Če ste obstali na določeni točki, boste sedaj lažje obrnili list (astro napoved)

Čeprav marsikaj ne bo najbolj enostavno, se boste znali soočati na bolj nežen način.

Če ste obstali na določeni točki, boste sedaj lažje obrnili list (astro napoved) (foto: shutterstock) shutterstock
21. 2. 2022

S Soncem v znamenju rib, ki deluje umirjeno, se bo fokus v tem tednu premaknil bolj proti družini in bližnjim, ki vam veliko pomenijo. Čeprav marsikaj ne bo najbolj enostavno, se boste znali soočati na nežen način. Odločnosti ne pričakujte, saj je znamenje ribi prispodoba labilnosti in omahljivosti. Veliko se boste ukvarjali z reševanjem čustvenih zapletov, po napornem analiziranju pa sledi razbremenitev. Na prvem mestu bosta nežnost in ljubeznivost, zato se bodo tudi morebitni konflikti rešili z umirjenim pogovorom.

To je teden, v katerem bi se bilo smiselno ustaviti in prisluhniti svojim mislim ter skritim opozorilom. Prihaja intenzivna želja, da se povežete s sabo, začutite tišino in se skozi hvaležnost usmerite tudi v podzavest. Obtoževanje ne prinaša nobenih rezultatov, zato se mu skušajte umakniti. Energija rib vas bo spodbujala k sanjam in vizijam, izziv bodo preprosta dejanja in sprejemanje drugačnosti. Če ste obstali na določeni točki, boste sedaj lažje obrnili list in se počasi stabilizirali.

Vpliv vas bo popeljal v zasanjanost, vendar pomembnih zadev kljub temu ne boste spregledali. Morda vas bo na področju čustev zamikalo zbližanje z osebo, ki je vaša preteklost, vendar raje dobro razmislite, ali ima vse skupaj smisel. Aktiviralo se bo načelo ravnovesja in povezav. Odpočili si boste od dramatičnih sprememb, kar pa ne pomeni, da se morate prepustiti nekoristni ležernosti.

Ribi je zaključena celota, zato boste v tem tednu svojstveni, nepredvidljivi, a hkrati nežni in sočutni. Želja po izkazovanju naklonjenosti, podpori in ljubezni bo povečana. 

Z vplivom Merkurja v znamenju vodnarja, boste morali marsikaj, kar je prej viselo v zraku, vzeti bolj resno. Optimizem vam lahko pomaga, da rešite tudi tiste bolj zapletene težave. Odrekanja, ki jih morda niti opazili ne boste, lahko pomagajo, da nekaj denarja prihranite za težje obdobje. Razmišljanje bo hitro in z lahkoto se boste znašli z vsakim sogovornikom, pripravljeni poslušati, brez da bi skakali v besedo. Poudarjen bo tudi boj za pravičnost in enakopravnost.

Venera in Mars v znamenju kozoroga rišeta realno sliko in odpirata tiste priložnosti, ki se lahko tudi uresničijo. Čeprav boste v ljubezenskih odnosih zaupali, ne boste popolnoma zadovoljni in izpopolnjeni. 

VPLIV ZA VSAK DAN POSEBEJ

Ponedeljek se bo pričel z luno v tehtnici, zato lahko pričakujete prijetno jutro, v katerem se bodo prepletale ugodne energije. Najprej boste pomislili na ljubezen in odnose, šele nato bodo na vrsti karierne in finančne odločitve. Ob 10.19 uri preide luna v znamenje škorpijona, kar vas vodi k temu, da se boste obrnili vase in se usmerili na izgradnjo ali utrjevanje domačega okolja, odnosov in družine. Čeprav boste izgledali polni sebe, se v notranjosti ne boste počutili preveč samozavestno, močno in varno.

Ne bodite presenečeni, če boste tudi v torek pretiravali na negativen način, predvsem tako, da lahko škodite sebi. Na plano se boste dvignili jeza in agresija, zato lahko preveč popijete, preklinjate, opravljate in jezikate. V pozitivnem smislu boste prodorni in odprti za sproščenje s športnimi dejavnostmi. 

V sredo ob 14.29 uri prehaja luna v strelca, nastopi tudi Zadnji krajec.  Z učinkovitimi prijemi se boste lažje soočali z napetostmi pri delu ter v odnosih in se vsemu skupaj le nasmehnili. Zmožni se boste tudi prilagoditi, v še tako zoprni situaciji. Resno delo vas tokrat ne bo najbolj zanimalo, iskali boste kreativne podvige in nenavadne izzive, s katerimi bi se lahko dokazali.

Tudi v četrtek, ko bo luna v strelcu, boste veseli, optimistični in zaupljivi. Izkoristite intelektualno energijo za izobraževanje, ter to, da si razširite pogled z brskanjem in branjem. Prihaja občutek, da imate moč, vendar naj vas ne zavede, da se ne boste na koncu preveč izčrpali. Mikale vas bodo daljave in tiste širine, ki jih še niste razkrili.

V petek bo dopoldne sproščeno in malce navihano, saj v ospredje prihaja humor. Nato se ob 17.27 uri luna pomakne v znamenje kozoroga, ki lahko ustavi spontanost. Ker bosta zmogljivost in vzdržljivost povečani, boste sposobni opraviti tudi najbolj kompleksne zadeve, brez da bi zraven izgubljali živce. Močno se boste tudi v soboto zavedali vseh svojih dolžnosti in odgovornosti, delovali boste bolj disciplinirano. Na področju takšnih in drugačnih odnosov boste bolj hladni, težje boste pokazali resnična čustva. Zgradili boste celoto, ki se vam bo še dolgo obrestovala. Denar vas ne bo skrbel, saj vas bo pomirila misel na skrbno dodelan finančni načrt.

V nedeljo se boste skozi dan kljub temu, da boste prosti, posvečali zadevam, ki so povezane z delom in napredkom. Proti večeru, ko luna prehaja v znamenje vodnarja, postajate veliko bolj družabni, manj resni in manj konservativni. Želeli si boste si sprememb in brezskrbnega delovanja. Ne boste prenesli, da vas kdorkoli ali karkoli omejuje. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: