Horoskop: Kaj sproža vašo jezo?

Jeza je lahko zelo problematična, ker pogosto inhibira vaš samonadzor, včasih pa je lahko tudi koristna. Kaj je tisto, kar najbolj sproži vašo jezo, tako močno, da se težko zadržite?

Horoskop: Kaj sproža vašo jezo? (foto: pexels) pexels
15. 4. 2021

KAJ SPROŽA VAŠO JEZO GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

OVEN

Razjezijo vas, ko vam trdijo, da se motite.

Najbolj se razjezite, ko ste popolnoma prepričani, da imate prav, pa vam druga stran odgovori, da ni res, da se le delate da ste pametni. To vam sproži jezno reakcijo, po kateri se težko pomirite, saj oven vendar ve skoraj vse. 

BIK

Biki se najbolj razjezite, ko nekdo po krivici kritizira vaše delo.

Zelo vas moti, če nekdo denimo kritizira vašo hrano, za katero ste se tako zelo potrudili. Če kje ne prenesete kritike, je to v kuhinji. Tudi če vam pojedina ni uspela tako, kot ste si zamislili, vas najbolj razjezi, če hrano komentira nekdo, ki sam nikoli ne skuha ničesar. Podobno velja tudi na drugih področjih. 

DVOJČKA

Dvojčki se najbolj razjezite, ko na področju kariere od vas pričakujejo in zahtevajo da ste popolni, dosledni, natančni in analitično usmerjeni. Prepričani ste, da lahko najboljše rezultate dosežete tudi, če se ne poglabljate in če ste malce površni. Vašo jezo sprožajo ljudje, ki so preveč obremenjeni z doslednostjo in popolnostjo.

RAK

Jezo rakom najbolj sprožijo bližnji. Tisti, ki jih imate najraje, saj ste občutljivi raki prepričani, da bi ravno oni morali razumeti, da imate kdaj slab dan, da niste vedno razpoloženi in da bodo znali delati z vami. Razjezijo vas, če drezajo v vas, še posebej v vaš intimni prostor, ki ga želite ohraniti zase, in če vam ne znajo prisluhniti ter vas razumeti. 

LEV

Levi ste najbolj jezni, ko vas ne upoštevajo in ne pohvalijo tisti, za katere se z vso bitjo trudite. To, da ste v določeni družbi ali okolju neopaženi, močno potegne na plano vašo jezo. Najbolj pa ste jezni, če nekdo na prvo mesto namesto vas slučajno postavi nekoga drugega, ki je po vašem mnenju slabši.

DEVICA

Devicam največjo jezo sprožajo neurejeni ljudje, za katere red ni na vrhu prioritet. Ob pogledu na takšne posameznike se začne vaša jeza kopičiti. Motijo vas tudi tisti, ki ne počistijo za sabo, ali ne upoštevajo pravil na področju zdravja in čistoče, saj sta za vas to najbolj pomembni področji.

TEHTNICA

Tehtnice najbolj razjezijo laži, nepoštenost ter krivičnost. Ob pogledu na krivično situacijo se zelo težko zadržite, jeza kar bruha iz vas. Najbolj pa ste jezni, če ugotovite, da se vam je nekdo, ki ste mu resnično zaupali, glede pomembne zadeve, zlagal. Takrat je vaša jeza na najvišji stopnji.

ŠKORPIJON

Škorpijona najbolj razjezijo zavrnitve. Takšne in drugačne, še posebej pa tiste na ljubezenskem področju. Strasten škorpijon, ki je vedno pripravljen na skok med rjuhe, lahko svoji boljši polovici zavrnitev še kako zameri. Jezen je zato, ker ne razume, kako je lahko zavrnjen!

STRELEC

Strelca, ki sicer vse zajema lahkotno, razjezi, če mu nekdo o nečem veliko in na dolgo govori, potem pa se tega ne drži. Najbolj je jezen, ko si zaradi določene obljube gradi svoje načrte, potem pa zaradi neodzivnosti nekoga drugega padejo v vodo. Čeprav rad filozofira, ga filozofiranje drugih jezi.

KOZOROG

Kozorog je najbolj jezen, ko mu ne uspevajo načrti, ki si jih je zastavil. Še bolj se mu sproži jeza, če je njegov uspeh odvisen od ljudi, ki so počasni, slabši in se ne znajo približati ambicioznim ciljem. Močno ga razjezi tudi vsaka nedoslednost drugih, še posebej na področju financ.

VODNAR

Vodnar je najbolj jezen, če ga kdorkoli označi za povprečno ali dolgočasno osebo. Vodnar mora biti unikaten, napreden in najboljši in ko zazna da tega drugi v njem ne vidijo, se mu sproži jezna reakcija. Jezen je tudi, ko se uredi do potankosti in tega nihče ne opazi.

RIBI

Ribice najbolj razjezi, če jim ne poveste resnice v obraz. Prav tako jih jezi, če nekdo ogovarja tiste, ki jim veliko pomenijo. V tem primeru so nežne ribe v svoji jezi celo sposobne povzdigniti svoj glas in to osebo do koca zagovarjati. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: Tem astrološkim znamenjem se izogibajte, kadar so jezni

in TOP 6 najbolj nesramnih znamenj