Astrološka napoved za ta VIKEND

Kaj nam prinaša luna med 25. in 26. marcem? 

Astrološka napoved za ta VIKEND (foto: shutterstock) shutterstock
24. 3. 2023

V soboto imamo luno v biku, nastopi pa tudi konjunkcija med Luno in Uranom, ki velja kot nenavaden dan, ki nam lahko prinese nenavadno dogajanje in razne presenetljive priložnosti. Možni so razni preobrati in nepričakovane spremembe. Bodite previdni pri rokovanju z električnimi aparati.

Veliko hitreje bomo lahko pridobili odgovore na svoja zanimanja. Timsko delo bo priporočljivo, saj lahko skupaj dosežemo veliko več. Umirjena energija bo tista, ki vam bo dovolila, da se vsega lotite bolj premišljeno in pazljivo, zato vam tudi težje naloge na ta dan ne bodo predstavljale težav. Razveseljevalo vas bo predvsem sproščanje povezano z naravo in zemljo.

V nedeljo pa luna prehaja v znamenje dvojčkov, zato se boste neobremenjeno podali novim dogodivščinam naproti. Zanimala vas bodo sklepanja novih prijateljskih odnosov in nenehno klepetanje. Zaradi povečane nestrpnosti lahko pride do nesoglasij, ki lahko vplivajo na družinske odnose. Približajte se bistvu, vendar nikar preveč trmasto ne vztrajajte, raje sprejmite pogoje takšni kot so. Če nič ne bo na svojem mestu, vas to ne bo preveč motilo, saj boste ves čas v mislih zaposleni s prijetnimi malenkostmi. 

Iz članka: Ta teden bo PESTRO - prihaja obdobje OVNA, s tem astrološko NOVO LETO, v torek nastopi MLAJ

Poglejte si še: 4 znamenja, ki morajo ta vikend biti čim bolj nežna s seboj