Kdo se bo v tem tednu soočal z izzivi v razmerju?

6. 12. 2022
Deli
Kdo se bo v tem tednu soočal z izzivi v razmerju? (foto: Profimedia)
Profimedia

Vsako razmerje ima vzpone in padce; ravno padci pa so tisti, ki nam omogočajo rast ali pa nam pokažejo, da je čas za slovo. V tem tednu se bodo 4 astrološka znamenja soočala z izzivi v razmerju, razplet pa je na koncu odvisen od vas.

Dvojčka

Polna luna v vašem znamenju bo ponovno osvetlila teme, ki so se pojavljale maja letos, v času luninega mlaja v dvojčkih. Na površje bodo priplavale težave in dvomi, ki so se v vas rodili že takrat, pa jih morda niste znali čisto razrešiti. Zdaj pa je čas, da razčistite vse nesporazume in se s partnerjem dokončno odločite, kakšen bo vajin naslednji korak.

Preberite več o tokratni polni luni >

Rak

Lani decembra se je retrogradna Venera nahajala v znamenju kozoroga, kar je v vašem odnosu osvetlilo teme, kot so stabilnost, rast in načrtovanje prihodnosti. Zdaj, ko se Venera ponovno vrača v to znamenje, se bodo verjetno pojavile podobne teme, ob tem pa boste morda spoznali, da ste lani sprejeli napačne odločitve. To je odlična priložnost, da se s partnerjem pogovorita o tem, kaj se je v tem letu spremenilo in česa si želite v prihodnje.

Ribi

Pogosto razmišljate o spremembah, ki si jih v odnosu želite, v praksi pa jih ne realizirate. Retrogradni Mars v dvojčkih vas spodbuja, da stopite v akcijo in svoje misli končno udejanite. Vaša nenadna želja po spremembah pa lahko nekoliko preseneti partnerja in celo privede do nekaj prepirov. Pomembno je, da ostajate razumevajoči in da ste pripravljeni prisluhniti tudi partnerju.

Strelec

V pričetku tedna sta v vašem znamenju Venera in Merkur, planeta ljubezni, odnosov in komunikacije. Na ljubezenskem področju se vam obetajo pomembne spremembe; spoznali boste, kaj vam je v življenju zares pomembno in delovali boste še bolj drzno, kakor ponavadi. Lahko se zgodi, da začutite, da vas razmerje, kakršno ga imate trenutno ne osrečuje več in da potrebujete spremembo. Je slednja mogoča v vajinem odnosu?