Kitajski horoskop od 1. do 7. 3. 2021

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 1. do 7. 3. 2021 (foto: pexels) pexels
1. 3. 2021

PODGANA

V teden stopate zadovoljni. Odločili se boste, da zaživite drugače, bolj polno in optimistično. Pozornost boste usmerili v pridobivanje informacij in se vrnili na začetek, kjer bo vse skupaj lažje izvedljivo. Brez težav se boste spopadali z zahtevnimi izzivi. Konec tedna vam prinaša mnoge prednosti. Nehali boste sanjariti in olepševati situacije, vendar boste presenečeni, saj boste lažje funkcionirali popolnoma na realnih tleh. Prišli boste do zaključka, da si sami pišete zgodbo za prihodnost, kar vas bo razveselilo. Vaše ljubezensko življenje bo dobilo v nedeljo nov pridih. 

Vaš ključ: Spoznajte svoje prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Kombinacija nasmeška na obrazu in pravih besed vam bo v torek in sredo odprla vrata do ustvarjanja in izboljšanja odnosov z domačimi. Pričakujte več sprostitve in razvajanja s strani ljubljene osebe. Razmišljali boste o tem, kaj se bo razvilo iz zgodbe, ki vam je zelo zanimiva, čeprav bo še nekaj časa ostala nedorečena. Čustveno boste v petek bolj vpleteni, kot si upate in želite priznati. Stvari boste sicer videli po svoje, boste pa odličen poslušalec. Pazite le, da zaradi sočutnosti do drugih ne zanemarite svojih ljubezenskih želja, ki bodo tokrat prav posebne. Vsaka preizkušnja ima v življenju določen namen, le dovolj energije mora biti vložene. 

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

V teden se podajate zelo zadovoljni in sproščeni. Končno boste ugotovili, da je vaša osebnost močna in strastna. Sredo in četrtek boste preživeli umirjeno in nekdo od domačih bo pokazal veliko pripravljenost, da sodeluje z vami pri zoprnem opravilu. Konec tedna boste imeli občutek, da se stvari nikakor ne premikajo tako, kot ste si zamislili in želeli. Nikar ne dovolite, da se vam na ljubezenskem področju vse podere. Koraki, namenjeni neznani osebi naj še nekoliko počakajo. Počasi se bodo začele vaše ideje in trud obračati v denar, kar bo dvignilo vašo voljo in vas usmerilo v konkreten napredek. Varni boste šele, ko boste sprejeli drugačen tempo.

Vaš ključ: Zanesite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

Morda bi si morali narediti nekoliko drugačen urnik, ki ga boste popestrili z novo zanimivo dejavnostjo. Imeli boste dovolj časa, da uredite nekaj, kar si trenutno najbolj želite in se usmerite v zadovoljstvo. Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam krade energijo in zadeva osebo, ki je ne morete razumeti. Sicer pa ne gre za resnejše težave, kvečjemu za obojestransko neprilagodljivost, ki se bo rešila. V soboto boste deležni raznih sprememb, za katere boste opazili, da jih doživljate zelo intenzivno. Ne boste mislili samo nase, sklepali boste tudi odločitve glede drugih in se odločali, kdo ima prednost. 

Vaš ključ: Razmislite v tišini!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Končno prehajate na ljubezenskem področju v obdobje, v katerem bo prisotnega več zadovoljstva in sreče, po kateri hrepenite že nekaj časa. Odnos bo končno postal takšen, kot ste si ga zamislili, več bo komunikacije in poglabljanj, ki bodo tokrat obrodila sadove. Nekaj preglavic čaka samske, saj se nikakor ne boste mogli odločiti. Proti koncu tedna boste prišli do zaključka, da vam ta perfekcionizem v določenih situacijah celo škodi in vam jemlje energijo. Prevladal bo optimizem, ki mu sledi gotovost in s tem načinom se boste nekoliko oddaljili od svojih tipičnih lastnosti, med katere sodi tudi pretirana natančnost.

Vaš ključ: Ne zaupajte prehitro!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Več ljudi vas bo prosilo za pomoč, vi pa ste tisti, ki se morate odločiti, nikar pa ne pomagajte samo zato, da bi vas ohranili v dobri luči. Z nenadnimi, dramatičnimi spremembami, ki so se izkazale za nujno potrebne se boste neprestano borili v svoji notranjosti. Soočili se boste tudi s strahom, ki ga te spremembe prinašajo, in postali boste močnejši. Dobili boste priložnost, da uresničite spremembo, o kateri že dolgo sanjate. Čeprav se po eni strani pritožujete, da vas prijatelji zanemarjajo, vam po drugi strani to tudi ustreza, saj imate več svobode in časa zgolj zase. Nekatere obveznosti lahko preložite na jutri.

