Prihaja ognjena POLNA LUNA v levu

30. 1. 2023
Deli
Prihaja ognjena POLNA LUNA v levu (foto: profimedia)
profimedia

Prihaja polna luna v levu. Nosi vibracijo, ki je osredotočena na srce, vanj lahko vlije zaupanje in nam pomaga iti naprej.

Polna luna bo nastopila v nedeljo, 5. februarja ob 19.28 uri. 

Leva pogosto povezujejo z glamurjem in osrednjo pozornostjo. Lev ima ponosno energijo, ki nas spodbuja, da otresemo svojo glavo in korakamo skozi življenje graciozno in samozavestno.

Po intenzivnosti pretečenih mesecev bi lahko vsem resnično koristilo, če bi v svoje življenje dodali nekaj iskrive energije leva.

Pod polno luno februarja 2023 si dovolite, da otresete svoje grive in se postavite v središče. Počnite nekaj, kar imate radi, počnite nekaj, zaradi česar se počutite posebnega in se ob tem zabavajte!

Tako zlahka se ujamemo v resnost življenja in vse odgovornosti, ki nas težijo, a levova polna luna želi, da se vrnemo k sebi; želi, da svojo notranjo luč osvetlimo tako, da jo vidi ves svet.

Pod to polno luno se ni mogoče umakniti. Bodite ponosni na to, kje stojite trenutno. 

Uran, planet prebujenja in sprememb, je aktiven pod to polno luno, kar lahko ustvari občutek negotovosti ali nestanovitnosti.

Uran pretresa stvari, da bi nas prebudil k globlji resnici in višji modrosti. Stvari pretrese, da jih lahko vidimo z novega zornega kota in nove perspektive. Kot pravi pregovor - ko spremenimo pogled na stvari, se spremenijo stvari, na katere gledamo.

S spremembo perspektive se lahko zgodi, da želimo spremeniti stvari v svojem življenju ali se stvari lotiti na nov način. Lahko sprejmemo nenadno odločitev ali se končno odločimo ukrepati glede nečesa, o čemer smo premlevali.

Zaradi nestanovitnosti, ki prihaja z Urana, bo vesolje verjetno poslalo jasen znak, kaj v naših življenjih ni stabilno.

Ko začutite klic, naj vas ne bo strah ukrepati pod to polno luno, saj bosta drzna samozavest leva in dejstvo, da nimamo retrogradnih planetov, spodbuda, ki nam bo pomagala, da se bomo počutili podprte za napredovanje.

Dovolite, da vam nestanovitnost Urana pokaže, kaj ni več stabilno, nato ukrepajte, da to sprostite ali spremenite.

Medtem ko to polno luno obkroža ta drzna energija, ki se premika naprej, je morda vredno upoštevati tudi eno od globljih načel energije leva, in to je preprostost.

Medtem ko je lev morda velik in bleščeč na površini, je ena od njegovih globljih not preprostost. Da ne postanemo preveč zvezdniški zaradi bleščic in zlata, ampak se vrnemo k tistemu, kar je resnično smiselno in povezano s srcem.

Včasih so najpreprostejši odgovori in najpreprostejša dejanja lahko najbolj globoka. Včasih nas preprostost in sledenje poti najmanjšega odpora lahko ohranja v stanju lahkotnosti in v pretoku naše srčne energije.

Prav tako nas ta polna luna spominja, da se malce zmehčamo in se osredotočimo na ustvarjanje veselja. 

Če se trenutno počutite slabo zaradi nečesa v svojem življenju ali ste razočarani zaradi dogodkov, ki se trenutno odvijajo okoli vas, se obrnite na polno luno. Dovolite, da njene vibracije prinesejo nekaj lahkotnosti v vaše bitje in v situacijo. Preverite, ali se lahko umaknete in dovolite, da se teža ali frustrirajoče situacije vsaj malce omehčajo.

Preverite tudi, ali lahko najdete kakšno smešno plat situacije. Stopite v stik s prijatelji, oglejte si smešen film, preberite smešno knjigo z vici, dovolite, da se smeh pretaka skozi vaše bitje.

Ne pozabite uporabiti ognjene energije lune tudi za to, da objemate sebe. Lev vas nagovarja, da se počutite kar se da lepo in samozavestno v svoji koži, da sprejemajte pomembne odločitve in da dovolite vibracijam strasti, da se dvignejo skozi vaše telo. Pri tem vam lahko pomagata ples in gibanje, kot tudi okrasitev telesa z oblačili in dodatki, v katerih se boste počutili dobro.

Uživajte v vibracijah te polne lune in uporabite njeno energijo, da ustvarite večje ravnovesje.

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še:

Novo na Metroplay: Sprememba v srcu | dr. Sanja Rozman