost, da v odnosih razčistite vse nesporazume in se lotite pogovorov, ki ste jih do sedaj odlašali. Čas je, da svojim  bližnjim izrazite vse, kar vam leži na duši in na ta način še dodatno okrepite svoje odnose.

Ključno pa je, da ostajate tudi razumevajoči. Seveda je dobro, da izrazite svoje potrebe in postavite zdrave meje, a ne pozabite, da je prilagajanje nujno za uspešen odnos.

Tehtnica

Na ljubezenskem področju se vam obeta velika preobrazba v najboljšem možnem smislu. K tem bo poleg polne lune prispeval tudi stelij v ovnu, ki vam že od februarja prinaša same lepe priložnosti.

Polna luna vas prosi, da sprejmete tveganje, odprete svoje srce in se predate ljubezni. Čeprav to lahko zveni strašljivo, lahko le tako ustvarite pristne odnose, polne naklonjenosti in spoštovanja. Ne pozabite, da je sreča na strani pogumnih.

Strelec

Polna luna vam prinaša številne blagoslove, a le, ko ozavestite vse lekcije, ki ste jih prejeli v preteklosti. Premislite o svojih preteklih odnosih in o vsemu, kar ste se od njih naučili. Uporabite svoje znanje pri grajenju trenutnih odnosov, ki jih imate.

Spoznali boste tudi, katere nezaceljene rane nosite v sebi. Ko se osredotočite na zdravljenje lastne bolečine, boste tudi lažje odprli svoje srce in zgradili resnično predane odnose, po kakršnih hrepenite.