Kdo bo imel v decembru odlično možnost za izboljšanje odnosa?

Štirim astroznamenjem se bo v tem mesecu pojavila odlična možnost, da še dodatno okrepijo in poglobijo svoj romantičen odnos.

Kdo bo imel v decembru odlično možnost za izboljšanje odnosa? (foto: profimedia) profimedia
4. 12. 2022

Ribi

V prvih treh tednih tega meseca vam bosta Neptun in Jupiter v vašem znamenju prinašala še nekaj dodatne čarobnosti. Imeli boste občutek, da se vse, česar se dotaknete, spremeni v zlato - tudi vaši odnosi.

To je odličen čas, da s partnerjem naredita naslednji korak v vajinem razmerju in razmislita, kako si lahko zagotovita še boljše življenje. Morda je to sprememba v komunikaciji, morda celo skupna selitev, poroka ali drugi večji koraki. Vesolje je na vaši strani; vse, kar morate narediti je, da sledite svojemu srcu in sprejmete vse blagoslove, ki so vam namenjeni.

Dvojčka

Ste opazili, da je že nekaj mesecev v vašem razmerju prisotna nekakšna napetost? Morda ste se ob tem celo spraševali, če je ta odnos sploh ustrezen za vas in ali še gojite čustva do svoje ljubljene osebe.

Retrogradni Mars vas v vašem znamenju vas spodbudi, da stopite v akcijo in se lotite reševanja vseh težav. Morda še nimata vseh odgovorov, a za začetek je dovolj, da se iskreno pogovorita. Nič še ni izgubljeno in še vedno lahko s partnerjem ponovno zaživita v dvoje. Pomembno je le, da ostajate iskreni, a obenem spoštljivi in razumevajoči do vašega partnerja. 

Strelec

Čutili boste vplive tako Neptuna v ribah, kakor tudi retrogradnega Marsa v dvojčkih. Ta energija bo v vas sprožila posebne spremembe. Morda boste v tem času opazili, da boste začeli drugače razmišljati o tem, kaj za vas pravzaprav pomeni dom in kakšnega odnosa si želite.

Na začetku boste morda prišli do spoznanja, da morate bolje negovati odnos do sebe. Ko pa boste sebi ponudili dovolj ljubezni, boste obenem odkrili tudi načine, kako lahko svoje razmerje še dodatno okrepite in dosežete novo raven intimnosti. Včasih ste v odnosih lahko nekoliko površinski, zdaj pa je čas, da partnerju razkrijete svoje pristne občutke.

Rak

Na začetku meseca Merkur in Venera prva preideta v znamenje kozoroga, nato pa sledita še sonce in lunin mlaj. Energija kozoroga vam prinaša priložnosti za razmislek o svojem razmerju.

To je odličen čas za refleksijo letošnjega leta. Razmislite, s katerimi izzivi sta se s partnerjem soočala ter kaj sta v bodoče pripravljena početi drugače. Obenem je to priložnost, da razčistita vse stare zamere, se osvobodita bolečine in tako v odnosu naredita še več prostora za ljubezen, globino in intimnost, po kateri oba hrepenita.