Kaj mesec APRIL prinaša vašemu znamenju?

Dobrodošel mesec APRIL! Preverite, kaj se v tem mesecu obeta vašemu astrološkemu znamenju.

Kaj mesec APRIL prinaša vašemu znamenju? (foto: Profimedia) Profimedia
2. 4. 2022

Oven

Ta mesec se bo vrtel predvsem okoli vaših financ. Obeta se vam dodaten zaslužek ali vračilo denarja. Pomembno je, da ste pozorni na priložnosti in da jih izkoristite takrat, ko se pojavijo. 

Bik

V drugi polovici aprila se začenja vaše obdobje! Že veste, kako boste praznovali? Sicer pa bo celoten april poln užitkov, prijetnih druženj in čudovitih odnosov. Uživajte v lepih trenutkih, ki vam jih življenje nameni.

Dvojček

Že dlje se izogibate pogovoru o denarju. To slabša kvaliteto vašega življenja, zato je čas, da spregovorite. Morda se morate s partnerjem pogovoriti o skupnih financah, se v službi dogovoriti za povišico ali z najemodajalcem spremeniti znesek najemnine.

Rak

Vaša komunikacija v partnerskem odnosu se izboljšuje in naravnost uživate v svojem ljubezenskem življenju. Pomembno pa je, da se odločite tudi na svoje karierno področje, ki vam jemlje velike energije. Postavite sebe na prvo mesto in jasno izrazite svoje meje.

Lev

Obožujete pozornost, a biti neprestano v centru pozornosti je tudi utrujajoče. Vzemite si dneve zase, ko se sprostite in spočijete. Svet ne bo pozabil na vas, če boste kak dan nekoliko bolj odmaknjeni.

Devica

Čas je, da se povežete s svojo "temno stranjo" - ravno tam je največ priložnosti za rast. Poglobite se vase, stopite v stik s svojimi travmami in se soočite z vsemi občutki, ki vas ovirajo v življenju. Proces je dolgotrajen, a vreden.

Tehtnica

Pred vami je mesec, poln romantike. Vaša boljša polovica vas bo zasipala s pozornostjo in naklonjenost ji boste z veseljem vračali. Ob vsem tem pa si seveda ne pozabite vzeti tudi časa zase.

Škorpijon

Pomlad bo letos iz vas izvabila popolnoma nove občutke. Polni boste ljubezni, optimizma in razumevanja. Izkoristite to obdobje za pogovore z bližnjimi, ki se jim izogibate že dlje časa.

Strelec

V svojih odnosih se v zadnjem času počutite omejene, kar slabo vpliva na vaše mentalno zdravje. Jasno, a spoštljivo izrazite svoje želje in pričakovanja ter skupaj z drugo osebo poiščite najboljšo rešitev za oba.

Kozorog

Pogosto imate težave z izražanjem svojih občutkov, zato se ti velikokrat nalagajo v vas. Ravno to nalaganje bo ustvarilo napetost in nesporazume v odnosih. Zadihajte, povežite se s sabo in poiščite način, kako izraziti, kaj se dogaja v vas.

Vodnar

April se bo vrtel predvsem okoli vašega družabnega in spolnega življenja. Obetajo se vam povabila na številne dogodke, obenem pa boste imeli priložnost za nepozabne užitke v postelji. Pogumno izrazite svoje želje in sledite svojim občutkom.

Ribi

Čeprav imate veliko dela v službi in si želite preživeti čas tudi s svojo boljšo polovico, se ne pozabite posvetiti tudi svojim prijateljem. Ravno ti bodo v tem mesecu tisti, ki vas bodo spravili v dobro voljo in vam nudili oporo ob izzivih.

Preberite si še: Česa se lahko posamezno znamenje nauči od OVNA?

in Najboljši poklici za RAKE, RIBE in ŠKORPIJONE