Kitajski horoskop od 1. do 6. 12. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 1. do 6. 12. 2020 (foto: pexels) pexels
30. 11. 2020

PODGANA

Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi napak na poslovnem ali finančnem področju, za katere morda sploh niste odgovorni. Neiskrenost drugih bo tista, ki vas bo po tihem vznemirjala. Ker se boste morali spopadati z družinskimi zapleti, se že vnaprej pripravite na kaos in manjše konflikte, saj se nič ne bo zgodilo tako kot ste si vi zamislili.  Čaka vas preveč pomembnih vprašanj usmerjenih v prihodnost, da bi se v mislih ves čas vračali v preteklost. Konec tedna se bo vse skupaj sestavilo v pravo obliko, tudi vaše nemirne misli, kar vam bo zelo všeč. 

Vaš ključ: Ne dovolite, da vas objame zavist!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Ne upirajte se toku dogodkov, ki prinaša v vaše življenje več modrosti. Izogibajte se napadalne drže, s katero bi lahko skrhali določen družinski odnos, ki ni najbolj stabilen.  Znova preveč komplicirate, namesto da bi prisluhnili sebi in upoštevali tisto, kar si dejansko želite. Pazite pri pogajanjih, ki bodo najbolj odvisna od dogovorov. Vse lahko izpade negativno, če se boste zapletali v stvari, ki jih ne morete opraviti dovolj dobro za nasprotno stran. Premalo časa vam bo ostalo za sprostitev in uživanje, kar vam prinaša nekaj nemirnih misli. 

Vaš ključ: Nikar ne bodite nesramni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Nič vam ne bo v tednu pred vami koristilo, če boste razpravljali v nedogled, medtem ko vas nihče pozorno ne posluša. Z dobrimi predlogi se boste lažje prebili v ospredje, saj vam bodo sledili tudi pravi argumenti. Nekaj zmede lahko sredi tedna prinaša v vaše življenje to, kar potrebujete, odmik in drugačen pogled na družinsko življenje. Dovolj časa bo tudi za iskreno ljubezen. Poskusite s poglabljanjem vase začutiti mir, in ga prenesti tudi na odnose z domačimi. Naredili boste korak, se osvobodili nečesa iz preteklosti in sledili svojim ciljem. 

Vaš ključ: Ozrite se v prihodnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Preveč energije porabljate za nekaj, kar se vam nikakor ne obrestuje. Povečala se bo  radovednost glede poslovnih obveznosti, ki bi se jim radi posvetili brez zapletov.  Ne dovolite si, da bi postali finančno odvisni od drugih, zato takoj odgovorite na vsa zastavljena vprašanja. Nikar proti koncu tedna ne oklevajte, tudi glede pomembne zadeve, sicer boste morali počakati na drugo priložnost. Naj vam ne bo nerodno, posebno ko boste v domačem okolju navdušeno predstavljali svoje zamisli. Na vsak način se potrudite in pokažite, da ste pripravljeni glede določene zadeve poskusiti znova. 

Vaš ključ: Približajte se dejstvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

ZMAJ

Pred vami je zanimiv in hkrati razburljiv začetek tedna, ki ga boste začinili s pomembnim korakom, usmerjenim v prihodnost. Od četrtka dalje boste zopet raztreseni, vaše razpoloženje bo nihajoče in težko se boste poglobili tam, kjer bodo zahtevali vašo zbranost.  Pojavilo se bo manjše nezaupanje, ki pa vas lahko ob napačnih reakcijah drago stane. Ne boste preveč inovativni, raje se boste še naprej držali ustaljenih navad. Vseeno pa to ne pomeni, da se ne morate izkazati na tistem področju, ki je vaša prioriteta.

Vaš ključ: Zaupajte sebi in drugim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

V tem tednu ne boste pripravljeni na večje korake, saj vas nazaj držijo čustva. Določene delovne zadeve boste pustili pri miru, čeprav ste jih nameravali dokončati. Raje se boste usmerili v odnose in družinsko srečo, ki vam bo veliko pomenila. Nekateri izmed vas boste sklenili bolj temeljito poskrbeti za svoje zdravje ter vitalnost. Ponavljajoči se prehladi so vam dali misliti, zato se boste konec tedna usmerili v preventivne rešitve. Brskanje po spletu vam prinaša številne nove in uporabne informacije.

