Kako bo snežna polna luna vplivala na znake zodiaka?

3. 2. 2023
Deli
Kako bo snežna polna luna vplivala na znake zodiaka? (foto: shutterstock)
shutterstock

Snežna polna luna se pojavi v zimskem mesecu februarju in je dobila ime, saj je to običajno najbolj snežen mesec na severni polobli. Poglejmo si, kako bo vplivala na posamezna astrološka znamenja. 

Polna luna bo nastopila v nedeljo, 5. februarja ob 19.28 uri.

Oven 

Snežna luna za ovna prihaja ravno ob pravem času, saj prinaša svež veter v vaše odnose. Ne samo, da ste lahko sedaj dodatno obkroženi z ljubeznijo in svetlobo, ampak lahko tudi okrepite svojo ustvarjalnost. Najverjetneje si boste v teh dneh izbrali hobi oz. določen način ustvarjalnega izražanja in se v njem izkazali. V tem obdobju bi se morali še posebej veseliti posebnih priložnosti, ob katerih lahko osebno rastete. 

Bik 

Ta polna luna ima transformativno moč za vašo komunikacijo. Najverjetneje boste biki v teh dneh razmišljali tudi o spremembah v družini oz. o ustvarjanju nečesa na novo v svojem domu, potem ko ste nakaj zadnjih mesecev preživeli bolj v mirovanju ali niste imeli dovolj volje, da bi nekaj storili. Bodite v tej fazi kar se da odprtega duha.

Dvojčka 

To družabno zračno znamenje lahko izkoristi priložnost tokratne polne lune v levu za negovanje vezi s svojo družino. Verjetno boste veliko razmišljali o svoji primarni družini ter vaših odnosih z mamo, očetom in brati ali sestrami. Sedaj imate tudi dobre možnosti, da se zavežete določenemu skupnostnemu projektu ali da spoznate kakšne nove prijatelje. 

Rak 

To večno čustveno vodno znamenje se lahko v tej hladni lunini fazi popolnoma osredotoči nase. Razmislite globlje o tem, kdo ste in kam greste? Prav tako lahko sedaj izboljšate svoj finančni položaj. Morda optimizirate svoje vire prihodka oz. konstruktivno spremenite način svojega vedenja, ki vam bo omogočil bolj učinkovito delo. Razmislite o tem, kakšen odnos do denarja ste podedovali v svoji družini. 

Lev 

Vaše fiksno ognjeno znamenje je pogosto kritizirano kot malce narcistično. Lev zagotovo ve, kako zavzeti prostor in tekom te mrzle lune lahko to stori brez opravičila. Prepustite se svoji živahni energiji. Prav tako lahko sedaj bolj podrobno pogledate, kaj vse se skriva v vaši podzavestni notranjosti. Morda je to negotovost in nekatere pasti uma, kot je dvom vase. Čas je, da razpadejo določene iluzije. 

Devica 

Vaše fiksno zemeljsko znamenje se mora sedaj veliko ukvarjati s svojimi notranjimi občutki. Lahko se osredotočite na soočenje z nekaterimi svojimi čustvi in se končno spopadete z njimi. Priporočljivo je, da se lotite kakšne tehnike sprostitve in umiritve ali pa se umaknete v naravo, da bi našli tisti prepotrebni duševni mir. Ko se boste pomirili pa si vzamite čas za prijatelje. 

Tehtnica 

Kot tehtnica ste radi obkroženi z veliko prijatelji in družino. Ta polna luna pa vas bo morda opozorila na nekatera lažna prijateljstva, od katerih se bo dobro distancirati. To ni podobno vaši naravi, ki želi vedno ugoditi vsem, a snežna luna vas lahko navdihne, da naredite korak v drugačno smer. Če se vam ne dogaja nič v vezi s tem, pa bo morda čas za predelovanje vašega odnosa z očetom. 

Škorpijon 

Vaše intenzivno vodno znamenje ima lahko veliko koristi od moči te hladne lune. Škorpijoni ste sedaj pozvani k komunikaciji z "višjim", karkoli to za vas pomeni. Prav tako pa tudi k krepitvi vere, da lahko dosežete, kar ste si zadali. Snežna luna leta vam prinaša veliko sreče in vam obeta premike naprej. To je čas, ko lahko razmislite o svojih globokih vrednotah in etiki. Naredite sedaj nekaj dobrega za druge. 

Strelec 

Vaše znamenje se mora na to polno luno sprostiti. Čas je za počitek in pregled vašega načina delovanja ter vaših višjih vrednot. Končno je prišel vaš čas, da razmislite o večjih spremembah, ki so se v zadnjem času zgodile v vašem življenju, in si malce oddahnete. 

Kozorog 

Vaših zadnjih šest mesecev ni bilo ravno lahkih. Mnogi ste bili izčrpani, saj ste že kar nekaj časa trdo delali. Ob polni luni lahko končno zadihate, vendar le, če si boste vzeli tako potreben odmor. Posvetite sedaj dovolj časa tudi vašemu partnerju.

Vodnar 

Vaše k prihodnosti usmerjeno zračno znamenje se lahko to snežno luno zateče k duhovnosti. Kaj za vas v tem obdobju življenja sploh pomeni "duhovno"? Na kakšen način lahko v tem času okrepite ta del sebe? To je tudi čas, da se bolj povežete s svojimi najdražjimi in družino. 

Ribi 

Po nekaj burnih mesecih je vaše mirno vodno znamenje morda pridobilo določeno modrost, da sedaj lahko žanjete sadove svojega dela. To obdobje za vas pomeni tudi, da lahko začnete znova z neko svojo globoko strastjo. Ne pozabite pa na prizemljevanje, saj vas hitro odnese v nerealne svetove iluzij. 

lifestyleasia.com

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave