Katera znamenja v tem tednu čakajo posebni izzivi?

V tem tednu se trem astroznamenjem obetajo prav posebni izzivi. Ste med njimi tudi vi?

Katera znamenja v tem tednu čakajo posebni izzivi? (foto: Profimedia) Profimedia
5. 12. 2022

Lev

Že nekaj časa si v sebi želite spremembe, in v tem tednu jo boste dobili. A ko boste v situaciji, ko se boste pričeli obračati v drugo smer, vam bo to lahko veliko težje in bolj strašljivo, kakor ste mislili. Vendar je sprehod izven cone udobja točno tisto, kar potrebujete! Dobro veste, kako zelo vam bo to sprememba koristila na dolgi rok. Ostanite močni.

Devica

V tem tednu se boste soočali predvsem z dvomi vase. Globoko v sebi veste, da ste zelo sposobni, a v teh dneh boste v svoji glavi slišali vse tiste zlobne glasove, ki vas prigovarjajo, da nečesa ne zmorete. Spominjali se boste vseh ljudi, ki so vas letos prizadeli in v vse vaše dvome še dodatno okrepili. Ostajajte nežni do sebe in se opomnite, kako zelo izjemni ste v resnici.

Kozorog

Ko se približujemo obdobju kozoroga in koledarskemu novemu letu, vas življenje spodbuja, da naredite prostor za nove začetke. To pa pomeni, da boste morda primorani razčistiti vse stare zamere in se lotiti pogovorov, ki ste se jim do sedaj izogibali. Težki pogovori vas res lahko izčrpajo, a so nujno potrebni, v kolikor se želite premakniti naprej.