V tem tednu boste imeli dovolj energije za delo na sebi in za razne premike

Astro napoved za teden od 4. do 10. aprila 2022.  

V tem tednu boste imeli dovolj energije za delo na sebi in za razne premike (foto: shutterstock) shutterstock
4. 4. 2022

S Soncem v znamenju ovna se boste lažje usmerjali k realnosti in razmišljanju o spremembah. Sposobni boste poskrbeti zase in se v kočljivih situacijah boriti do konca. 

Prijateljski odnosi bodo vaš steber, vendar le v primeru, če vam bo dovoljeno, da vodite in usmerjate. Težko boste prenesli, če se bo kdo vtikal v vaše odločitve. Pričakujte tudi nekaj neučakanosti. Če ste pred kratkim obtičali v določeni situaciji, ki vas vznemirja, je sedaj čas, da zadeve razčistite, se soočite ter se pomaknete naprej.

Tokrat boste imeli dovolj energije, potrebne za delo na sebi in razne premike. Že ob sami misli na rutinske opravke vas lahko spreleti srh, hrepeneli boste po neodvisnem okolju. Prepričani boste, da ste nepremagljivi, zato se lahko izkažete tudi v tistih stvareh, v katere ste še pred kratkim močno dvomili. V negativnem smislu prihaja nekaj napetosti v ožjem krogu družine.

Čas je, da opustite preteklost in prihodnost, posvetili se boste delovanju v sedanjem trenutku. Pionirska energija je tista, ki vas bo potisnila naprej, uničila bo lahko nekatere stare navade in vzorce. Spustite ovnovo pogumno energijo v svoje življenje in jo uporabite za nekaj, kar ste si vedno želeli. Tisti, ki imate vodilen položaj, boste sedaj sposobni voditi še boljše, pričakujte tudi kakšno pohvalo. Znali se boste usmeriti tja, kamor si boste zaželeli, na mnenja drugih se tokrat sploh ne boste ozirali.

Merkur, ki se bo nahajal v znamenju ovna, bo direkten in neusmiljen. Finančne zadeve bodo še kako pomembne, želeli jih boste urediti, če vam ne bo uspelo, se nakazuje jeza obarvana z lastnim obtoževanjem. Vaše razmišljanje povezano z delom ter obveznostmi bo morda površno, vendar učinkovito. Želja po konkretnem napredku vas vodi v višave, zato je sedaj več kot ugoden čas, da si izborite boljšo pozicijo in dokažete, da ste dovolj sposobni. 

Venera v torek prehaja v znamenje rib. Božala bo vašo dušo in srce, zato se ji sproščeno prepustite. Ugodnih energij boste deležni še posebej tisti, ki ste rojeni v vodnih znamenjih. Časa bo dovolj tudi za globoke pogovore, ki vam prinašajo pomembne odgovore o dojemanju čustev. Pričakujte tudi nekaj občutljivosti in zasanjanosti, zato boste težje kot v preteklem obdobju sprejemali kakršne koli odločitve ali kritike. Tisti, ki imate resne težave, se boste v tem obdobju še bolj intenzivno ukvarjali z njimi in morda celo najdete kakšen ustrezen odgovor. Soočenja so priporočljiva, vendar le na diplomatski in umirjen način.

Mars v znamenju vodnarja dovaja prijetno in napredno energijo, s katero se boste lažje znašli na vseh področjih. Mikalo vas bo tudi neznano, vendar nikar ne tvegajte preveč brezglavo, najprej se prepričajte vsaj o pomembnih dejstvih. 

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN 

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v znamenju bika, lahko v odnosih pričakujete nekaj zapletov, saj vas bo spremljal občutek, da se zaradi prevelikega občutka dolžnosti in odgovornosti ne morete zbrati. Več resnosti in urejenega življenjskega ritma bo okrepilo samozavedanje, tako da boste tako v poslovnem, kot tudi privatnem življenju začeli delovati bolj odgovorno. Še enkrat boste pretehtali določena dejstva, še posebej tisti, ki se že nekaj časa odločate o pomembni zadevi, pa vam primanjkuje potrditev. Zanesite se nase in uspelo vam bo.

