Kateri DAN v tem tednu bo najboljši za vaše znamenje?

Preverite, v katerem dnevu tega tedna vam bodo zvezde še posebej naklonjene.

Kateri DAN v tem tednu bo najboljši za vaše znamenje? (foto: shutterstock) shutterstock
4. 4. 2022

Oven

Začetek tedna vas bo navdihnil in vas napolnil z zagonom. Imeli boste veliko motivacije in svežih idej. Priložnost izkoristite za samorefleksijo in načrt, česa si želite v prihodnosti.

Najboljši dan: ponedeljek, 4. april

Bik

Proti koncu tedna vas čakajo novi izzivi, ki vas bodo usmerili tam, kamor ste namenjeni. Sledite svojim občutkom ter pri sprejemanju odločitev zaupajte intuiciji.

Najboljši dan: petek, 8. april

Dvojčka

V začetku tedna imate idealno priložnost, da se lotite pogovora, ki se mu izogibate že dlje časa. V kolikor boste ohranjali spoštljivost in odprt um, bodo rezultati veliko boljši, kakor pričakujete.

Najboljši dan: ponedeljek, 4. april

Rak

Vaši odnosi se bodo še bolj poglobili. V sredini tedna lahko pričakujete številne intimne trenutke, ki bodo nahranili vašo dušo in vam dali občutek varnosti in ljubezni.

Najboljši dan: sreda, 6. april

Lev

V tem tednu boste imeli veliko energije in samozavesti, v torek pa se vam bo pojavila odlična priložnost, da stopite iz cone udobja in naredite korak proti svojemu cilju. Ohranjajte svojo samozavest tudi takrat, ko bo težko.

Najboljši dan: torek, 5. april

Devica

Obetajo se vam nenavadne situacije, s katerimi se bodo zanetile nove strasti. Bodite pozorni na nepričakovane povezave in na pogovore, ki na prvi pogled delujejo povsem vsakdanji.

Najboljši dan: sreda, 6. april

Tehtnica

V drugi polovici tedna vas bo zajel val nove, sveže energije. Izkoristite jo za ustvarjalne projekte, ki ste se jim trenutno zaradi pomanjkanja idej ali energije izogibali.

Najboljši dan: četrtek, 7. april

Škorpijon

V vašem življenju že od samega začetka leta dogajajo številne spremembe. V tem tednu se bodo poznali prvi rezultati vašega truda, kar vas bo napolnilo z dodatnim zagonom in motivacijo.

Najboljši dan: sobota, 9. april

Strelec

Začetek tedna bo prinesel nove priložnosti, da se ponovno povežete s svojo kreativnostjo. Dan izkoristite za dejavnosti, ki vas resnično veselijo in tako napolnite svojo dušo. Vsa ostala opravila lahko počakajo.

Najboljši dan: ponedeljek, 4. april

Kozorog

Obetajo se vam spremembe na področju družine in vašega doma. Ta teden je idealen, da razmislite o svojih željah v prihodnosti in se o njih pogovorite tudi z ostalimi družinskimi člani.

Najboljši dan: ponedeljek, 4. april

Vodnar

Za vami je precej naporen teden. A že takoj v začetku tega tedna si boste lahko vzeli čas za zaslužen počitek, priložnost pa izkoristite tudi za razmislek o tem, kaj v vašem življenju vam ne služi več.

Najboljši dan: torek, 5. april

Ribi

Ko boste imeli občutek, da je že vse izgubljeno, vas bo presenetil čudež. Ohranjajte odprto srce in zaupajte svoji intuiciji.

Najboljši dan: torek, 5. april

ali V tem tednu boste imeli dovolj energije za delo na sebi in za razne premike