Astrologinja: Polna luna nekaterim prinaša nespečnost, drugim pa...

V nedeljo se do konca napolni polna luna v levu, a deluje že nekaj dni prej.

Astrologinja: Polna luna nekaterim prinaša nespečnost, drugim pa... (foto: shutterstock) shutterstock
3. 2. 2023

Tokratna polna luna je zelo dinamična, ognejvita, srčna, pa tudi vročekrvna. Dodatek pa sta še Venera in Mars, ki se dan prej "čudno" gledata, in lahko pri marsikomu razburkata odnose, predvsem partnerstva.

S to polno luno je povezan na eni strani Uran, ki dodaja svoje nepričakovane dogodke, vetrove, nepričakovane preobrate razpoloženj, tudi burne reakcije, jezo itd. Vsemu temu se pridruži še Sonce, ki se s to luno ne gledata ravno navdušeno, ampak na trenutke tudi zelo nezadovoljno reagira.

Na osebni ravni ta luna marsikomu prinaša nespečnost, eno dozo stresnih zadev, seveda ne vsem, predvsem tistim, ki se nenehno razdajajo in so v nenehnem stresu ter hitijo.

Lahko prinese tudi kakšne težave s pritiskom, pa v predelu srca in ožilja ter hrbtenice in oči. Pri prehrani je dobro zmanjšati maščobo in sladkor ter škrob, vsaj te dni okoli polne lune, če že ne dlje.

Dober kristal podpore v teh dneh je citrin, pa tudi peridot, pirit, jantar, karneol in tigrovo oko.

To so dobri dnevi za obiske frizerja, za obisk k okulistu, mogoče za neko bleščečo obleko, kos nakita ali pa modni dodatek v zlati. Levja luna ima prav rada zlate predmete in kakšno bleščico več.

Prav tako je ta levja luna zadolžena pri dajanju sebe v ospredje ali pa sebe na prvo mesto, ker razdajanje izčrpa in srčna radost se ne širi, ampak kopni. Najdite nekaj, kar vas razveseljuje, kar vas dela igrivega in srčno zadovoljnega. Brez tega se prekurite in postanete kronično osamljeni, kar lahko vodi v depresijo oz. pride do občutka, da vas nihče ne podpira. Če se sami ne začnemo spoštovati in podpirati, nas tudi drugi ne morejo, ker ne privlačimo podpore, ampak vse nasprotno od tega.

To je sicer dober čas za izpostaviti nekaj svojega znanja, dela, talenta... Tudi za reklame, pa za vse, kar želite, da je vidnega. Med tem pa daje jasno sliko, če je potrebno kaj spremeniti, predrugačiti, dodati ...

Sonja Šmit