Katera znamenja bodo v tem tednu poglobila svoje razmerje?

Nekatera astroznamenja bodo imela v tem tednu še posebno priložnost za dodatno poglobitev in okrepitev svojega romantičnega odnosa.

Katera znamenja bodo v tem tednu poglobila svoje razmerje? (foto: profimedia) profimedia
21. 11. 2022

Ribi

Trenutno je za vas zelo lep čas. Jupiter se obrne neposredno v vaše znamenje in se tako pridruži Neptunu ter asteroidoma Palas in Juno. Ta kombinacija v vaše življenje prinaša posebno čarobnost, še posebej na področju odnosov.

To je tudi odličen čas, da se povežete s sabo in sprejmete svojo avtentičnost. Hrepenite po tem, da bi bili ljubljeni točno takšni, kakršni ste, a to ni mogoče, če se najprej ne sprejmete sami. V tem tednu boste dobili boljši vpogled v to, kdo ste in kakšnih odnosov si želite, kar se bo pozitivno odražalo tudi v vašem razmerju.

Strelec

V tem tednu vstopamo v obdobje strelca, prav tako pa nas čaka lunin mlaj v vašem znamenju. To vas spodbuja k novim začetkom ter vam daje pogum, da sprejmete določene odločitve; če ste v zadnjem času bili v dilemi na romantičnem odnosu, boste končno imeli bolj jasno sliko in zmogli se boste odločiti, kako naprej.

Izkoristite to energijo in razčistite stare zamere, nerazrešena vprašanja ter konflikte, ki sta jih s partnerjem do sedaj ignorirala. Ko se bosta odkrito pogovorila, vaju bo to še bolj povezalo in vama omogočilo korak proti večji globini.

Bik

Merkur, Venera, sonce in luna bodo v tem tednu v znamenju ognjenega, strastnega strelca, kar vam prinaša pomembne priložnosti za preobrazbo. Ta posebna energija vas spodbuja, da drugače pristopite k odnosom, v katerih vidite dolgoročen smisel in potencial.

Razmislite, kako lahko izboljšate svojo komunikacijo ter s partnerjem dosežete novo raven v razmerju. Čas je, da sprejmete nove priložnosti in se pogumno premaknete proti novim začetkom v vaši zvezi.

Tehtnica

Kot zračno znamenje ste dobri v pogovorih, a to ne pomeni nujno, da vedno odkrito govorite o svojih pristnih čustvih. Pogosto se odločite, da slednja prikrijete, saj si ne želite prizadeti druge osebe ali izzvati prepira. 

Ta teden, ko se veliko planetov premakne v znamenju strelca, je čas, da svetu pokažete, kdo ste v resnici in kaj čutite v sebi. Prisluhnite svojemu srcu in svoje najgloblje občutke delite s partnerjem. To vaju bo še bolj povezalo in vas razrešilo bremen, ki ste jih do sedaj nosili v sebi.