APRIL prinaša prav posebno energijo

Numerologinja pravi, da bo april izzivalen mesec. 

APRIL prinaša prav posebno energijo (foto: shutterstock) shutterstock
1. 4. 2022

April prinaša prav posebno energijo. Zdelo bi se lahko, da se zdrava kmečka pamet prepira s potencialom, ki ga zaznavamo. Le kdo ima prav? 

Tisti, komur damo prav.

V življenju se odločamo mi sami in prav nihče namesto nas. 

Znamo izbirati zdravo in dobro za sebe in okolico, ali dopuščamo, da nas vodijo trendi ter trenutni navdih? Mnogokrat se znotraj nas prebudi najstnik, upornik, zatiran del nas, ki se kuja. Tovrstne odločitve so tiste, s katerimi sebe pravzaprav sabotiramo. 

APRIL JE MESEC NOVIH TEMELJEV

Tako kot sem ter tja preuredimo svoj dom, delovni prostor, zdaj preuredimo svoje prioritete in vrednote. Bodimo pozorni na naša načela in ali v resnici živimo v skladu z njimi. Ne izgubljajmo več svojega časa, ki je pravzaprav naše življenje, na poteh, ki ne vodijo več v lepo.  

Svoje gradnike okrepimo z zdravimi navadami, ki presegajo le zdravo prehrano. Celostno se lotimo pregleda svojega življenja: kakšno je vaše fizično, duševno,   čustveno, mentalno stanje? Kako se pravzaprav počutite?

DOBRA NOVICA: ODLOČNI BOMO!

Lažje bomo presojali, kaj je za nas pomembno in ključno ter kaj ne. Ne bojte se poseči po vsem, kar ste kadarkoli menili, a je za vas nedosegljivo. Število 4 (četrti mesec, seštevek končnice letnice 22) povezujemo s strahom in dvomi. Zdaj je naravnost fantastičen čas, da strah premagate. 

PREMAGAJTE STRAH

Česa vsega nas je bilo že v življenju strah, kajne? Včasih se resnično bojimo lastne sence. Torej, ozrimo se nazaj – kolikokrat ste se bali, vas je skrbelo, po nepotrebnem? Nič ni narobe s previdnostjo, a ne dopustimo strahu, da bi nas hromil. Zdaj ni čas za omahovanje, zdaj ni čas, da bi obupali. Zdaj je čas, da zaupamo vase!

POSTAVITE MEJO

Celotno leto bomo deležni situacij, v katerih se bo zdelo, da okolica pritiska na nas. Lahko bi imeli občutek, da nismo razumljeni, sprejeti, ljubljeni. Dogajalo se bo, da bodo nam ljube osebe prehajale naše meje. April je poseben mesec. V tem času se potrudite biti trdni in umirjeni, suvereni in stabilni v določanju svojih mej sprejemljivega. Ko vzgajamo otroka, poudarjamo, da je potrebno otročku razložiti, da je njegovo obnašanje neprimerno, ne pa otroček. Torej, ni nam všeč, kar je storil in tega ne enačimo z otročkom. V odrasli dobi je enako – grajajmo obnašanje, dejanje, ne pa človeka kot celoto. Vsi imamo v sebi temo in svetlobo ter prav vsi se še učimo. Pomagajmo si med seboj. Mnogokrat je ravno jasna in razločna meja tisto, kar druga oseba potrebuje – mi pa tudi. 

APRIL JE MESEC DOLGOROČNIH IZBIR

April nas obdaja z energijo gradnje, zato bomo bolj konstruktivni. A rezultati ne bodo hipni, zato ne obupajte. Izbirajte za sebe in set dobro, odgovorno, zrelo in zdravo. Hvaležni si boste. Hvaležni vam bomo. Vse le dobro vam želim.

Numerološko napoved za april je za vas napisala avtorica, tv voditeljica LiLi SoRuM