Kateri dan v tednu bo najboljši za vaše astroznamenje?

Preverite, na kateri dan v tednu vam bodo zvezde najbolj naklonjene.

Kateri dan v tednu bo najboljši za vaše astroznamenje? (foto: Profimedia) Profimedia
8. 8. 2022

Oven: četrtek, 11. avgust

Venera v levu bo aktivirala stik s seboj. Premik vam bo omogočal, da lažje izrazite svoje pristne občutke bližnjim ter da začnete ustvarjati življenje, ki si ga resnično želite. Zaupajte intuiciji in pustite, da vas vodi srce. Sledite svojim občutkom in vesolje bo na vaši strani.

Bik: sobota, 13. avgust

Mars v biku se poravna s Plutonom v kozorogu, kar bo v vas prižgalo željo po ustvarjanju sprememb in pomembnih transformacijah. Ste na pragu nečesa velikega in to je idealen čas, da preoblikujete svoje življenje. Ne bojte se neznanega; morda vam prinaša prav tisto, o čemer ste sanjali.

Dvojčka: četrtek, 11. avgust

Venera v levu bo vplivala predvsem na vašo komunikacijo. Na vseh področjih vašega življenja se boste lažje izražali, kot po maslu pa vam bodo tekli tudi govori, predstavitve in razgovori. Dovolite, da vaše besede postanejo čopiči, s katerimi narišete svojo prihodnost tako, kot ste sanjali.

Rak: torek, 9. avgust

Venera zaključuje svoje potovanje skozi vaše znamenje, zato je pomembno, da izkoristite še zadnje trenutke. V torek se Venera poravna s Plutonom, ta energija pa vam omogoča premike tako na ljubezenskem področju, kakor tudi na področju financ. Vzemite si čas in se prepričajte, če se na teh področjih premikate v želeno smer ali bi bilo dobro, da kaj spremenite.

Lev: ponedeljek, 8. avgust

Čeprav se Venera ta teden premakne v leva, je za vas najboljši dan vrhunec portala Levja vrata. To je priložnost, da v svoje življenje vpeljete čarovnijo in obilje. Bodite pozorni za nenadne priložnosti, ki sovpadajo s tem datumom - lahko so darilo iz vesolja. Verjemite, da si zaslužite samo najboljše in to se bo tudi zgodilo.

Devica: četrtek, 11. avgust

Polna luna v vodnarju vas spodbudi, da namenite nekaj energije svojemu zdravju. Razmislite, kako lahko v prihodnje bolje poskrbite za boljše fizično, duševno in duhovno zdravje. S tem, ko sprejemate zdrave odločitve, se počutite bolje in lažje zaživite polno življenje, karkšnega si zaslužite.

Tehtnica: nedelja, 14. avgust

Sonce v levu se poravna z retrogradnim Saturnom v vodnarju, kar ima velik potencial za izboljšave socialnega življenja. Pogumno začnite obravnavati različne teme s prijatelji, saj vas to lahko pripelje do cele vrste novih priložnosti za življenje, kakršnega si želite.

Škorpijon: četrtek, 11. avgust

Polna luna v vodnarju prinaša svetlobo v vaš dom ter družinsko okolje. Čeprav vam veliko pomeni vaša samostojnost in neodvisnost, boste v tem času z veseljem razmišljali o življenju v skupnosti. Imeli boste posluh za potrebe bližnjih, obenem pa boste našli način, kako ob tem ne zapostaviti sebe.

Strelec: petek, 12. avgust

Mars se danes združi z Uranom v Biku in vam pomaga, da se osredotočite na svoje zdravje. Poskrbite, da bo vaše telo dobilo počitek in hrano, ki jo potrebujete za svoje osebno najboljše delovanje. Nato si dovolite ugotoviti, ali ste sprejemali zdrave odločitve. Ne pozabite; zdravje ni samo hrana in gibanje, temveč so tudi vaše misli ter ljudje, s katerimi ste obdani.

Kozorog: torek, 9. avgust

Venera v raku se poravna s Plutonom v kozorogu in spremeni vaše razmišljanje o denarju. Veliko vam pomeni karierni uspeh in številka na vašem bančnem računu, a na ta dan boste spoznali, kaj je tisto, kar v življenju zares šteje. Ugotovili boste, da imate v resnici vse, kar potrebujete, kar vas bo napolnilo s hvaležnostjo.

Vodnar: četrtek, 11. avgust

Polna luna v vodnarju bo osvetlila vse načrte, ki ste jih pričeli februarja z luninim mlajem v vodnarju. Razmislite, katere pomembne transformacije so se v tem času zgodile in v katerih primerih ste sledili svojemu klicu. Dovolite si spremeniti svoje načrte, v kolikor je to potrebno, da še bolj zaživite skladno s seboj.

Ribi: ponedeljek, 8. avgust

Venera v raku se bo poravnala z Neptunom v ribah, kar vam pomaga, da naredite korak dlje proti svojim sanjam. Prinaša vam priložnosti, da ustvarite vse, kar ste si kadarkoli želeli. Vaša energija se bo precej vrtela okoli doma, kar lahko privede do selitve ali drugih sprememb, povezanih s tem kje ali s kom živite.