Vaš ključ: Sestavite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KONJ

Za začetek se lotite v prvi polovici tedna osebnega področja, ki je obtičalo na nehvaležni stopnji, ki bo od vas zahtevala zrel pristop. Nepričakovano spremembo načrtov morate iskreno priznati tistim, ki so tesno povezani z vašim delovanjem. Bolj kot boste iskreni do sebe, prej boste spoznali, koliko lahko ponudite drugim. Vikend bo v čustvenem smislu namenjen ljubezni in neustavljivi strasti. Pogosteje boste razmišljali o starševski vlogi in o potrebnih spremembah na tem področju. Pozorno poslušajte, priložnost bo potrebno zagrabiti. 

Vaš ključ: Ne sprenevedajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

V prvih dneh tedna pričakujte več nedvoumnih odgovorov ljubljene osebe, ki vas zadnje čase pogosto vznemirja.  Prišli boste do točke, da vas občutljivost drugih ne zanima več. Ne dovolite, da bi o njih razmišljali in zapravljali dragoceni čas. Če se v določeni situaciji ne morete odločiti, nekaj opravkov preložite do ugodnejšega trenutka. To vas bo sprva zmedlo, saj ne boste vedeli, kako to sploh storiti, da ne boste izpadli v negativnem smislu.  Ljubezen bo imela v nedeljo več različnih obrazov, zato se z ljubljeno osebo nikakor ne boste mogli mirno pogovoriti in sporazumeti. Nenehno si želite nekaj več, preveč nepotrpežljivi ste.

Vaš ključ: Dovolite si več!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

OPICA

Načrti, ki ste jih stkali pred kratkim, bi se lahko uresničili in končno s sabo prinesli tudi nekaj dobrih rezultatov. Žareli boste od ponosa in navdušenja in tudi v domačem okolju do vas ne bodo ravnodušni. Tisti, ki ste v zvezi, zdaj je čas, da se vi prilagodite ljubljeni osebi. Skupaj se lotita nečesa, kar vaju vodi v lepše energije. Vse skupaj se vam bo obrestovalo, saj vaju bo še dodatno povezalo. V soboto boste morali pri sebi uredili nekaj stvari in si postavili nove dolgoročne cilje, sicer lahko pozabite na povišico, ki jo že tako dolgo čakate. Pravzaprav boste končno lahko odplačali vse stare dolgove. 

Vaš ključ: Urejene misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Začutili boste, da nujno potrebujete čustveno spremembo, a žal še ne boste čisto pripravljeni nanjo. Čustvom boste dajali prednost pred razumom, saj si boste želeli nekaterim stvarem končno priti do dna. Ne izpustite priložnosti, da očistite svoj notranji in čustveni svet. Pustite, da se vaše želje začnejo uresničevati. Prihaja čas novih odločitev, novih poti in bolj iskrene ljubezni. Sodelovanje s sodelavci bo prineslo dobre rezultate in ugodne okoliščine, čisto po naključju pa boste zrasli tudi v očeh svojih bližnjih. 

Vaš ključ: Seznanite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PES

V prvih dneh tedna lahko pričakujete nekaj pozitivnih premikov, saj boste pokazali da zmorete karkoli vas prosijo. V službi se boste zadrževali le toliko, kolikor je nujno. Skok v nove projekte bo še malce počakal, kljub temu, da imate dovolj samozavesti. Konec tedna vas bodo presenetila številne priložnosti, ki prihajajo spontano. To vam bo ustrezalo, če ste se v zadnjem časih že začeli spraševati, zakaj se nič ne premakne.  Ne sklepajte v določenih zadevah prehitro in na podlagi prvega vtisa, saj se lahko izkaže da je napačen. 

Vaš ključ: Strahovi odhajajo iz obzorja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MERJASEC

Previdnost bo v prvih dneh tedna še kako potrebna vendar ni priporočljivo, da bi se preveč zapirali vase. Realno ocenite svoje zmogljivosti, sicer se boste preutrudili ob osvajanju nenavadnih ciljev. Pogajajte se glede poslov, posebno če še sami niste prepričani, ali si nekaj res želite. Nekdo od domačih se vam bo s svojimi predlogi oglasil v pravem trenutku, zato boste začutili vpliv pozitivne energije. Brezskrbno se boste podali v družinske debate, ki so se še pred kratkim zdele neizvedljive.

Vaš ključ: Približajte se sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Poglejte si še: