April bo intenziven in čustven mesec, ki nas bo spodbudil k preobrazbi

April bo intenziven mesec, ki prinaša močno polno luno in tudi prvi sončev mrk tega leta. Čakajo nas številne priložnosti, da izboljšamo svoje odnose in obenem poskrbimo zase.

April bo intenziven in čustven mesec, ki nas bo spodbudil k preobrazbi (foto: Profimedia) Profimedia
1. 4. 2022

V torek, 5. aprila, Venera vstopi v znamenje RIB

To prinaša predvsem spremembe v odnosih: povečala se bo intimnost, obenem pa bomo veliko bolj čustveni. Pomembno je, da se v tem času osredotočimo na vse, kar nam je pri svojih bližnjih všeč (ne le tisto, kar nas moti) in da to tudi jasno izrazimo. 

V nedeljo, 10. aprila, Merkur, planet komunikacije, vstopi v prizemljenega BIKA

Pomembno je, da svojih občutkov ne potlačite, prav Merkur pa vam lahko pomaga, da boste svoje občutke skomunicirali z bližnjimi. Bodite le pozorni, da ne boste prevež "težki". Znebite se starih zamer in se v komunikaciji z bližnjimi izogibajte očitkom iz preteklosti.

V četrtek, 14. aprila, Mars vstopi v znamenje RIB.

Obdobje bo prevzeto s čustvi. Tudi, če ste samski, se bodo vaši občutki še dodatno okrepili in postali bolj intenzivni. Spolno življenje bo prav tako izjemno čustveno in polno užitkov.

Sobota, 16. aprila, prinaša polno luno v TEHTNICI 

Intenzivni dnevi lahko vodijo do vroče spolnosti, lahko pa povzročijo tudi dramo na romantičnem področju. V tem času se še posebej osredotočite na umirjenost in iskanje ravnotežja ter harmonije v odnosih. 

V petek, 29. aprila, se Merkur preseli v znamenje DVOJČKOV

Takrat bo še posebej izražena vaša družabnost in komunikativnost. Tudi, če ste po naravi introvertirani, se boste v tem obdobju z veseljem udeležili družabnih dogodkov in preživljali čas z bližnjimi ter klepetali in klepetali... 

Na enak dan nastopi tudi retrogradni Pluton.

Pluton je planet ponovnega rojstva in transformacije: čakajo nas številne preobrazbe in nove življenjske poti. Vendar Pluton zahteva, da najprej pogledamo v svoje temne delčke... 

V soboto, 30. aprila, bosta nastopila LUNIN MLAJ in SONČEV MRK v BIKU

To lahko prinese hitre in nenadne spremembe. V kaosu si vzemite čas zase. Privoščite si razvajanje in sprostitev ter se izogibajte naglim odločitvam.

Kot že rečeno, bo april precej intenziven mesec, a ob vsem ne pozabite skrbeti zase. Povežite se s seboj in si redno privoščite počitek.

Vir: allure.com