Astroznamenja, ki bodo imela pestro dogajanje v odnosih

V tem tednu se bodo nekatera astrološka znamenja soočala z izzivi v razmerju. Preverite, če ste med njimi tudi vi.

Astroznamenja, ki bodo imela pestro dogajanje v odnosih (foto: Profimedia) Profimedia
7. 2. 2023

Oven

Pred vami je sicer precej dober teden, ko boste stremeli k napredku in rasti na vseh področjih. Pri tem pa boste tudi ugotavljali, kaj v odnosih bi bilo potrebno spremeniti. 

Lahko se zgodi, da spoznate, da vam vaše razmerje ne predstavlja takšne podpore, ki bi jo želeli. Morda je čas, da se s partnerjem pogovorita in ugotovita, kakšnih sprememb si želita v bodoče.

Ribi

Premik Merkurja v znamenje vodnarja vas bo spodbudil, da se soočite z vsemi občutki in resnicami, ki ste se jim do sedaj izogibali. Čas je, da nehate bežati, temveč se usmerite vase in sprejmete vse, kar se dogaja v vas.

Morda boste opazili, da imate nerazrešene težave tudi v svojem razmerju. Ne glede na to, kako težki pogovori so pred vami, je ključno, da na glas spregovorite o svojih občutkih.

Rak

Ta teden vam prinaša odlične priložnosti na področju kariere, v ljubezni pa se vam obeta nekaj izzivov. Lahko se zgodi, da boste partnerju namenili premalo pozornosti ali pa da preprosto ne boste imeli posluha za njegove potrebe.

Seveda je pomembno, da v prvi vrsti poskrbite zase, a ne pozabite, da je za dober odnos ključno tudi poslušanje in prilagajanje. Poiščite ravnovesje in si vzemite čas, da se povežete s svojo boljšo polovico.

Devica

Vedno si želite pomagati vsem in enako je tudi v vašem razmerju. Partnerju želite nuditi oporo in ga spodbujati ob ovirah, zdaj pa je čas, da razmislite, ali je ta podpora obojestranska.

Vam partner nudi tisto, kar potrebujete? Je ob vas v težkih trenutkih? Ta teden vam prinaša priložnost, da se soočite z resnico in ozavestite, kaj v odnosu pogrešate ter to partnerju tudi ustrezno izrazite.