Kaj prinaša SONCE v znamenju RIB?

19. 2. 2024
Deli
Kaj prinaša SONCE v znamenju RIB? (foto: profimedia)
profimedia

Sonce prehaja 19. februarja ob 4.13 uri v znamenje rib. Obdobje, ki bi trajalo do 20. marca bo bolj umirjeno, mistično in obarvano s kreativnostjo. 

Zaradi povečane občutljivosti boste bolj ranljivi, želeli se boste znebiti prehitrega delovanja, konfuznih misli in površnega dojemanja. Mnogi boste tako zasanjani, da lahko marsikaj pomembnega spregledate. Kovali boste načrte, analizirali različne možnosti, vendar bo primanjkovalo odločnosti, da bi vse skupaj lahko tudi udejanjili. Povezani boste z duhovno noto, kar vas vodi v poglobljeno raziskovanje vseh plati osebnosti. Močno boste zaznavali čustvene tokove, zato boste včasih brez da bi vam kdo razložil, vedeli kako se počuti.

Prebujata se radodarnost in sočutje, zato je to čas, ko boste z veseljem pomagali šibkim in tistim, ki se sami ne znajdejo. Izredno boste požrtvovalni, zato boste brezkompromisno ponudili pomoč, brez da bi karkoli zahtevali v zameno. Čeprav bo velikodušnost preplavila misli, skušajte postavljati meje, da vas ne bo kdo izkoristil. Vnašanje strukture v domišljijo in odtenke čustev vam bo omogočalo, da ustvarjate bolj kreativno kot v preteklem obdobju.

Pomembno bo, da najdete smisel, ter da se izognete vlogi žrtve in odlašanju. Zaradi povečane občutljivosti boste bolj ranljivi, kar vas lahko vodi v razna stanja nezadovoljstva. Iskanje občutka vrednosti, samoopredelitve in namena bodo koraki, ki se jim ne bi smeli izogibati. Želeli se boste znebiti prehitrega delovanja, konfuznih misli in površnega dojemanja. V ospredje stopata ljubezen in modrost, izražali ju boste skozi predanost

Energija rib bo želela nadomestiti kaos ter neskladje s predanostjo ljubezni, ki presega razumevanje. V negativnem smislu se lahko prebudijo megleno razmišljanje, ujetost v določene vzorce in preučevanje globoko zakoreninjenih čustev. Želeli boste, na nežen način in s svetlimi odtenki obarvati temeljni občutek samega sebe, svoje identitete, osebnega stila, samospoštovanja in samozavesti. Energija rib se bo zlila s podzavestjo ter vas spomnila tudi na to, kako ravnate s čustvenimi ranami, ki jih je težje zaceliti. 

Prihaja spremenljiva vibracija, zato boste veliko bolj prilagodljivi. Znali se boste bolj brezskrbno prepustiti toku. Izogibali se boste glasnemu govorjenju, napetim energijam, težkim ljudem in površnosti na področju dela in izobraževanja.

Dovolite si plavati globoko v globinah čustev in psihologije, ter se naučite usmeriti v ustvarjalne izhode. Če boste preveč nagnjeni k pasivnemu pristopu do življenja, se lahko znajdete v odtenkih brezupnosti, samopomilovanja in pesimizma. Vse, kar se bo obdržalo pod lupino, namesto da bi se izrazilo, vas lahko privede do nagnjenosti k raznim odvisnostim. 

Usmerjali se boste v tiste vidike izkušenj, ki presegajo fizični nivo in vas notranje dopolnjujejo. Čeprav se nekateri izmed vas morda ne boste sposobni poglobiti zelo globoko, se boste zadovoljili s postankom na tisti ravni, ki jo lahko razumete. Odlično se boste znašli na vseh področjih, ki vključujejo razumevanje drugih. 

KAJ SONCE V RIBAH PRINAŠA POSAMEZNIM ZNAMENJEM?

Ovni, strelci, vodnarji in dvojčki, prihaja obdobje, v katerem se bo vse upočasnilo in zameglilo, zato se brezskrbno naslonite in si dovolite čutiti. Napredek, ki ga lahko dosežete bo tesno povezan z vsakodnevnimi izkušnjami.

Biki, levi, tehtnice in kozorogi, to je obdobje, v katerem lahko odtavate v razsežnosti, ki se jih sami niti ne zavedate. Pomemben bo stalen pretok med čustvenimi, psihološkimi in duhovnimi vibracijami.


Raki, device, škorpijoni izražali se boste skozi sočutje. S povezovanjem s čustvenimi polji drugih se boste počutili veliko bolj koristne.
Ribice, če želite napredovati, zaključevati ali razreševati, je to odlično obdobje, saj boste notranje usklajeni.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk