Kitajski horoskop od 31. 5. do 6. 6. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 31. 5. do 6. 6. 2021 (foto: pexels) pexels
1. 6. 2021

PODGANA

Bolj ko boste prepričani vase, več miru boste imeli. Pustite si čutiti, kar ste skrivali v sebi, in ne dovolite več, da bi vam sreča uhajala zaradi nepozornosti. Imeli boste dovolj energije, da se stresu postavite po robu. Sčasoma si boste zaželeli počitka, zato boste iskali načine, da si ga zagotovite. Zanesite se na področju kariere svoj razum, ki vas odlično vodi. Ne odločajte se na slepo, poiščite trdne razloge, ki vas bodo prepričali v ustrezno reakcijo. Energijo boste konec tedna usmerjali v pravo smer, kjer boste taktno prihajali do izraza. Imeli boste poseben občutek, ki vas bo usmerjal k pravim ciljem. 

Vaš ključ: Približajte se resnici!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Na poslovnem področju se boste izkazali in poprijeli za vsako opravilo. Vaša vnema bo nalezljiva, marsikdo pa vam bo želel metati polena pod noge. Dovolj ste prodorni, nič vas ne more ustaviti, zato se ne obremenjujte. V družinskem okolju boste blesteli, saj boste klepetavi in prisrčni. Nadaljujte tisto, kar vas veseli, ker je škoda, da bi ponovno obtičali nekje nezadovoljni. Bodite pozorni ob sodelovanju z nekom, ki je izredno zahteven in ima svojo vizijo. V poslovnem okolju nikakor ne najdete skupnega jezika, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo. Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj niste najbolj stabilni.

Vaš ključ: Ne ustrašite se obveznosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

 

TIGER

Pomembnega pravila tudi tokrat ne boste upoštevali, kar bo sprožilo manjše ogorčenje. Od vas bodo zahtevali resno izpolnjevanje pogojev, da ohranite ljubi mir boste napisano spoštovali. Ko zaprete vrata delovnega okolja se za vas začne dogajanje v smislu prijetnih energij, kar vam bo godilo. Slabše počutje bo posledica nejasne situacije v preteklem obdobju, a le do petka, ko vas lahko preseneti prijetna novica. S svojim tarnanjem kako ne prenašate določenih pravil, postajate nekoliko moteči za okolico. Poglejte okrog sebe, občutili boste lepo energijo.

Vaš ključ: Izpolnite kar ste obljubili!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

 

MAČKA

V tednu pred vami boste bolj samozavestni in temperamentni. Prihaja tudi možnost izboljšanja, ki bo povezana tudi z vašimi čustvenim dojemanjem. Nikar pa preveč ne pretiravajte, saj se lahko celotna situacija hitro obrne na glavo. Več ugodnih priložnosti na področju kariere in denarja se vam nasmiha v zadnjih dneh tedna. Nikar se ne v soboto, ko vas bodo poklicali ne predajajte ležernosti, saj bi vas lahko nekdo napačno razumel. Na ljubezenskem področju se v nedeljo ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, bolj vam bodo všeč enostavne rešitve.

Vaš ključ: Iztrgajte se iz okvirjev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

 

ZMAJ

V odnosih do drugih boste v tednu pred vami spontani in lahkotni, enak pristop boste imeli tudi na ljubezenskem področju. Psihična napetost in nestabilnost se počasi umikata vstran. Kljub vsemu, kar se bo odvijajo v vaši okolici boste imeli dovolj volje in energije, da se soočite z vsemi obveznostmi. Nekaj lenobe vas bo kljub temu spremljalo, zato se boste ob večerih predčasno odpravljali k počitku. Nedelja bo težji dan, povezan z razmišljanjem o preteklih dejanjih, na katera nekako ne morete pozabiti.

Vaš ključ: Postajate bolj svobodni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

 

KAČA

Pazite, da ne bi pozabili na obljubljene ljubezenske načrte. Kar ste obljubili, ne bi smeli prestavljati. Pokažite več posluha tudi za stvari, ki se vas osebno sicer ne dotikajo. Ker se vam bo nakopičilo ogromno dela, bo počutje nekoliko nihalo. V soboto boste po napornem tednu utrujeni, zato si privoščite nekaj trenutkov zase, vezani seveda v partnerjevi bližini. Skratka, ne izgubljajte priložnosti za bližino. V soboto vam bo nekaj končno zopet jasno, tudi to kar se dogaja, a nikakor ne boste našli pravih besed.