V torek se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov. Tudi če se trenutno nahajate v kakšnih zapletenih situacijah, se boste za trenutek odtrgali od vseh bremen, ter uživali v dobri družbi. Vsa čustva in občutke boste znali izraziti tudi z besedami, ki bodo imele simpatičen pridih. Okrepili boste svojo ustvarjalno žilico in se usmerjali k zanimivim podvigom. Vseeno vam bo, če končate oziroma zaključite, pomembno vam bo le, da se ves čas nekaj dogaja. Prihaja tudi nekaj napetosti, povezanih s financami in poslovanjem. Bodite previdni, da česa ne spregledate in ne podpisujte ničesar, dokler niste popolnoma prepričani, da ste preverili vse zanke. 

Tudi v sredo, ko bo luna še v dvojčkih, bodo prisotne razne zamude, ki vas lahko razjezijo. Na področju čustev boste deloma zadovoljni, vendar boste vseeno razmišljali o tem, da bi vam ljubljena oseba lahko ponudila več razumevanja in pozornosti. Potrebno se bo konkretno pogovoriti, saj boste v nasprotnem primeru deležni številnih nesporazumov, ki vodijo v konflikte. Hrepeneli boste tudi po pozornosti, če je ne boste dobili, lahko postanete besedno agresivni. To tudi ni čas, ko bi lahko držali jezik za zobmi, kar vas lahko veliko stane.

V četrtek ob 17.30 uri prehaja luna v znamenje raka, zato prihaja več ljubezni, čustvenih izlivov in nostalgije. Raje se boste umaknili v svojo lupino, kot da bi direktno pokazali, kaj mislite in kaj čutite. Previdnost bo stopila v ospredje, težko se boste sprostili in še težje boste izkazovali svoja čustva. To ne pomeni, da boste hladni in nedostopni, potrebovali pa boste veliko več časa, da se omehčate. Na kariernem področju boste delovali skrbno in predano, zato lahko dosežete zelo lepe rezultate, predvsem pa vam bodo tisti, ki vas obkrožajo, zaupali.

Tudi v petek, ko bo luna še v raku, vas bo vodil nezmotljiv občutek za prav in dobro, znali boste ravnati z denarjem in prepoznali boste marsikatero kupčijo. Poglobite se v tiste stvari, ki jih lahko rešite brez posebnih zapletov. Ljubezenske vibracije boste potrebovali, saj bo občutek, da ste ljubljeni, tisti, ki vas bo držal pokonci. 

V soboto, ko nastopi Prvi krajec, se vam nič ne bo izmuznilo iz obzorja. Oči bodo odprte, um pa buden, tako da se boste sposobni soočati tudi s težjimi opravili. Neiskrenosti ne boste prenašali, v primeru, da se bo nekdo zlagal, mu lahko to močno zamerite. Posvečali se boste negi, kar bo blagodejno vplivalo na vaše počutje. 

V nedeljo luna v znamenju leva prinaša nekaj nervoze in hitrih odločitev, ki pa so lahko tudi povod v morebitne spremembe. Najbolj bosta poudarjena osebnost in ego. Ponosni boste na svoje ideje, zato boste hrepeneli po občudovanju. Iskreno boste izkazovali svoja čustva, seveda tudi strasti. Na splošno prihaja dobro počutje, saj vam energija leva zagotavlja dovolj energije in živahnosti, s katero se lahko lotite vsega.

Pripravil: Horoskop.si 

Preberite si še: Kaj mesec APRIL prinaša vašemu znamenju?

in APRIL prinaša prav posebno energijo

April bo intenziven in čustven mesec, ki nas bo spodbudil k preobrazbi