Vaš ključ: Prišli boste do novih zaključkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

V prvih dneh tedna boste na ljubezenskem področju nehali komplicirati in nergati. Navzeli se boste tudi čustev od ljudi, ki so vam blizu, zato boste še bolj usmerjeni svoje odločitve. Vezani se boste odlično počutili, saj boste končno dobili občutek, da sta s partnerjem popolnoma kompatibilna. Proti koncu tedna se vam bodo odvijali prijetni dogodki. Tokrat boste znali poskrbeti zase, se postaviti na pravo mesto in zahtevati od določene osebe odgovore na vprašanja. Proti koncu tedna sledijo nejasne zgodbe. Nekoga idealizirate, čeprav vam je v globini jasno, da morda vendarle ni tako prijeten.

Vaš ključ: Preverite vse informacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Ne analizirajte preveč zgodb, ki so za vami, saj bi s tem še vedno ostajali v preteklih dogodkih, ki vas le obremenjujejo. Vaša lepa energija bo poskrbela, da bo na ljubezenskem področju vse tako kot mora biti. Ljubljena oseba računa na vašo pomoč, zato se čim prej podvizajte. Pomagal bo že samo pogovor, saj so vaši nasveti vredni več kot zlato. Ne bodite odklonilni, saj bi se lahko s hladnim pristopom zamerili. Z lahkoto se boste v soboto, ko boste polni elana usmerili v nekaj, kar se vam je še pred kratkim dozdevalo popolnoma nemogoče in neizvedljivo.

Vaš ključ: Ne iščite bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

OPICA

Na področju kariere in izobraževanja vas bosta vodili velika želja in radovednost, toda nekateri nad takšnim načinom ne bodo navdušeni. Naredite vse, da ne boste znova negativno presenečeni. Počutje bo v sredini tedna na vrhuncu. Glede na trenutne okoliščine bo najbolje, da uporabite še najmočnejšega aduta. Če vam tudi z njim ne bo uspelo, je zadeva zrela za odpis. Dogodek, ki vam sledi je lahko dokaj dramatičen, a brez hujših posledic. Občutek, da v zadnjem času stojite na mestu se umika. 

Vaš ključ: Usmerite se naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Določena zadeva, na katero čakate nekaj časa, se bo zgodila takrat, ko boste najmanj pričakovali. Lahka, nežna in ljubeča energija, bo tista, ki vas bo prepričala. Pozabili boste na preteklost in si dovolili nekaj lenarjenja in maksimalne sprostitve. Vse poti bodo tokrat odprte, zato lahko izbirate po lastnih željah in tudi zmožnostih. Če radi igrate igre na srečo, potem je zdaj primeren trenutek, da vplačate loto. Mogoče se vam nasmehne sreča. Sobota vam prinaša manjšo nevihto in nejasnosti na ljubezenskem področju, kar vas bo v notranjosti malce vznemirilo. Strasti tokrat ne pričakujte. 

Vaš ključ: Iskrenost bo prevladala!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

V tednu pred vami boste delovali skozi globoke čustvene energije in sledili notranjim občutkom. Morda boste sprva malce napeti, a če se boste uspeli zadržati, vas čaka prav prijeten čas, tudi nekaj romantičnih in nežnih prijemov. Pred samskimi je delovni teden, brez iskanja pozornosti. Najlepše zadeve pridejo nepričakovano, kar boste okusili v dneh pred vami. Pred vami je v petek čas plodnosti in ustvarjalnosti. Poskusite delovati bolj samostojno in samozavestno. Spoznali boste tudi, komu je resnično vredno zaupati!

Vaš ključ: Razmislite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

V družinskih odnosih sledijo manjše poglobitve, le svoje zaupanje ohranite na pravem mestu. Počasi se premikate naprej, vendar vas lahko obremenijo še določene zadeve, povezane s tistimi, ki pričakujejo, da jim boste pomagali. Potrebno se bo soočiti in narediti korak naprej, v smeri svojih želja. Zadeve se bodo od sobote dalje odvijale bolj umirjeno, odnosi se bodo stabilizirali, ljubezenske napetosti in prelomnice so za vami, dogajanje bo vedno bolj obrnjeno v duhovno smer. Prihaja tudi nekaj dobrih idej in zato ni razlogov, da bi čakali na pobude drugih. Vse boste opravili sistematično. 

Vaš ključ: Ne skrivajte se v ozadju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

in pa Kaj nas čaka v MARCU? (numerologinja napoveduje)