4 znamenja, ki morajo ta vikend biti čim bolj nežna s seboj

Marec je s seboj prinesel nove izzive, ki pa so jih nekatera znamenja vzela še posebej resno, zato je to njihov opozorilni znak, da s seboj začnejo ravnati bolj nežno.

4 znamenja, ki morajo ta vikend biti čim bolj nežna s seboj (foto: Profimedia) Profimedia
23. 3. 2023

Dvojčka

Dvojčki imate visoke cilje, ki ste si jih zadali, vendar se ne bi smeli raztrgati, da bi jih dosegli čez noč. Pomembno je, da se občasno odpravite iz cone udobja in si postavite nove izzive, vendar to ne pomeni, da se ves čas postavljate v situacije, zaradi katerih ste nesrečni. Ne pozabite – dovoljeno vam je, da upočasnite tempo, ko začutite, da ne zmorete več. S seboj ravnajte nežno, saj boste stvari samo poslabšali, če se boste še naprej gnali v izgorelost. 

Devica

Čas je, da s sabo prenehate ravnati kot z boksarsko vrečo in si izkažete globoko potrebovano ljubezen in nežnost. Svet se ne vrti okoli vas – vsaka stvar, ki gre narobe, ni vaša krivda. Ni vam treba biti ves čas “popolni”. Nekatere stvari so izven vašega nadzora. Nehajte domnevati, da se problem vedno skriva v vas. In nehajte se družiti z ljudmi, ki vas obravnavajo kot problem. Gre vam veliko bolje, kot ste pričakovali, zato ta mesec nehajte biti tako strogi do sebe.

Tehtnica

Na svoja ramena si nalagate milijone obveznosti, potem pa ste jezni nase, ker ne dokončate vseh. Saj ste samo človek – vsak bi se zlomil pod takšnim pritiskom. V prihodnosti bodite bolj previdni pri tem, koliko stvari si naložite naenkrat. Ne morete narediti vsega za vse. Vsake toliko časa morate komu reči "ne" in dati prednost tistemu, kar je za vas najpomembnejše. Dan ima samo štiriindvajset ur in tega ne morete spremeniti. Lahko pa spremenite to, koliko nameravate narediti v enem dnevu. Preostanek tega meseca zmanjšajte breme, da ne boste tako pod stresom. Zaslužite si sprostitev.

Vodnar

Skrbi vas, da bo, če boste s seboj ravnali nežno, to povzročilo lenobo, zato ostajate strogi do sebe. Vendar je napočil čas, ko morate svoje duševno zdravje postaviti pred produktivnost, če ne bo na dolgi rok trpelo tako eno kot drugo. Zdaj je čas, da naredite to, kar je najboljše za vaše telo in duha, ne pa za vaš ugled in denarnico. Čeprav so vaše sanje pomembne in bi morali biti ponosni nase, da jih skušate doseči, pa si hkrati zaslužite tudi odmor. Tudi ta je del procesa. Izkažite si ljubezen in spoštovanje, ki si ga zaslužite.

Naj vam dnevni horoskop pomaga pri odločitvah v vašem življenju.

Vir: Collective.world