Vaš ključ: Približajte se sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

 

KONJ

Odnosi na delovnem mestu bodo v torek in sredo napeti, vendar lahko iskren pogovor reši marsikaj, prav tako vam bo pomagala pripravljenost na vnovično obravnavo zadeve, ki predstavlja težavo. Brzdajte svojo nestrpnost in ne dovolite, da vas pripombe povozijo. Vse se bo rešilo po naravni poti, le priložnost si morate podariti. V zadnjih dneh tedna se nasmiha obetaven čas, povezan s poglobljenim razmišljanjem in čustvenimi zadevami. Odločili se boste spremeniti določene zadeve ter še enkrat razmisliti o pomembnih smernicah za prihodnost.

Vaš ključ: Umirite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: črna

 

KOZA

V začetku tedna boste vezani začutili potrebo po poglobitvi odnosa. Pazite, da ne bo ostalo samo pri pogovorih. Končno boste spoznali kaj si v resnici želite, zato boste zelo pogumni. Pot vas bo vodila do ugotovitev, da ste se pripravljeni boriti za svoj prav. Veliko boste analizirali in razmišljali o tem, kdo je tisti, ki ga resnično spoštujete. Prihaja tudi olajšanje, povezano z osebo iz preteklosti, ki vam do sedaj v mislih ni dala miru. Znali se boste soočiti in narediti kakšen večji pomemben korak.

Vaš ključ: Štejejo dejanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

 

OPICA

Znašli se boste v situaciji, ko vam bo za trenutek zmanjkalo motivacije. Spraševali se boste, če ste na pravi poti. Gibali se boste v krogih, kjer bo marsikaj odvisno od prvega vtisa, zato bodite pozorni na vsako malenkost. Nekdo, ki ste mu vedno zaupali, vas bo prosil nekaj večjega, zato bodite malo bolj pozorni. Pazite, da ne bi preveč hiteli tam, kjer je potrebna previdnost, tudi z denarjem ravnajte bolj previdno. Če ste do sedaj videli in slišali samo sebe, se boste morali naučiti popustiti ali celo podrediti, kar vas bo postavljalo pred nove izzive.

Vaš ključ: Pomemben bo prvi vtis!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

 

PETELIN

V teden boste stopili sproščeni in nasmejani. Na področju poslovnih zadev, lahko naletite na nenavadno in zelo vzpodbudno presenečenje. Držite se ljudi, ki jim zaupate, pazite glede stroškov in še enkrat preverite vse kar se vam dozdeva dvomljivo. Poskušajte upočasniti tempo, tudi v domačem okolju. Čustva vas lahko konec tedna  premagajo, prehitro se izdajate in potem zahtevate vedno več. V središču pozornosti se boste v nedeljo počutili zelo dobro, saj vam bodo priznali, da imate v marsičem še kako prav.

Vaš ključ: Ne zahtevajte preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

 

PES

Prilagodite se, v nasprotnem primeru lahko že v sredo, ko boste zmedeni naletite na zelo zoprno situacijo. Imejte v mislih, da ste, ko imate dobre odnose veliko bolj učinkoviti pri svojem delu. Vse kar vas je do sedaj obremenjevalo, se vam bo zdelo od petka dalje enostavno. Na področju posla in študija lahko dosežete odlične rezultate, ki bodo dobra trdna za naprej. Nikakor se v soboto ne boste mogli osredotočiti na kaj resnega, le smejali se boste in zamišljeno zrli v nove načrte za prihodnost.

Vaš ključ: Pripravite se na priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

 

MERJASEC

Nikakor nočete odnehati, dokler ne boste prišli kočljivim zadevam do dna. Kljub temu, da ste prepričani vase pazite, da ne bi naleteli na nekaj neprijetnega. Želite si veliko več, a vseeno se zavedate, da je to trenutno nemogoče. Mnoge stvari se počasi obračajo v zastavljeno smer. Previdno izbirajte besede, čeprav imate v mislih nekaj dobrih predlogov. Petek bo primeren za začetek nekaterih novih dogovorov, vendar se jih ne oklepajte in jim dovolite dovolj prostora in časa, da se še nekoliko razvijejo.

Vaš ključ: Dobri dogovori!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 Preberite še: