Katera znamenja bodo najbolj močno občutila petkov MLAJ?

Če vaše sončno, lunino ali vzhajajoče znamenje spada pod katero koli od naslednjih horoskopskih znamenj, bi lahko prihajajoči mlaj v devici pomenil pomembno prelomnico v vašem življenju.

Katera znamenja bodo najbolj močno občutila petkov MLAJ? (foto: shuttersotck) shuttersotck
13. 9. 2023

Če ste med tistimi, na katere vpliva mlaj bolj močno, veste, da so lahko novi začetki prav tako zastrašujoči, kot so konci pogosto grenko-sladki. Če trenutno zrete v dolgo pot pred seboj, vedite, da se vedno zdi nemogoče doseči cilj, ko še niste naredili niti prvega koraka.

Najbolj klimaktični trenutki luninega cikla se zgodijo v dveh različnih trenutkih: ob mlaju in ob polni luni. Medtem ko je slednja intenzivna in dramatična, je mlaj bolj subtilna izkušnja, vendar zaradi tega ni nič manj močna.

Teme in situacije, ki se pojavljajo med mlajem, so pogosto izjemno pomembne in razkrivajo priložnosti, ki jih je treba izkoristiti. 

Tokratni mlaj poteka v analitični, organizirani, praktični, inteligentni in pametni devici, ki se osredotoča na naše misli in na to, kako sprejemamo odločitve, ki jih je treba izvesti. Istočasno se retrogradni Merkur vrača nazaj in nam omogoča, da popravimo napake, ki so nas doslej zavirale. Nato vodi do odkritja pravilnih odgovorov. 

Ker je trenutno hkrati veliko retrogradnih planetov, nam ta mlaj omogoča, da poravnamo račune, ki so nas obremenjevali, in nam prinese srečo ravno takrat, ko jo najbolj potrebujemo. Usklajujemo preteklost, se učite iz svojih napak in sprejemate odločitve, ki vam dajejo moč, da rastete bolj kot kadar koli prej. Ne pozabite, da je to zadnji mlaj pred začetkom sezone mrkov naslednji mesec, zato izkoristite priložnost in ustvarite nekaj lepega.

Če vaše sončno znamenje, lunino znamenje ali – kar je najpomembneje – vaše vzhajajoče znamenje spada pod katero koli od naslednjih horoskopskih znamenj, bi lahko prihajajoči mlaj v devici pomenil pomembno prelomnico v vašem življenju. 

Ta horoskopska znamenja bodo najbolj občutila mlaj, ki nastopi v petek, 15. septembra ob 03:40 uri zjutraj.

DVOJČKA

Mlaj bo vplival na vaš dom, točno tam, kjer ste najbolj ranljivi. Ta luna, ki se dogaja v vaši četrti hiši domačih in osebnih zadev, razsvetljuje tisto, kar se dogaja za zaprtimi vrati, varno pred radovednimi očmi. In če nimate kotička sveta, ki bi bil varen, zaščiten in predvsem prijeten, bi morda želeli razmisliti o tem, kako si to zagotoviti. Ta mlaj bi vas lahko navdihnil, da pospravite svoje stanovanje, načrtujete filmski večer z družino ali se odpravite na kratek izlet. Poslušajte svoje srce in vedeli boste, kaj storiti. Da bi se počutili dovolj udobno za raziskovanje sveta in doseganje svojih ciljev, potrebujete prijeten dom, kamor se lahko vedno vrnete, ko se pustolovščina konča. 

DEVICA

Priznajte, radi imate, da vas obožujejo in občudujejo. Tudi če se izogibate soju žarometov in se raje izražate na svoj edinstven način, si ne morete kaj, da ne bi cenili občutka, da vas razumejo in cenijo zaradi tega, kar ste. Pripravite se, da se v času mlaja pogledate v ogledalo in vidite nekaj povsem novega. Naredite nekaj, kar simbolizira način, kako se vaša identiteta spreminja in razvija s časom in izkušnjami. Morda niste ista oseba, kot ste bili prej, vendar je to dobro; pomeni, da ste tvegali, povedali svojo resnico, se zavzeli za nekaj, v kar verjamete, in se odprli življenju. In na koncu ste zaradi tega postali močnejša in zanimivejša oseba. Naj vas ta luna vodi do tega, kar bi radi postali.

STRELEC

Ta mlaj prinaša val energije v vašo 10. hišo javne podobe, kariere in službe, kar vas navdihuje, da začnete proces krepitve svojega ugleda in dvigovanja svojega strokovnega znanja. Trenutno imate moč, da prejmete pomembno priznanje, še posebej, če ste se pripravljeni napredovati v karieri ali se preprosto prijaviti na novo delovno mesto. Zdaj je čas, da si postavite poklicne cilje z močjo luninega cikla, saj je ta na vaši strani na tem področju. Povzpeli se boste lahko na naslednjo stopničko lestvice. Ko pa se povzpenjate navzgor v karieri, pa je zelo pomembno, da predelujete občutke, ki izvirajo iz vašega odnosa z očetom, saj je ta neposredno povezan z vašim uspehom. 

RIBI

Vaši odnosi se pomembno spreminjajo. Ta mlaj sproži novo razumevanje dajanja in jemanja, in lahko se počutite motivirani, da naredite svoje odnose bolj smiselne. Razmišljali boste, kdo so glavni igralci v vašem življenju in vloge, ki jih ima vsak od njih. Prav tako sedaj podrobneje preučite, kako prispevate k svojim odnosom in kakšen vpliv imate nanje. Poglobite se v dinamiko, ki jo delite z drugimi, saj bi to lahko vodilo do nekaj zelo pomembnih razodetij, zlasti ko gre za to, s kom želite preživeti naslednje poglavje. Ne bojte se razširiti svojih obzorij, tudi če to pomeni, da boste nekaj razburkali in izzvali perspektivo, ki jo imajo drugi o vas. 

stylecaster.com

Preberite si več o tokratnem mlaju TUKAJ. 

Sam Garrett je angleški pevec, ki z ljudmi deli srčne pesmi. Ana Vehovar iz Sense ga je spoznala na Muziki Organiki, butičnem Cacao Dance Festivalu ob Gradiškem jezeru. Sam je odgovoril na nekaj vprašanj o glasbi in duhovnosti: