Kateri DAN V TEDNU bo najbolj naklonjen vašemu znamenju?

19. 9. 2022
Deli
Kateri DAN V TEDNU bo najbolj naklonjen vašemu znamenju? (foto: profimedia)
profimedia

V novem tednu nas čakajo tudi novi astrološki dogodki. Preverite, kateri bodo delovali še posebej vam v prid.

Oven: sreda, 21. september

Retrogradni Jupiter v vašem znamenju se združi z retrogradnim Saturnom v vodnarju, kar vam prinaša motivacijo za spremembe v vašem življenju. Dobili boste odgovore, ki jih morda iščete že nekaj časa in uvideli, kakšen mora biti vaš naslednji korak.

Bik: ponedeljek, 19. september

Ko se sonce v devici poravna s Plutonom v kozorogu, to aktivira vašo srečo. Morda vam stvari ne bodo šle po načrtih, a vse se zgodi z razlogom. V tem času hodite po svetu z odprtimi očmi in umom; najbolj izjemne priložnosti se vam obetajo tam, kjer najmanj pričakujete. 

Dvojčka: torek, 20. september

Ko se Saturn v vodnarju poravna z Uranom v biku, vam to prinaša prav posebno srečo. Na ta dan boste imeli občutek, da vam vse teče kot po maslu in da ste točno tam, kjer morate biti. Ves trud iz preteklih mesecev se vam bo obrestoval in končno boste spoznali, da so pretekle izkušnje imele svoj namen.

Rak: petek, 23. september

Retrogradni Merkur se premakne v znamenje device, kar vam prinaša povsem novo komunikacijo in način razmišljanja. Morda boste na določene težave lahko pogledali iz drugačnega zornega kota, obenem pa se zna zgoditi, da boste v svojih odnosih veliko bolj razumevajoči.

Lev: sreda, 21. september

Retrogradni Jupiter v ovnu se poravna s Saturnom, kar za vas pomeni novo perspektivo. Določene osebne izzive boste videli z drugačnimi očmi, zmogli boste razmišljati izven okvirjev in dobili boste jasne odgovore na vprašanja, ki se vam že dlje časa rojijo po glavi. 

Devica: sobota, 24. september

Povezava Urana v biku s Saturnom v vodnarju bo osvetlila področje zdravja. Čas je, da sprejmete določene odločitve, s katerem boste pripomogli k dobremu počutju. Ne pozabite, da zdravje ni samo fizična skrb zase, temveč tudi mentalna in čutsvena.

Tehtnica: sreda, 21. september

Poravnava retrogradnega Jupitra s Saturnom vas spodbuja k avtentičnosti. Čas je, da se sprejmete v svoji celoti in da vzljubite tudi svojo divjo plat. Nehajte se zadrževati in zatirati ter svetu neustrašno pokažite, kako izjemni ste v resnici. Osvobodite se in zaživite v vsej svoji prisnosti.

Škorpijon: petek, 23. september

Retrogradni Merkur v devici vas spodbudi, da razmislite o ljudeh, ki vas obkrožajo. Včasih se oddaljite od ljudi samo zato, ker se bojite biti prizadeti, a intimni odnosi so tisti, ki bi vas v resnici lahko še bolj osrečili. Razmislite, komu od bližnjih bi se lahko bolj odprli in s kom bi lahko poglobili odnos.

Strelec: petek, 23. september

Ko retrogradni Merkur stopi v znamenje device, je to za vas priložnost, da začnete napredovati in sprejemati tiste odločitve, ki vas zares osrečujejo. Preslišite mnenja in pričakovanja okolice ter prisluhnite sebi. Tudi vi si zaslužite živeti svobodno in skladno s sabo.

Kozorog: petek, 23. september

Premik retrogradnega Merkurja v znamenje device pri vas sproži srečno obdobje. Ne glede na to, na kateri točki ste v življenju, vam bo ta čas prinesel veliko čarovnije, a le, če boste prisluhnili sebi. Zaupajte svoji intuiciji in verjemite, da se vam lahko uresničijo tudi najbolj neverjetne sanje.

Vodnar: nedelja, 25. september

Lunin mlaj v tehtnici nakazuje pomemben začetek. Morda se vam obeta nova priložnost na ljubezenskem ali kariernem področju. Vse, kar ste ustvarjali v zadnjih mesecih se vam bo končno obrestovalo in vesolje vas bo nagradilo za ves trud, ki ste ga vložili v svoje cilje.

Ribi: sreda, 21. september

Retrogradni Jupiter v ovnu se poravna s Saturnom v vodnarju, kar vas spodbuja, da se osredotočite na najgloblje dele sebe. To vam bo pomagalo razumeti, kaj resnično potrebujete in kako lahko ustvarite lastno srečo. Ko boste dobili jasno sliko, se bodo pojavile tudi nepričakovane priložnosti.

 

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu